Ghost Recon: Breakpoint PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Ghost Recon: Wildlands.
1709988784

Hatalmas irányváltásra készül az új Ghost Recon, íme az első részletek

Már korábban is szállingóztak pletykák a Project Over kódnéven ismert új Ghost Recon-játékról, most azonban újabb, nagyon ígéretes részletek derültek ki a következő nagy epizódról.
1668021095

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.
1664640000

Több stúdió is a Stadia-játékok és -profilok kimentésén dolgozik

A jövő év elején végleg lehúzza a rolót a Google Stadia, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék és mentés megy majd a levesbe. A Ubisoft, a Bungie és az IO Interactive már dolgoznak az ügyön.
1663070400

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.
1649265629

Pletyka: már javában készül az új Ghost Recon

És nem, nem a tavaly ősszel bemutatott Frontline-ról van szó. A lapértesülések szerint a Ubisoft Paris már legalább egy éve dolgozik a Ghost Recon-sorozat következő, fősodros epizódján.
1649180760

Nem kap több frissítést a Ghost Recon: Breakpoint

A Ubisoft bejelentette, hogy nem készít több tartalmat a Ghost Recon: Breakpointhoz, és ezzel lényegében befejezi a hányatott sorsú játék támogatását. Most a Ghost Recon: Frontline-on a világ szeme.
1647680400

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.
1639652400

Dübörög az NFT-őrület a játékiparban

A Ubisoft fejlesztői nem örülnek az NFT-k erőltetésének, miközben Peter Molyneuxék már most milliókat keresnek a Legacyval, és a S.T.A.L.K.E.R.-csapat is kísérletezik a témában. NFT-specifikus hírösszefoglalónk következik.
1639040400

NFT-kkel szórná meg a játékait a Ubisoft

A Ubisoft is felülne az NFT-vonatra, az eredeti elképzelése az volt, hogy a Ghost Recon: Breakpointhoz ad ki limitáltan elérhető, sorszámozott kozmetikai kiegészítőket. A rajongóknak azonban nem igazán jött be az ötlet.
1635949809

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.