Ghost Recon: Breakpoint PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Ghost Recon: Wildlands.
1633456396

Bemutatkozott a Ghost Recon: Frontline

A Ghost Recon-széria huszadik évfordulóját ünnepelve a Ubisoft lerántotta a leplet a sorozat következő epizódjáról. A Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline a népszerű battle royale zsáner felé tesz egy jókora kitérőt.
1623142800

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.
1618142400

Ghost Recon: Breakpoint - két nagy update várható

A Ghost Recon: Breakpoint ideje még nem járt le, a Ubisoft két jelentősebb frissítést tervez 2021-re, amit most roadmapen is láthatunk. A tavaszi update a gépi csapattársakkal való játékélmény javítását célozza.
1616099580

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!
1611223200

Ingyenhétvégét tart a Ghost Recon: Breakpoint

Ha a januári uborkaszezonban nincs programotok a hétvégére, és nem tettetek még próbát a Ghost Recon: Breakpointtal, akkor van egy jó hírünk. A mai naptól egészen hétfőig ingyenesen játszható a Ubisoft nyílt világú lövöldéje.
1599804000

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.
1599764400

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.
1599030000

Megvan a következő Ubisoft Forward dátuma

Nem kell már sokat várnunk a Ubisoft következő streamjére. A franciák elárulták, hogy jövő héten jelentkeznek a legújabb közvetítéssel, és egy kis ízelítőt is adtak abból, hogy mi vár majd ránk.
1594630800

Futottak még a Ubisoft Forward műsorában

A tegnap esti Ubisoft Forward fontosabb bejelentéseit már kimazsoláztuk nektek, most pedig következzenek a műsor, illetve a pre-show apróbb infómorzsái és látnivalói. Egyetlen összeállításban találjuk őket.
1594292400

Ghost Recon: Breakpoint - összeáll a csapat

A Ghost Recon: Wildlands után a Breakpoint érthetetlen módon ejtette a számítógép által irányított csapattársakat, így hacsak nem akadtak hús-vér barátaink, igen magányosak voltak a bevetéseink. A Ubisoft kiköszörüli a csorbát.