Ghost Recon: Breakpoint PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Ghost Recon: Wildlands.
1591466400

Ghost Recon: Breakpoint - úton a gépi csapattársak

A Ubisoft eredetileg júniusra ígérte az AI által irányított bajtársakat, ez a frissítés azonban a koronavírus miatt csúszik egy kicsit. A várva-várt opciót a következő nagy frissítéssel egybegyúrva, július közepén kapjuk meg.
1585663200

Ghost Recon: Breakpoint - barátokkal akár ingyen

A Ghost Recon: Breakpointtal a veterán franchise a mélypontjára jutott, de a Ubisoft még most is mindent megtesz azért, hogy a magához édesgesse a játékosokat. Bevezették tehát az ingyenes barátmeghívót és egy bőkezű próbaidőszakot.
1585152000

Az új Ghost Recon-Splinter Cell crossover részletei

Sam Fisher és a Ghost Recon csapata új, közös akcióra indul, ezúttal azért, hogy legyőzzék a Stratégát. A Deep State frissítés lopakodós sztoriküldetéseket, egyedi jutalmakat ígér, ráadásul két új karakterosztályt is kapunk.
1584644400

Ghost Recon: Breakpoint - visszatér Sam Fisher

A Ubisoft rutinosan hozza vissza a legnagyobb akcióhőseit, de sosem úgy, ahogy azt mi szeretnénk. A Wildlands után a Ghost Recon: Breakpoint is megkapja a saját Splinter Cell témájú frissítését.
1583496000

Ghost Recon: Breakpoint - érkezik az immerzív mód

Szerencsére nem kell túl sokat várnunk a Ghost Recon: Breakpoint megkésett újdonságaira. Március végén érkezik a Ghost Experience frissítés, amely magával hozza a játékot jócskán átszabó "immerzív módot".
1582646400

Ghost Recon: Breakpoint - késnek az újdonságok

A játékosok visszajelzésére építve a Ubisoft fejlesztői az alapoktól fogva fogják megújítani a shooter által kínált élményt, ám az elképzelések megvalósítása több időt vesz igénybe a tervezettnél, így pár hetet csúsznak az újdonságok.
1580202044

Ghost Recon: Breakpoint - Terminátor is csatlakozik

Holnap debütál a Ghost Recon: Breakpoint következő nagy frissítése, aminek a keretein belül elrajtol a Terminator-esemény is. A feladatunk nem más lesz, mint elpusztítani a T-800 gyilkológépet.
1574856003

Ghost Recon: Breakpoint - holnap jön az első raid

Egyelőre csak PlayStation 4-en, de most csütörtökön befut a Ghost Recon: Breakpoint első ingyenes raidje, a Project Titan. A helyszín egy távoli sziget lesz, amelyen egy aktív vulkán is megkavarja majd a dolgokat.
1574107260

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group legfrissebb jelentése. A hónap nagy győztese a Call of Duty: Modern Warfare volt, egy játék sem tudott labdába rúgni mellette.
1572865200

Brit toplista: Luigi a dobogón

Habár a Call of Duty: Modern Warfare-t nem sikerült lenyomnia, a Luigi's Mansion 3 így is felfutott a brit toplista dobogójának második fokára, maga mögött hagyva a FIFA 20-at is.