Outriders PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új címmel jelentkezett a Square Enix.
1615399200

Outriders - minden így kezdődött

Újabb kedvcsinálót kapott a Square Enix és a People Can Fly looter-shootere, az Outriders, amely a történet hátterét vázolja fel nekünk röviden, rajzolt illusztrációkkal megtámogatva. Csekkoljátok!
1614711600

Outriders - oka van a rengeteg átvezetőnek

Aki kipróbálta már az Outriders demóját, az észrevehette, hogy a játék nagyon szereti az átvezetőit és a töltőképernyőit. Ez alaposan meg tudja bontani a lövölde ritmusát, de a People Can Fly szerint ez elkerülhetetlen.
1614193200

A demóról szólt a legújabb Outriders Broadcast

A Square Enix és a People Can Fly közös közvetítése, az Outriders Broadcast legújabb adásában a holnap élesedő demó és a játék PC-s változata kapta a főszerepet.
1613721600

Bőségesnek ígérkezik az Outriders demója

Ugyan az Outriders végül nem tartotta a februári megjelenést, a fejlesztők egy ingyenes demóval kárpótolnak minket, amit alaposan megpakoltak tartalommal. Összefoglalták, mire is számíthatunk a jövő héten megjelenő próbaverziótól.
1610650800

Ilyen vas kell majd az Outriders alá

Múlt héten sajnos arról kellett beszámolnunk, hogy csúszni fog a Painkiller alkotóinak legújabb játéka, az Outriders, de most legalább az is kiderült, hogy az új időpontig milyen erős PC-t kell építenünk ahhoz, hogy jól fusson a looter-shooter.
1609959600

Ismét csúszik az Outriders

Az eredeti tervek szerint már tavaly meg kellett volna jelennie a Square Enix és a People Can Fly játékának, az Outridersnek, de most kiderült, hogy a februári premier is áprilisra csúszik. Előtte viszont kipróbálhatjuk majd a TPS-t.
1607667660

TGA 2020: Új trailert kapott az Outriders

Noha az eredeti tervek alapján mostanában már játszhatnánk az Outridersszel, miután a készítők elhalasztották a premiert, be kell érnünk az új előzetessel, amely a túlélés alapszabályait foglalja össze.
1605373200

Friss képeken az Outriders

A novemberi nagy forgatagban és az ünnepek alatt biztosan lesz mivel játszanunk, de valószínű, hogy a jövő év elején sem fogunk unatkozni. Érkezik többek közt az Outriders is, ami most néhány újabb képpel mutatta meg magát.
1604602800

Outriders Broadcast - ez vár a kampányon túl

Ahogy a minap ígérték, meg is érkezett a negyedik Outriders Broadcast-adás. A People Can Fly ezúttal a fő történetvonalon túli tartalmakat helyezte előtérbe, de a Technomancer kaszt is megkapta a maga alaposabb bemutatását.
1604386800

Még a héten befut a következő Outriders Broadcast

Negyedjére kerül adásba a héten az Outriders Broadcast, a People Can Fly looter-shooterének bemutatósorozata. Ezúttal az end game-tartalmak és a Technomancer karakterosztály lesz terítéken.