Outriders PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új címmel jelentkezett a Square Enix.
1602226800

Csak jövőre jelenik meg az Outriders

Noha korábban úgy ígérték, a karácsonyfánk alatt már nem fogjuk megtalálni az Ouriderst. A Square Enix és a People Can Fly looter-shooterének megjelenése jövőre marad, de szerencsére olyan szörnyen sokat azért nem kell már várnunk rá.
1598428800

Outriders - bemutatkozott a Technomancer

Tegnap este leadták az Outriders Broadcast harmadik adását, amely leleplezte a játék negyedik és egyben utolsó kasztját. A Technomancer változatos eszköztárral néz szembe Enoch veszedelmeivel.
1596564000

Szörnyvadászós videón az Outriders

Újra megmutatta magát az Outriders. A People Can Fly hátulnézetes looter-shootere rengeteg mellékküldetést tartalmaz majd, köztük olyanokat is, amelyekben jókora szörnyetegekre vadászhatunk a barátaink oldalán. Ezekből láthatunk pár jelenetet.
1596121200

Nextgen AAA-játékon dolgozik a People Can Fly

Nem unatkoznak a People Can Fly stúdióiban az emberek, ma ugyanis büszkén jelentették be, hogy az Outriders mellett egy másik, kifejezetten nextgen konzolokra - és természetesen PC-re - szánt játékon is dolgoznak.
1594756440

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.
1593756000

Outriders Broadcast - hogyan épül fel a kampány?

Menetrend szerint befutott az Outriders Broadcast második adása. Betekintést nyertünk abba, hogyan épül fel a sztori, belehallgathattunk, hogyan készül a játék zenéje, és a Pyromancer kasztot is jobban megismerhettük.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
1593266400

Jövő héten jön a második Outriders Broadcast

Hamarosan befut az Outriders Broadcast második adása. Legutóbb a Trickster, ezúttal pedig Pyromancer élvezi majd a főszerepet, de a játék különböző területeivel és mellékszereplőivel is megismerkedhetünk az ígéretek szerint.
1590733800

Mit mutattak az első Outriders Broadcasten?

Az ígéretekhez híven befutott az első Outriders Broadcast. A közel félórás anyagban láttunk gameplay-részleteket, rugalmas nehézségkezelést, valamint a téridőt akarata szerint hajlítani képes Tricksterrel is alaposabban megismerkedhettünk.
1590242400

Havi műsorokkal jelentkezik majd az Outriders

Ahogy közelítünk az év végéhez, a People Can Fly és a Square Enix egyre többet fog elárulni az Outridersről. Hogy minél jobban bemutathassák játékukat, minden hónapban műsorral készülnek, amelyben alaposan a játékelemek mélyére ásnak.