Brit toplista: a varázslók újra az élre törtek

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 4.
  • Toplista
Link másolása
A különböző akciók alaposan megbolygatták a dobozos eladások Top 10-es listáját a szigetországban, lássuk, hogy alakult a nyár utolsó hete az angoloknál!

Számos ismerős címmel, és egy komoly új szereplővel érkezett a nyár utolsó hetének eladási toplistája. Mint mindig, most is érdemes leszögezni, hogy a nem reprezentatív lista kizárólag az Egyesül Királyságban, kizárólag fizikai formában értékesített játékok kapcsán közölt adatokra építkezik, így messzemenő következtetést levonni nem szerencsés.

Ettől függetlenül érdekes látni, hogy hogyan alakultak a számok. A egyetlen új szereplő a Starfield, ami a hetedik helyen nyitott. A játék hivatalosan majd csak szeptember 6-án jelenik meg, de a Premium Edition révén szeptember 1-je óta játszhatják a rajongók. Igaz, hogy a dobozos kiadásban lemez helyett csak egy letöltő kódot kapnak a vásárlók, azonban ettől függetlenül fizikai eladásnak számít.

A hét győztese a Hogwarts Legacy, amelyből úgy PlayStation 5-ön mint Xbox Series X-en jóval többet adtak el, mint előző héten, nagyjából 2,5-szer több fogyott a játékból mindkét platfromon. Az ok itt a viszonteladói kedvezmény volt, akciósan pedig az is lecsapott rá, aki eddig vonakodott. A Lego Star Wars: The Skywalker Saga-ból, a Mario Kart 8 Deluxe-ból és a Mortaln Kombat 11-ből is több fogyott, mint az előző héten, a többi játék eladási azonban csökkentek.

1. Hogwarts Legacy
2. Lego Star Wars: The Skywalker Saga
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
5. Armored Core VI: Fires of Rubicon
6. Mortal Kombat 11 Ultimate
7. Starfield Premium Edition
8. Grand Theft Auto V
9. Minecraft
10. FIFA 23

1.
1.
crytek
Ezért vett a MS cégeket... végre ott van valami listában a játékuk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...