Brit toplista: lecsúszott az aranyról a The Crew Motorfest

  • Írta: szlav
  • 2023. szeptember 20.
  • Toplista
Link másolása
Erős gázfröccsel hagyta el a rajtvonalat a The Crew Motorfest, az első hét végére azonban mégsem markolt aranyat a Ubisoft versenyjátéka. Lássuk, milyen címekre neveztek be a britek az elmúlt héten!

Ismerős cím tetszeleg a brit dobozos eladási listák élén: a Hogwarts Legacy került a múltheti összesítés csúcsára, miután egy komolyabb leárazást követően mintegy 214 százalékkal lódultak meg a varázslós akció-szerepjáték eladásai Xbox Series X-en. Ezzel legyőzőre talált a Starfield, amely egészen a nyolcadik helyre csúszott vissza a listán.

A frissen érkező címek közül egyértelműen a Ubisoft Ivory Tower nyílt világú versenyjátéka, a The Crew Motorfest volt a legnagyobb durranás, az új autós kaland azonban így is lecsúszott az aranyról: második helyen zárt a hétvégi összesítéskor. A Top 10-es lista további helyein jórészt a rendszeres favoritok állnak, azt azonban érdemes megemlíteni, hogy a Fae Farm erősen tartja a pozícióját a kilencedik helyen.

1. Hogwarts Legacy
2. The Crew Motorfest
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
5. Grand Theft Auto V
6. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
7. Minecraft (Switch)
8. Starfield
9. Fae Farm
10. Red Dead Redemption 2

3.
3.
crytek
#2: Dehogy tett

Starfield is és a többi készülő sony számára nem elérhető cím termeli majd a GAME PASS ELŐFIZETŐKET! Ugye mert a MS-nak csak a JÁTÉKOSSZÁM számít nem az eladás
2.
2.
Low Noise
Crytek: Szerintem rossz lóra tett a Microsoft a Bhetesdával, inkább a Remedyt, Cdprojektet, kellett volna megvenniük.
1.
1.
crytek
Starfield nem igen bírja :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...