Brit toplista: váratlan zavar az Erőben

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 8.
  • Toplista
Link másolása
A nyári pangás és a PlayStation 5 leárazása olyan címeket is a dobozos toplista élére küldött, amiket már régen láttunk a dobogó környékén. Lássuk, mivel játszanak a brit játékostársaink!

A PlayStation 5 árcsökkentése már a múlt héten is felbolygatta a brit toplistát, ezen a héten azonban még nagyobb a mozgás az élbolyban - ez persze annak is köszönhető, hogy ezúttal is komolyabb megjelenések nélkül zártuk a hetet. Ahogy azt már az indexképből kitalálhattátok, az élre ugrott a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. A TT Games remek alkotása nyilvánvalóan azért ugrott 116 százalékot az előző héthez képest, mert bundle-be csomagolták azt a PS5 konzolok mellé.

Gyakorlatilag a hasonló bundle-csomagok és már PS5-ös platformexkluzívok mozgatták leginkább a heti listát. A God of War: Ragnarök 79 százalékos ugrással a 13. helyről a 6. pozícióba került, a Spider-Man: Miles Morales a 25. helyről a 7. helyig ugrott, hála a 113 százalékkal megnövekedett eladásainak, de a Gran Turismo 7 is nagyot ment: a versenyjáték a 21. helyről a 8. helyig jutott fel, 114 százalékos növekedést követően. Az utóbbinál persze közrejátszhat az is, hogy hamarosan mozikba kerül a Gran Turismo-film!

1. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
2. FIFA 23
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. Hogwarts Legacy
5. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
6. God of War: Ragnarök
7. Spider-Man: Miles Morales
8. Gran Turismo 7
9. Pikmin 4
10. Grand Theft Auto V

1.
1.
markoci555
magyarul még mindig viszik a ps5-t mint a cukrot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...