Far Cry: The Movie - megtekinthető az első trailer

  • Írta: tjames
  • 2008. február 15.
  • Hír
Link másolása
Megtekinthető a Far Cry: The Movie első előzetes videója: ismert színészekkel teli "remekmű" lesz ez, melynek sok köze nincs a játékhoz, bár az alap készen volt.
Megtekinthető a Far Cry: The Movie első előzetes videója: ismert színészekkel teli "remekmű" lesz ez, melynek sok köze nincs a játékhoz, bár az alap készen volt.



Módosított, agynélküli katonák, tünci csajszi, leszuperált baka, kutatóbázis: kész a film. Maximum a Need for Speed: Carbonból ismert Emanuelle Vaugier miatt érdemes megnézni a Far Cry adaptációját, de lehet, hogy ő is kevés lesz, ahogy Uwe Bollt ismerjük. Már most biztos a rohadtcitrom-díj.
36.
36.
[HUN]ter
36.
36.
[HUN]ter
35.
35.
döncmester
Ez csak vicc ugye mert ez abba akategoriába tartozik HÚÚ de még milyen rossz vicc nem jó ilyennel viccelödni de ez a KIBASZOTT BOLL fiu már sportot űz ebből.
34.
34.
LonGleY
A jó színész mit sem ér jó rendező nélkül..



ui.: Ők nem unják?
33.
33.
Lachgas
Hát azér én kiváncsi vok TIL SCHWEIGER-re mer szerintem jo szinész. a filmeket amikett eddig tölle láttam az mind jo volt!!!! remélem felzúzza ezt a filmet is

32.
32.
Chocho
Fúúú gyerekek, ez nagyon vacak volt... Mint valami reklámfilm.
31.
31.
Hycker
most keltem fel, de lehet hogy meg almodom. majd eg ora mulva visszanezek es ha ez a cikk tenyleg itt van eret vagok magamon. ez fajdalmas. konyorgom ne tegyek ezt a far cry-al :( ez borzalmas.
29.
29.
gel00
Há nem lennék meglepve, ha az EA sponzorálná a filmet, hogy lehúzza a FarCry-t mint a Crysis riválisát. Amúgy a crysisből picitt dúrvább film lehetne, persze nem ennek a gyökér Bollnak a keze alatt.
28.
28.
Hablaty
Ennél unalmasabb akciófilm-trailert még nem láttam.KÖNYÖRGÖK ÁLLÍTSÁTOK LE BOLL-T!!!
27.
27.
Tallono
Én kb jobbat csinálok itthon, pff ez nagyon gáz. Fogok egy kamerát, felkérek pár havert, felrobbantok 1-2 autót, ráírom, hogy far cry és akkor kapok 1 millio dollárt, ha ráírom far cry?? WTF
26.
26.
meridarider
nemtom valamikor ezeréve volt 1 ilyen film asszem vmi tökéletes katona cimmel

na ez ugyan az lesz csak más címet kéne neki adnixD

meg a mutánsok...2.5méteres izom albino nyomorek és olyan feje volt h sztem azt se tuttah holvan szánalom komolyan

a FarCry ban azért nem ilyen szintű volt az ellen és ez nem méltó ahhoz a gémhez...sajnálom h ezt az adaptációt is elcseszik
24.
24.
Glek
Volt a Far Cry-ban mutáns szörny :D Átrakták a Kaptár 2-ből (vagy a játékból lopták a filmbe, nemtom :D)

Szal ezt is Boll csinálja? Az nem a Postalon szorgoskodik??? LOL szar minden mennyiségben! :D
22.
22.
norex
megint egy sokadik sablon unalom amcsi film. nem igaz, hogy nem unjátok... :D most a játékra filmet készítve eltesznek egy halom pénzt mert akad olyan, aki megnézi. :S
22.
22.
norex
megint egy sokadik sablon unalom amcsi film. nem igaz, hogy nem unjátok... :D most a játékra filmet készítve eltesznek egy halom pénzt mert akad olyan, aki megnézi. :S
21.
21.
StriciMacko
Szentsegtores !!! Miert nem jar vagjak le a kezet Uwe Bollnak, mint ahogyan Afrikaban vagy egyes arab orszagokban? Ez a film egy rablas, azonkivul meg az agysejtjeinket is megoli. Semmi koze a jatekhoz, semmi exotikus szigetvilag nincs benne, hanem egy lerobbant felszini kobanya a szinhelye, valahol Vancouver kozeleben. This movie is a far cry from a real adaptation. Ez van, legalabb lesz idom elolvasni mind az 5 Halo regenyt :D
20.
20.
FeroxX
UDO KIER ! UDO KIER ! UDO KIER ! UDO KIER ! UDO KIER ! UDO KIER ! :DDDDDDD





YURI A FAR CRY-ban ! ! ! NEEEEEE MEGHALOK ! ! ! EZT NEM BÍROM XD
19.
19.
t.laci
Jó film lesz.Mikor lesz ez a mozikba
18.
18.
ios008
igénytelen, tehetségtelen, olyan mint uve boll egész munkássága.

a gond csak az, hogy sok ember, akinek fogalma sincs a játékról, megnézi a filmet, mert hallotta hogy ez vmi egész jó játék alapján készült.

és akkor azt fogja hinni, hogy a játék is egy fos, meg akik azt mondták hogy jó a játék azok is barmok, mert a film ugye egy rakás szar.

nem hiszem el, ha már csinálnak, akkor legalább jó filmeket csinálnának a játékokból, de nem....
17.
17.
air 2
Ez megint arról szól,hogy egy jó game névvel még a szart is el lehet adni.

Ez egy 20 dolláros vico film kategória.Tényleg ezek nem német szereplők???
16.
16.
Halfer
ja érdekes, odaírják, hogy a játék best selling videogame. kíváncsi vagyok, hogy a film pocsék eladási statisztikájával is így verik-e a mellüket :)
15.
15.
reaperboy
Nem a legroszabb...De mióta voltak a far cryban génmanipulált katonák akiket a golyó sem fogott?
14.
14.
Bally King
Az E-Bayn ennek a filmnek árulta a mellészereplői állást. :D Nem hogy ő fizetne, még neki fizessenek, hogy az Ő filmjében szerepelhet valaki. A trailerről meg annyit, hogy ultrafos.
13.
13.
ottlakan
Csak tudnám mi a rákért Kanadában vagy hol játszodik a film.Detto Bloodrayne annak se volt sok köze a játékhoz.Szegény Far Cry hírnevét bemocskolja ez a szemét Boll.
12.
12.
LnB
11.
11.
Vincenzo
lol és oda merik írni, hogy based on the best selling videogame...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...