Március 27-én jön az utolsó GTA IV trailer

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Közeleg a negyedik Grand Theft Auto megjelenése, így a kiadó marketingesei is egyre serényebben munkálkodnak: hamarosan új trailert, képeket és letöltéseket kapunk majd!
Közeleg a negyedik Grand Theft Auto megjelenése, így a kiadó marketingesei is egyre serényebben munkálkodnak: hamarosan új trailert, képeket és letöltéseket kapunk majd!

Ugrás a galériához

A hivatalos weboldalon közzétett hírek szerint március 20-án új screenshotokat, letöltéseket és zenéket találunk majd a honlapon, március 27-től pedig egy új trailer válik elérhetővé, mely egyes feltételezések az utolsó hivatalosan kiadott mozgókép lesz a GTA negyedik részéről - "Good Lord, What Are You Doing?" aka "Everyone's a Rat" címen keressük majd! A frissítések előszeleként kaptunk egy új screenshotot, mely a jobbfelső sarokban látható körözési csillagok miatt is érdekes: ezeket kinagyítva a másik képen láthatjátok.

25.
25.
janda-g
bocsi a megtévesztésért....

de én az unreallal kapcsolatban gondoltam a véleményem...:)
24.
24.
Mr.BEAN
28: én fordítva gondolom, ilyenkor mivan?:D
23.
23.
janda-g
hy all!!

nekem is van ps3-om de az FPS játékokat inkább a PC-re ítélem....

ez sztem nem is kédés....:)
22.
22.
bitbandita
Azért hihetetlen mivé nőtte ki magát ez a gamma az első, felülnézetes verzió óta. A közepes grafikájú (természetesen a kornak megfelelő, mert akkor még a 486-os végi ill. P1-es eleji korszakot írtuk, és valljuk be, nem a grafikája ragadta meg az embert), de csodálatos, magával ragadó játékmenetű programból egy olyan produkció nőtte ki magát, aminek megjelenése még egy blockbuster mozi (Iron Man) bevételére is veszélyes. Minden tiszteletem a Rockstar-os fiúké/lányoké!
20.
20.
szab92
boddy:

ritka hülye és beképzelt ember vagy csak mert van ps3-od azt hiszed teéd a világ?
19.
19.
Aramisz93
#16: Jaj mert te aztán tudod, mert neked a világ összes konzolja megvan és a géped is egy űrhajó...MENJÉ' VIZÍLABDÁZNI AZ ÜRES FEJEDDEL!! XD
18.
18.
skiz0
Megy is a banhammer srácok, ha ez így megy tovább...
17.
17.
Sanyix
16:



de úgy van, ezért írtam, én is próbáltam, és azoknak akik próbálták 98%-a ugyanezt mondja. GTA-ban lehet jobb, persze, mert ott ugye a gép céloz, neked csak kb-ra kell, pc-n meg nem segít a gép.
16.
16.
bobby
17: na ezért nem vagy admin! :D
15.
15.
Wizard8
en admin lenne osztogatnam a bannokat rendesen:p
14.
14.
bobby
15: neeem! az nem ugy van! de a gta-t meg iylen lövöldözős játékokat jobb kontrolleren játsdzani! én már kipróbáltam minda 2t hidd el...



13: holnap fogok menni... és igen, bannoltak a köc.ögök h rohadjanak meg a ci.ányok...
13.
13.
Sanyix
#11: Te igen igen egetrengetően hülyeségeket írtál. Kb olyan, mintha azt mondanád autót sokkal jobban lehet kontrollerrel irányítani mint kormánnyal, pedállal.
12.
12.
Aramisz93
#13: igen ezt akartam írni én is, hogy rsvegas AKA uszylaci akinek egyszer beszóltam és eltűnt, újra itt van...a kis bobby...mivan bannoltak a gtahungary-ről? XD
11.
11.
huszti
11: XD RSVEGAS VISSZATÉRT!!!! MIKOR MÉSZ VIZILABDA EDZÉSRE?:D:D
10.
10.
Szodalit
bobby te egy igen hülye gyerek vagy
9.
9.
bobby
EGYÉBKÉNT A TIZENHAT FŐRE SZABOTT MULTYPLAYER A TGA4-BEN HÍRHEZ HOZZÁFŰZNÉM MÉG EZT IS HA VALAKI NEM OLVASTA VOLNA EL:





ÉN AZ UNREAL TOURNAMENT 3-AT PS3-ON SZERETEM JOBBAN... NEMT OM MÉRT.... NEKTEK PC-N AZ EGYSZERŰBBB, NEKEM MEG KONZOLON... TI AZT NEM TUDJÁTOK FELFOGNI, HOGY KONTROLLEREN MÉRT JOBB, ÉN MEG AZT NEM TOM FELFOGNI, HOGY HA NAGYONSOK GOMB VAN A BILL-EN, AKKOR OTT HOGYAN LEHET IRÁNYITANI KÖNNYEN... DE SZTEM KONTROLLEREN MINDENT JOBB TOLNI SZERINTEM!!!!!!!!!!

SZERINTETEK MEG PC-N JOBB TOLNI, DE ÉN EZT NEM TOM FELFOGNI... PC-N KIPRÓBÁLTAM AZ UNREAL 3 NAK A DEMOJÁT ÉS UGYE PS3-ON MEGVAN EREDETIBEN PERSZE, ÉS PS3-ON NEKEM JOBBNAK LÁTSZIK AZ IRÁNYÍTÁS... HA 1X VÉGIG VISZITEK PS3-ON ÉS UGYANIGY PC-N AKKOR SZÓLJATOK BELE MERT ÉN EZT TAPASZTALTAM... DE ELŐSZÖR BEKÉNE SZEREZNI EGY KONZOLT, NEM A HAVERHOZ ÁTMENNI, ÉS OTT VÉGIGJÁTSZANI... EGYÉBKÉNT IS... OTTHON, MEG MINDEN... NE DUMÁLJATOK ADDIG AMIG MEG NEM TAPASZTALTÁTOK... EGYÉBKÉNT IS:

HA CSAK KIPROOBÁLOD A JÁTÉKOT, AZ NEM MINDEN.... AZ ARMY OF TWO-BAN IS ELŐSZÖR NEHÉZ AZ IRÁNYÍTÁS, HA MEGSZOKOD AKKOR MÁR KÖNNYŰ... KIPROOBÁLÁSNÁL PERSZE H NEHÉZ... HA NEM SZEREZTEM BE KONZOLT AKKOR ADDIG NE TERRORIZÁLJÁTOK SZEGÉNY PS3-AT... :)

ÉN UGYE PC-N VÉGIGTOLTAM AZT A PÁR PÁLYÁT PC-N AZ UNREAL 3 DEMOJÁBAN, AZ NEM KIPROOBÁLÁS!!!! ÉS PS3-ON VÉGIGJÁTSZOTTAM... MEGVAN A KÜLÖNBSÉG... TEHÁT ADDIG SE JÖJJÖN PC-RE... VAGYIS SOHA... :)

7.
7.
huszti
bobby: jah, én is pont azt néztem:D:Dvagy lehet hogy épp full a körözésed (mert lehet csak akkor és annyi jelenik meg amennyi köröz)
6.
6.
bobby
EZ JOOO! NINCS KÖRÖZÉSED ÉS ELKAPNAK! HUUUUUHHH!
5.
5.
ldavid
nem csak egyes feltételezések szerint (amúgy a szerint kimaradt) hanem a hivatalos oldal news részében is ez van írva



srácok az összes kép/videó ingame

ti a gameplay-re gondoltok, nem mindegy
4.
4.
dante92
bárcsak a játék jönne ki március 27.-én!!!!!
3.
3.
skiz0
Várjuk azt a trailert... :)

Rohadtul kíváncsi lennék egy gameplayre, de akár egy ingame screenshotra is... :) De szerintem nem is fognak kiadni direkt már csak azért sem ilyen képeket a megjelenésig... Talán lehet jobb is, úgy nagyobb lesz a meglepi! ;) Az tény, hogy már túl sokat tudunk a játékról.. de szerencsére még mindig nem eleget! :D
2.
2.
Dcrysis02
Hurrá.Kiváncsi vagyok most milyen sztorival rukkol elő a RStar.
1.
1.
brolin10
Az új trailerbe lessznek gameplay jelenetek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...