Forza Motorsport 2 - úton a legújabb kiegészítés

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Forza Motorsport 2 hivatalos weboldalán került bejelentésre a szimulátor legújabb kiegészítése, mely március 19-étől, vagyis szerdától válik elérhetővé.
A Forza Motorsport 2 hivatalos weboldalán került bejelentésre a szimulátor legújabb kiegészítése, mely március 19-étől, vagyis szerdától válik elérhetővé.



A négyszáz Microsoft Pontért megvásárolható kiegészítő tizenhárom új járgánnyal lepi meg a rajongókat: néhányat a fenti trailerben láthattok is mozgás közben - igaz, teljes mértékben renderelve. A játék szerelmesei (amennyiben nem sajnálják érte a pénzt) szerdán cammogjanak fel az Xbox Live Marketplace-re és ne habozzanak letölteni a kiegészítést!
6.
6.
PC GAMER
Ez egy jo jatek rengeteg autoval es erdekes hosszu kanyaros palyakkal!!!!!!!!!!!!!
5.
5.
PodMAN
GT5-ből is csak azok a videók néznek ki jól amik renderek. Az ingém videóktól közel sem esek hasra. Nem azt mondom, szebb a Forza 2-nél, de csak pont annyival amennyival újabb.
4.
4.
Dr Kratos
Nem látom értelmét a letöltésnek ! Végigvittem a singly részt mit kezdjek az újj kocsikkal ? Inkább a carrier részhez lehetne leszedni 1-2 újj versenyt !
3.
3.
Aramisz93
#2: A Youtubeon egy csomó videó fenn van ahogy a japcsik nyomják a prologueat (fogalmam sincs, hogy kell írni). Ha egyet is megnézel látod, hogy nem renderelt.
2.
2.
bobby
a gt5 az nem render! lehet egy pár render, de a gameplay jelnetek, igaziak! hidd el! ez a forza 2 megvan nekem tetszik, és joo nehéz a vége fele.... azért az x360 is joo, csak a ps3 jobb mindennél... ha nem jut eszembe olyan amiben a 360 jobb a ps3-nál.... ps3ban van sixaxis jobb a grafikája, a joo régi kontroller maradt, csak az vezeték nélküli, a 360-nál a kontroller mindig változi, vagyis xboxnál volt egy nagy valami, x360-nál meg egy tök más... de ps3-é az maradt... a sony de jool kitalálta ezt a ps3-at... még joo kis exkluziv cimek jöttek, jönnek...
1.
1.
bobby
nekem van xbox360-am... és sztem tök köcsögség h pénzt kérnek érte.... ezért nincs x360-ra netem... megvagyok single playerben is... méghogy havi díjat is kell fizetni.. sztem köcsögség...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...