The Sims 3 - premier képek a galériában

  • Írta: Daks
  • 2008. március 20.
  • Képek
Link másolása
Megjöttek az első screenshotok a The Sims 3-ból - az Electronic Arts ma délután nem kevesebb, mint 13 új képet küldött számunkra.
Megjöttek az első screenshotok a The Sims 3-ból - az Electronic Arts ma délután nem kevesebb, mint 13 új képet küldött számunkra.

A játék valamikor jövőre fog megjelenni, a szokásnak megfelelően egyedül PC-re. A The Sims 3-ban nyitott szomszédság lesz, bármikor kimehetünk a házból sétálni egyet a parkba, vagy meglátogatni virtuális barátainkat. Az EA-s srácok átdolgozták a szükségek rendszerét, így a jövőben például nem nekünk kell majd mindig megpisiltetni az embereket. A sok újítás egyik legérdekesebb részlete, hogy lesz új karakteralkotó megoldás is, melynek köszönhetően végtelen számú arcformát kreálhatunk.

 

Ugrás a galériához

14.
14.
Neptunusz
XD pedig utána jöttek ki a legjubb kieg.-ek :)(nekem mindmegvan)szerintem ez sokkal jobb lesz mint a sims 2 :)
13.
13.
huszti
inkább fejlesszék sokiág, amíg nem lesz BL olvasó mindenhol, aztán adják ki BL de mindennel együtt (hot sims meg pet mittomén mi meg minden)
12.
12.
drip
Mikor is jön ki pontosan???? mert hogy nekem is tiszta SIMS 2 az hót ziher.De én feleslegesnek tartom az egészet mert igy volt a 2 isszinte ugyanazok a kiegészítők jöttek ki rá.Én az első 3-mal játszottam(kiegészítő)utána meg már nem is érdekelt az egész mivel havonta jöttek(jönnek )ki.Ezt akarják a 3-mal is??!
11.
11.
girgosz
10.
10.
Petike x
#9: Nem sértesz meg ezzel senkit, épp csak nincs igazad.

Jobbakkal is előfordult már...
9.
9.
Dcrysis02
Vhogy meguntam a 2őt és nem nagyon csigáz már fel.szimuláljam az életet?Van sajátom...
8.
8.
Attila9219
nem akarok senkit se megsérteni,de ez tiszta sims 2 graf:S:S
7.
7.
Petike x
#6:... Arról nem is beszélve hogy most nem egy 100nm-es telek, hanem egy egész város lesz betöltve, és még így is futnia kell a casualek gépén.



Szerintem szép. :)
6.
6.
General Thomas
Még csak kezdeti az egész, ha megnézem látod hogy manapság csomó alap funkció nincs az épületeken, pl Anti Alinsing stb.
5.
5.
LnB
Nem kéne ennek 2008 ban kicsit szebben kinéznie? O_o
4.
4.
Daks
mondjuk nevetseges is volt hogy a jatek oraja szerint ugy 3 ora volt elintezni egy pisilest....
3.
3.
Hablaty
Én is bepisiltem volna tőle, ha nem lenne megszüntetve a funkció.Helyette inkább csak ettem :) Jó könnyítés lesz, de szinte tuti, hogy át fognak esni a ló túloldalára
2.
2.
Daks
nagyon felelmetes a ficko :P
1.
1.
Chocho
Ahogy én a punk ipse arcát nézem, itt is lesz rombolás dögivel. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...