Playstation Home - képek a bétából

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 24.
  • Képek
Link másolása
Néhány kép érkezett a Playstation online rendszeréből, amely a Home nevet viseli, és a játékos reményei szerint hamarosan bejárhatjuk benne virtuális otthonunkat.
Néhány kép érkezett a Playstation online rendszeréből, amely a Home nevet viseli, és a játékos reményei szerint hamarosan bejárhatjuk benne virtuális otthonunkat.

A Sony régóta húzódó fejlesztése a Home, amely egy teljes virtuális világot foglal magába, akár a Second Life esetében. A játékosok elkészíthetik saját karakterük és szabadon bebarangolhatják a különböző termeket, meghívhatnak másokat otthonaikba vagy akár versenghetnek is a többi felhasználóval. Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikorra is várható az online szolgáltatás új generációja, ám hála egy nevét nem vállaló tesztelőnek néhány képet megtekinthetünk a virtuális világ helyszíneiről.

13.
13.
dareal
12 az lettem igen :) mostanában keveset voltam, volt egy kis masszív ágybanfekvős betegségem, de már kezdek kilábalni. azért járogattam fel, volt is néhány piros-betűs szerkesztésem :)



12.
12.
klemid
11#:ezt hogyérted? ugyhogy kevés hálozaton van ilyen sebeségü net? mert a rokonomnak 20/20 Mbps-es nete van :D XD
11.
11.
Glek
Dareal, az tudtommal sima Second Life koppintás lesz crysisi grafikával... :) Jah és készül az Xbox-os Home is. ;)



/Dareal, te egyébként moderátor lettél nem? Csak mert azóta se találkoztam veled a fórumban. :)/
10.
10.
DerMedve
9: 25 Mbps-es nettel....

Kevés helyen van még ilyen hálózat (Magyarországon) ami ezt támogatja, de nézheted YouTube szinten is.
9.
9.
dareal
jah, egyébként pc-re is készül egy ps3 home-hoz hasonló stuff. nevét most nem tudom, cryengine 2-re épül. év végére várható. kíváncsi leszek :)
8.
8.
dareal
6: ez így igaz.

gondolom az in game mozi sem ingyenes, hanem meg kell venned a jegyet rá (virtuálisan valós barátokkal virtuális moziba valós filmet megnézni (premier napján), huh, fejlődik a technika :D)
7.
7.
G Logan
És néztek meg a God of War 2 grafikáját ( a játék êlményröl nem is szolva) egy 7 éves gépböl szinte majdnem olyat ki hoztak mint a mostani ps3, vagy pc.
6.
6.
Batri
4: a 10 év nemazt jelenti hogy addig nemlesz új PS,hanem hogy 10évig fogják támogatni a 3ast...azaz nem az lesz a mostani PS sorsa mint az első xbox-é volt (lásd PS2=2010ben jár le a támogatás)
5.
5.
metafenomÉN
5# Ingyenes lesz és lesznek rajta fizetős tartalmak meg reklámok amikből fentartja magát.

Pl bemész és virtuális utcán sétálgatva MGS5 reklámai mennek mini játékai meg demói vagy mozi előzetesek... .

Szerintem így fog működni.
4.
4.
Mr.BEAN
kiváncsi leszek fizetős lesz-e a home, mert télleg nem kispályás dolognak tűnik, és ezt jópofiból fenntartani nehéz lesz, de a sony biztos tudja mit csinál (még ha az utóbbi időben érthetetlen baromságokat is csinált)
3.
3.
metafenomÉN
3# Igen én is erre mondtam hogy kicsit furcsa kijelentés volt a Box 5-6 éve ok de 10év PS hát??? Ők tudják... . Ha tényleg akkora teljesítmény van PS ben akkor le a kalappal. De akkor viszont villantania kéne 1 éven belül valam hatalmasat nehéz programozás ide vagy oda.

2.
2.
Kocsis92
ja. világszerte kb 5 pc:D a többinek nem lesz annyi pénze mint a názának:D Én azért egy próbát adnék ennek a jateknak vagy életnek:D
1.
1.
metafenomÉN
Érdekes nem tudom nem rossz ötlet (Ne jöjön senki azzal hogy azoknak akiknek nincs valós életük.... blabla, öreganyám mondja ezt a TV-re ) és ha figyelembe vesszük hogy SONY 10 évre tervezi PS3 élet tartamát még nincsenek is lekésve semmiről. (bár 10 év múlva szerintem már a PC is gyalázza PS3 teljesítményét de én nem vagyok szakember .biztos nem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...