H.A.W.X. bemutató az UbiDays 08-on

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 29.
  • Videó
Link másolása
A Tom Clancy nevével fémjelzett H.A.W.X. a vadászpilóták nem mindennapi világába enged betekintést. Végre mozgásban is megtekinthetjük a játékot.
A Tom Clancy nevével fémjelzett H.A.W.X. a vadászpilóták nem mindennapi világába enged betekintést. Végre mozgásban is megtekinthetjük a játékot.


A repülős játékok világában kívánja felpezsdíteni az állóvízet Tom Clancy legújabb műve, amely a H.A.W.X. nevet viseli. Az UbiDays 08-on végre bemutattak néhány ingame jelenetet, amelyek nagyon szépnek tűnnek. Érdemes megnézni a videót, sok okosság kiderül a készülő játékról, amelyben az égbolt királyai lehetünk repülőgépünk segítségével.
8.
8.
Mastermind
Lehet hogy AC6-os a feeling-je,de legalább PC-re is kihoznak valami ahhoz hasonló game-t,mert eddig csaka BOX-ok élvezhették azt!!!

Szerintem király lesz,jöhetne már!

7.
7.
Krumpli
Bizony bizony :D Az IL-2 marad az egek ura virtuálisan,azt a gammát senki nem taszítja le onnan. Még 4 éves kisöcsém is szereti :D
6.
6.
Glek
Az isten gamma. :D De ez hol ér föl egy IL-2-vel??? Még a HD TV-n is bőven elbújhat szégyenében. :D
5.
5.
Glek
5# Nincs igazad... Sas szemed van cimbí! ;) Ebből te mégis hogy állapítottad meg ilyen pontossággal a grafikát? :D Elég tré videó.
4.
4.
Glek
Hát ez nagyon gááááz.... Videó alapján kajak nem lehet megkülönböztetni az AC6-tól. És bizony ez már csak azért sem előny mert az nem volt egy hatalmas játék... :/ Azért Ubiéktól nem ezt várnám... SZEDJÉTEK ÖSSZE MAGATOKAT FIÚK! Sűrgősen.
2.
2.
JcGross
Ez élőben biztos izgalmasabb. De a graf nekem tiszta Jest Cause-os.
2.
2.
JcGross
Ami tetszett tegyük hozzá.
1.
1.
juhaszroli
Botkormánnyal biztos el lehet vele ütni az időt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...