PC-re is érkezik a Saints Row 2

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 2.
  • Hír
Link másolása
A THQ felügyelete alatt készülő Saint's Row eredetileg csak a két next-gen konzolra érkezett volna, ám a mai napon bejelentették a PC-s verzió készültét is.
A THQ felügyelete alatt készülő Saint's Row eredetileg csak a két next-gen konzolra érkezett volna, ám a mai napon bejelentették a PC-s verzió készültét is.

 
A leginkább a GTA sorozatra hajazó játék a maga idejében meglehetősen szép látványt és kellemes játékmenetet nyújtott az Xbox 360 tulajoknak. A második rész október 17-én érkezik és nem csak a Microsoft és a Sony konzoljára, hanem sokak kedvenc személyi számítógépére is. Úgy tűnik kénytelenek a THQ munkatársai felkötni azt a bizonyos nadrágot, ha szeretnének méltó ellenfelet készíteni a GTA negyedik részének. Ősszel meglátjuk, mennyire sikerül nekik.
30.
30.
Aramisz93
Hogy jön ide a Crysis 2? A Crysis 2-t meg az EA adja ki.
28.
28.
Beczy
És a PS3 NINCS még feltörve!
28.
28.
Beczy
Mármint a Crysis 2-őt!
27.
27.
Beczy
Okostojások! A Ubisoft csak kiadja a játékot!
26.
26.
d15a5t3r
sztem túlságosan bonyolult és hosszadalmas lenne a port, így kapunk 1 ratyit karácsonyra és a sok gta éhes pc-s megveszi őrült összegekért. Bugos, hatalmas gépigénnyel megáldott darab lesz, de abból is bejön 1 rakás stex! (sorry, a negatív +nyilvánulásért, vizsga volt ma)
25.
25.
wantoo
#18: Hát 2006 tájékán már biztosan nem mondták, hogy ez az első GTA epizód, ami nem jelenik meg PC-re, mert a Liberty City Stories és a Vice City Stories is megjelent már akkor, amik PS exkluzív játékok.



A PC-s verzióról meg annyit, hogy szerintem is eljön majd egyszer. A Rockstar nagyon törődik a rajongótáborával, és hát eléggé nagy rész pártolna el tőle, ha nem jönne ki... Hiába van a warez a R* akkor is sokat tudna vele kaszálni.
24.
24.
Aramisz93
#23: nem szerintem sem. Viszont nem hinném, hogy ez akkora nagyon nagy feladat lennenekik.
23.
23.
Obi1
'Bonyolult lenne jól portolni?

Szerinted megnyomnak egy gombot, és abrakadabra?



Mellesleg fél év elteltével naná hogy valamennyit fejlődik a játék.
22.
22.
JcGross
20# szerintem meg letartóztatják a csáveszt a zsaruk akik közül 1 pár megsérült a tűzharcban.
21.
21.
Aramisz93
#18: Bonyolult lenne jól portolni? Érdekes, mert eddig az összes GTA szebb is és jobb is volt PC-n. Amugy meg nem állítjuk tényként, de amíg azt nem mondják, hogy nem lesz PC-re...addig reménykedhetünk.



A Saints Row első része pedig nagyon bugos volt ha jól emlékszem...itt sem számítok többre
20.
20.
thynice
A kép a játék realizmusát tükrözi. 8 rendőr 1 bűnöző. Nagy esélyek.

Való élet: A bűnözőnek annyi.

Játék: A rendőrök meghalnak, a játékos meg felcsinálja az első nőt akit meglát és boldog mindenki.
19.
19.
klemid
Nah!!Én nem azt irtam hogy nemfog megjeleni Pc-re hanem én asztirtam hogy "ha nemfog megjelenni PC-re" sajnos nemugyanaz tanuljatok meg olvasni!(dzsiádzsó nem neked irtam)
18.
18.
dzsiádzsó
Azért megkérdezném ki mire alapozza azt, hogy a GTA IV annyira jön PC-re, amikor ezt néhány szennylapon kivül senki nem állitotta, és ott is csak pletyka szinten ment a találgatás.



Arra meg világosan emlékszem, hogy mondták még 2006 tájékán ez lesz az elsö, csak konzolra megjelenö GTA, nehéz lenne PC-re jo portot késziteni. Ez persze változhat, és lehet PC-s port, csak tudnám 1esek ezt mért kezelik kész tény ként
17.
17.
dareal
15: én arra emlékszem, hogy a ps3 védelmét még nem, csak a blueray másolásvédelmét törték fel.



egyébként igaz, nyűgös is lenne ps-re warezolni. blue ray lemezek ára drága (1500-5000 forint), blue ray író drága (ok, ez egyszeri költség), 50 gigás iso fájlt letölteni nem 2 perc.
16.
16.
Petike x
10: A Crytek csak azt mondta hogy ezentúl konzolra IS kiadják a cuccokat, szó sincs exkluzivitásról vagy elsőbbségről.



A Far Cry 2-t pedíg egyébként sem ők készítik, hnem a Ubisoft, és kijön PC-re konzollal egyidőben.
15.
15.
kasy
#10 Legjobb tudomásom szerint már feltörték, de még olyan drága a warez (értségek, nem részletezem), hogy szinte felesleges.

Az első részt is leírták GTA klónként, de egész jól vizsgázott. Igaz így nem sokkal a 4. rész megjelenése után cifrább a dolog, de ez még elvállik.
14.
14.
JcGross
12# Ha neked olyan bika géped van akkor inkább csak a Mass Effectet futtasd maxon, meg a Crysist! Egyébként sz.tem korrekt a graf.

10# Ha jól tudom a Far Cry 2-t már nem a crytec fejleszti hanem az ubisoft. (de lehet, hogy rosszul tudom)
13.
13.
Dcrysis02
Szerintem nagyon 'elgagyizzák' annyira akarják hogy jobb legyen mint a GTA hogy olyan dolgokat is beleraknak ami teljesen fölösleges.
12.
12.
felegyi
Ez a Saint Row 2 egyenlőre nagyon gagyi! Ha így fog ki nézni ne is adják ki PC-re, maradjon csak konzolon!
11.
11.
temes69
gyanítom hogy ezért is népszerübb nálunk az xbox mint a ps3. mert arra tudnak warezolni. nekem egyik sincs mert nincs rá pénzem, meg annyira sokat nem is játszom, arra meg ott van a pcm, amin azért elfut minden. wareztéma érdekes: én személy szerint az olyan játékokat megveszem ami tetszik(előtte azért kipróbálom) mióta van melóm. kipróbálás nélkül amit tuti megveszek az a starcraft2 lesz:)
10.
10.
Beczy
Nem a hardware miatt nem jönnek a pc-s game-ek! Hanem a warez miatt nem éri meg kiadni! Legalábbis először nem! Pont emiatt sz@rja le a Crytek is a dolgot és inkább először konzolokra fogja kiadatni a cuccait.(Far-Cry 2) Konzoloknál elenyészőbb a lopás. Pláne a PS3 esetében,mivel azt még (egyenlőre) nem törték fel:
9.
9.
temes69
gta4 tuti jön pcre. egyébként meg sztem egyre több konzolos játékot fognak pcre is kiadni, mert az idő haladtával a pc hardwere úgyis lenyomja majd a konzolokét....
8.
8.
Aramisz93
#5: Ő a PC-ről beszélt.



#7: Igen tévedsz, főleg amikor kijön a GTA4 pcre jövő ősszel, akkor fogsz nagyon tévedni.
7.
7.
klemid
JAJAJAAJAJ!!!!! Lehet tévedek de ha nemjelenik meg a GTA IV PC-re akkor a PC-sek utálni fogják és aztfogják hajtogatni hogy a GTA IV szar és ez meg ez jobb nálla.Vagy tévedek?
6.
6.
pstomi
Na ha már a GTA 4 ugyse jelenik meg PC-re. akkor legalább ez meg fog, mondjuk én a saints torwot jobb játéknak tartom mint a gta 4-et. Szoval 100% h megveszem majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...