Street Fighter IV - 194 új kép és 5 videó

  • Írta: Daks
  • 2008. június 4.
  • Videó
Link másolása
194 új kép és 5 videó érkezett az idén karácsonykor PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Street Fighter IV-ből. Nem semmi anyagok!
194 új kép és 5 videó érkezett az idén karácsonykor PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Street Fighter IV-ből. Nem semmi anyagok!


A nagy médiadömping a Capcom Captative 08 rendezvénynek köszönhető, ez a japán óriáskiadó saját kis mini játékshowja, melyen elárasztanak minket a jobbnál-jobb anyagokkal. Az első trailerben Guile és Abel előre megrendezett, úgynevezett cinamatic összecsapását tekinthetjük meg.





A Characters trailer a játékban majdan fellelhető szereplőkből ad egy kis ízelítőt, ezt követi a Rufus vs. Blanka, a Zangief vs. El Fuerte és az M. Bison vs. Vega gameplay videó.




Zárásként következzen néhány darab a 194 új screenshotból, ezek egy részét itt, másik részét pedig a galériánkban tekinthetitek meg. A Street Fighter IV megjelenése idén karácsonyra várható, bár egyes madárkák jövő februári premierről csiripelnek - reméljük minél előbb kezeink között tarthatjuk a kicsikét!

Ugrás a galériához - összesen 194 új kép!

8.
8.
Beczy
Pont azért jó mert olyan mint tíz évvel ezelőtt! És SF-ből nem maradhat ki az úgymond "animés fény"! Mindíg is volt bent,kell is bele! Játszottál már 3D-re épűló SF-el? Szar az összes! Ez 2D-ben az igazi! Jó itt már 3D CellShaded a grafika. De azt ígéri a Capcom hogy a játékmenet marad a régi! Meg ebből nem lehet kinőni! Ez egy hülyeség! Mé az "effpéjjess" az nem gyerekes ennyi erővel? Ha igazán belegondolounk egy game-nek sincsen semmi realitása! ;)
7.
7.
LiMiT
Hááát ti semminek nem tudtok örülni? :D Jólvan nem tökéletes, de szerintem örüljünk hogy egyáltalán kijön egy bunyós gamma PC-re! Én is mondjuk jobban örülnék ha mondjuk egy Mortal vagy Tekken jönne PC-re, vagy a Soul Calibur IV (ez piszkosul bejön :D )...de nem jön. Szóval tessék örülni. Szerintem jó játék lesz ez.
6.
6.
yousif
nem tecik neke se.. meg azért már kinőttünk az ilyenből nem? a másik , hogy már olyan bunyós legyen akkor már, ahol realisztikusaabak az eberek, mert eeez olyan mint 10 évvel ezelőtt...
5.
5.
logoffmeister
Jó lesz ez, főleg, hogy kijön pc-re is. Remélem nem hagyják ki belőle az online multiplayer részt sem!
4.
4.
xboxparadise
Nekem be jön a játék.

De azért hamar itt lesz karácsony.

Még csak 7 hónapot kell várni.
3.
3.
Gula
nekem nem teccik hogy akármilyen ütést viszel be az ellenfélnek valamiféle animés fény keletkezik
2.
2.
LiMiT
Jajj annyi istenkirály gém jön ki ebbe az évbe és a következőbe, hogy nem győzöm majd venni őket :D Végre egy király bunyós gém PC-re. Ryu-val cafatokra verek majd mindenkit xd
1.
1.
wolf15
Jó lesz,már nagyon várom!!:D

De messze van még Karácsony...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...