Metal Gear Solid 4 - szárnyaló eladások

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 17.
  • Hír
Link másolása
Alig néhány napja rajtolt el a Metal Gear Solid negyedik epizódja és máris hatalmas sikereket ért el. Japánban a Playstation 3 legkelendőbb játéka lett.
Alig néhány napja rajtolt el a Metal Gear Solid negyedik epizódja és máris hatalmas sikereket ért el. Japánban a Playstation 3 legkelendőbb játéka lett.


A Famitsu értesülései szerint nem kevesebb, mint 476,334 példányt értékesítettek Solid Snake legújabb kalandjaiból. A szigetországban a Playstation 3 piacra kerülése óta ez a legkelendőbb játék a Sony gépére. Az adatok szerint nem csak a szoftver, hanem a konzol eladásai is szárnyalnak, hála Hideo Kojima legújabb művének. Japánon kívül Európa-szerte is remekül teljesít az idősödő hős, mivel itt a GTA IV után a Metal Gear Solid 4 a legkelendőbb játék. Az amerikai eladásokról még nem bocsátott ki semmilyen adatot a Konami, bár valószínű, hogy az ottani PS3 tulajok is megrohamozták a boltokat, hogy megkaphassák saját példányukat.
14.
14.
G Logan
Tényleg nagyon jó a élmény a zene mikor megvetem két napig le nem tettem a joy-t csak gratulálni tudok a konaminak mert tényleg olyan jó mint amilyenek igérték.
13.
13.
Ca$h
15: mint az a cikkemből is ki fog derülni az MGS sorozat már régen túlszárnyalta azt a színvonalat, amit egy fenomenális játéktól el lehetne várni... ez egy kultusz, több mint játék. zseniális!!!
12.
12.
Trishtan
biolencse: a Splinter Cell-t lopta az ubi a MGS alapján, csak pont a lényeget, a fenomenális story-t felejtették ki :D
11.
11.
biolencse
Én eddig még egyetlen egy MGS-sel sem játszottam, sőt eddig a részig nem is hallottam róla, elárulnátok, hogy milyen játék ez? Egy 13 perces videót láttam róla. Mondjatok már valamit nekem erről légyszi. Köszi.
10.
10.
Ca$h
Az MGS4 tesztet már két napja leadtam gyerekek, a GRID után jön... ;)
9.
9.
klemid
Ha a PC-sek nemirhatnak ide akkor a boxosok mér?MIvel csak PS-re van a MGS4(én még egyik részével sem jáccotam de kikéne probálni mert jónak látszik)
8.
8.
hopphopp
az előző komentemre a GTA4-re értem
7.
7.
hopphopp
Szerintem már unalmas a felétől, túl sok benne a pontból b pontba való kocsikázás.
6.
6.
hopphopp
5.
5.
pjoco
Szóval akkor itt kapni lehet ingyen konzolt!? xD xD xD xD
4.
4.
LiMiT
4: Tudomásom szerint nem az van oda írva hogy "Véleményed van? Oszd meg a többiekkel, DE csak ha van konzolod vagy PC-d!!" Szal ide írhat bárki akinek bármilyen hozzáfűznivalója van.
3.
3.
Goldps3
jó akkor minek irtok ide, senki nem fog adni nektek ilyen konzolt mert itt sajnáltatjátok magatokat azok irjanak ide akiknek van ps3 muk és xbox 360 uk ennyi kb....
2.
2.
MT Raze
Hja én sose fogom jáccani mert soha nem lesz PS 3-am se XBOX 360-am...
1.
1.
huszti
:( kár h én nem játszhatom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...