2010-ben érkezik a Bioware MMO játéka

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 20.
  • Hír
Link másolása
A Blair & Company Growth Stock Conference-n tartott előadásán John Riccitello, az EA fejese elárulta, hogy a Bioware átal készített MMO 2010-ben érkezik.
A Blair & Company Growth Stock Conference-n tartott előadásán John Riccitello, az EA fejese elárulta, hogy a Bioware átal készített MMO 2010-ben érkezik.

Rengeteg pletykát hallhattunk már arról, hogy vajon milyen témát feldolgozó MMO játék készülhet a nagysikerű Bioware kezei között. Egyesek szerint a legvalószínűbb, hogy egy Star Wars játék fog megjelenni, mások szerint maga a Star Wars: Knights of the Old Republic 3 lesz online köntösbe öltöztetve. A fejlesztők még semmilyen hivatalos infót nem közöltek ezzel kapcsolatban, ám Riccitello elárulta, hogy az MMO játék valamikor 2010-2011-ben jelenhet meg. Talán a Star Wars: Galaxies után végre érkezhet egy minőségi és sikeres alkotás, amely a közkedvelt univerumot dolgozza fel, vagy pedig teljesen más témát talál a Bioware.
11.
11.
korirchun
10.
10.
MetalLord
Hát szerintem legyen MMO, de ilyen real time, ahol nem skilleket nyomogatunk, hanem rendesen egymást csapkodjuk lézerkardal

Amúgy van egy hiba az utolsó előtti sorban:"...közkedvelt univerum..."

9.
9.
drip
hát én személy szerint nem örülnék ha a Kotor 3 MMO lenne :S legyen valami star wars MMO addig minden okés de én is tuti Dzsedáj lennék vafy mandalóriai;)
8.
8.
kancsoka
Hát ha a Bioware készíti szerintem rosszra nem nagyon számíthatunk!De szt a Kotor-ból se lenne rossz MMo de én jobban örülnék pl egy mass effect MMo-nál v valami új címnek!
7.
7.
metafenomÉN
5#Elméletileg wuki nem lehet jedi ...
6.
6.
shadowtrooper
Ha KotOR MMO akkor Mandalor tuti mandalori leszek. de inkább ne mmo legyen mert kicsit nagy beruházás lenne...
5.
5.
Phoenix51
Ha lesz benne wuki-jedi kombináció, akkor isteni játék lesz. :D
4.
4.
LiMiT
3: Rodian :D Az a bogárszemű tag :D
3.
3.
metafenomÉN
Hát az emberek 90% úgyis Jedi akar lenni 9%wuki 1%mitomén :)
2.
2.
Chocho
"Riccitello elárulta, az EA fejese elárulta" - Ez így nem jó...
1.
1.
LiMiT
Remélem nem a KotOR 3 lesz mmo. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...