Pure - képek és videók

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 2.
  • Videó
Link másolása
Újra mozgásban is láthatjuk a Black Rock Studios által fejlesztett quadversenyt, amely a Pure nevet viseli és szeptember 26-án érkezik PC, PS3 és X360 platformokra.
Újra mozgásban is láthatjuk a Black Rock Studios által fejlesztett quadversenyt, amely a Pure nevet viseli és szeptember 26-án érkezik PC, PS3 és X360 platformokra.

Ugrás a galériához

Az őrült száguldozás és trükközés fogja jellemezni a Puret, amelyben a játékosok különböző quadok segítségével versenyezhetnek. Az egyjátékos rész mellett lehetőség lesz akár 16 fős online versenyek megvívására, ahol a legjobb trükköket végrehajtó személy zsebelheti be az első helyet.









15.
15.
d15a5t3r
Sztem tök klassz... lehet h kamu, de pont az benne a zsíír, h ilyen abszurd dolgokat lehet trükközni. A FlatOut is 1 nagy kamu volt, meg a társai, mégis sokan imádják. Vad, mocskos, őrült... abszolút szórakozás! Remélhetőleg telenyomják brutál zenékkel, és pazar funtime lesz!
14.
14.
ArdedBay
Egyet értek "tjames"-el.
13.
13.
tjames
szerintem aranyos. nem szimulátor, de miért is lenne az. ez a szokásos arcade ebben a témában, viszont társaihoz képest ez negyon jól néz ki. szép környezet, frankó sebességérzet, látványos trükkök... kategóriáján belül nagyon jónak mondható.
12.
12.
Glek
Huhhh... Mi ez vmi repülő szimulátor? :D A képek 80%-a a levegőben készült. :)
11.
11.
webadam
Szerintem ezek Xbox-os képek mivel ott van az alsó sarokban ott van az A és a B betű.Amúgy szerintem nem lesz rossz játék majd meglátjuk.
10.
10.
Kocsis92
Már a videók alatt meguntam...
9.
9.
pinksheep
3: te nem vetted észre hogy nem arrol szol? Egy quad szimulátor ROHADT UNALMAS LENNE! Ez sokkal jobb lesz igy az biztos!
8.
8.
juhaszroli
Ez a játék nekem lett kitalálva, nagy motoros vagyok, igaz más kategóriában ,de ez is bejön :D
6.
6.
Dr Kratos
4.
4.
brolin10
Nagyon király.Ha lenne x360-om biztos beszerezném a megjelenés után. :)
2.
2.
westZsolt
Láccik hogy PC-képek :S Nem jőn be ez a stílús
2.
2.
roenick
Hát kár , hogy manapság csak a grafika számít! Semmi realisztikus nincs

benne! Hol lehet az életben ekkorát ugrani egy quad-al! Baromság!

Az Mx vs. Atv -ben legalább életszerű volt, még ha nem is ilyen szép
1.
1.
Dcrysis02
Imádom a mozdulatokat ebben a játékban.Mikor elösször beszéltek róla a GT-n az IW-ben már akkor szép ugrásokat mutattak de asszem kipróbálom majd.hangulatosnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...