Max Payne - a film első előzetese

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 10.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett végre az első Max Payne filmelőzetes, amelyben Mark Wahlberget láthatjuk a címszereplő bőrébe bújva. Érdemes megnézni, jónak ígérkezik.
Megérkezett végre az első Max Payne filmelőzetes, amelyben Mark Wahlberget láthatjuk a címszereplő bőrébe bújva. Érdemes megnézni, jónak ígérkezik.


Napjainkban kevés az a sikeres film, amelynek egy videójáték adja az alapját. Gondoljunk csak a sokunk által mélyen "tisztelt" Uwe Bollra, akinek életműve a különböző videójátékok megszégyenítése. Nos, úgy tűnik, hogy a Max Payne filmet nem fenyegeti ilyen veszély, mert az előzetes szerint nagyon jóra számíthatunk. Egyre inkább kezdek megbarátkozni Mark Wahlberg-gel, jó választásnak tűnik Max szerepére. A trailer alapján izgalmas film várja majd a moziba látogatókat, főként a Max Payne rajongókat.
28.
28.
Royal2991
Mark Wahlberg... király, róla nem lehet rosszakat hallani:D
27.
27.
csucsy5
játékba tetszett kiv vok rá hogy mien filmben:D

26.
26.
kasy
#22, igazat is adnék neked, de nézzük azt is, hogy milyen nehéz dolga van a film készítőinek. Nem ültethetik át egy az egyben a játékot. Két okból sem. Egy, lázadna a rajongó tábor, hogy ennek nincs értelme, valamit tehettek volna hozzá... Kettő, ez egy film. Ne csak a játékos társadalmat tarsd a szemed előtt. Alap koncepcióként használják a játékot és azt viszik vászonra amit sugall nekik.
25.
25.
suti_88
sztem azokkal a szárnyas izékkel a rémálmokra és a noir-os képzelgésekre próbáltak meg öszpontosítani, pedig a max payne 2-ben lévő, ilyen depresszisó, elmosódott pályák, ahol csak futottál ajtóról ajtóra, na az tényleg depressziót keltett
24.
24.
szocs08
A valkyr drogtól haluzzák ezeket a szarokat. Én is csak olvastam mert nekem se rémlett semmi:D
23.
23.
Drider
Én végigjátszottam mindkét részt, de sehol sem voltak ilyen repülő madarak... :S
22.
22.
suti_88
azt kell hogy mondjam skacok, hogy a trailer 10/10....ez zseniális.....mondjuk sztem kötelező is a max payne-ből ütős filmet csinálni, de a trailer nagy bizakodásra ad okot.
21.
21.
mczolly
Még ha Wahlberg hasonlítana rá... De JcGross ebből a kommentből itélve te sem vagy egy IQ harcos
20.
20.
JcGross
LOL! Ez marhára nem max payne-es. A max payne-be soha se voltak ilyen sz@r repülő valamik. úgy láccik a film készítői megint nem jáccottak a játékkal. Amit meg még megcsinálhatnának, az az, hogy aki a játékban a hangja volt az szinkronizál a filmben is. :D

A másik amire gondoltam az meg, hogy a játékokban is színászek jáccanak, ők a szereplők, és ha filmet csinálnának belőle akkor nem lenne ilyen, hogy 1 csak hasonló faszi jácca a szerepet. (persze ezzel is biztos vannak gondok de azért alapnak nem rossz)
19.
19.
mczolly
Amúgy szerintem egyedül az hiányzik a filmből ami Max Paynet klasszikussá tette... a lírai beszédstílus, a dark noir hangulat, a stílusosság, és a főhős belső küzdelme... nameg egy jó színész
18.
18.
mczolly
A hivatalos fox oldal szerint 2008. október 17.

Bővebb infó: www.maxpayneweb.extra.hu
17.
17.
MetalLord
Ez télleg naon jó lesz!! Csak mikor jön már?
16.
16.
aSYx
muhahahhaha végre egy jó film:) a max payne 2-t vagy 10x végigtoltam az egyik kedvencem:)) várom a muvit
15.
15.
Fight!
14.
14.
Aramisz93
#12: Ezt írd már le érthetően légyszives
13.
13.
Glek
Én bírom a csókát! A Shooter óta. :) Jó lesz! Csak legyen meg a Max Payne hangulat, bár erre minden esély megvan, a videó alapján. :)
12.
12.
ArdedBay
EZ az egyik kedvenc szinészem a Shooter-ot igy én nagyon várom: A Hitman film egy rakás szar volt, de még az előzetese is. Ez viszon jónak igérkezik.
11.
11.
laca009
11:Az szerintem vágot filmekböl és KAMU. de ezt szerintem te nem tudod ugy hogy ha most meg kérdezném töled hogy lesz e warcraft FILM akkor azt mondanánd: mi?.IGEN LESZ WARCRAFT FILM!!!

IS
10.
10.
Aramisz93
Volt egy Half-life előzetes is a Youtube-on sőt még most is van. Arról tud valaki valamit?
9.
9.
hgabi00
Szerintem ezt is ugyanúgy el fogják rontani ,mint a Hitman filmet.
8.
8.
Ghost
Igen, YouTube-on már sok volt, de ez az igazi, ma vált megtekinthetővé a legtöbb mozis oldalon, csak a YouTube-ról a legegyszerűbb beszúrni. Szóval ez nem fake, hanem valódi.



Én már kezdek megbarátkozni Wahlberg-gel. Tegnap néztem meg a The Happeninget, abban nem igazán tetszett a játéka, de szerintem Max szerepére megfelelő lesz.
7.
7.
Dentis 360
Elöször csak néztem,mi ez a szar?Aztán beindult az akció-rész,na onnantól már igazi Max Payne-es hangulata volt=)Csak az a kérdés,hogy a YouTube-on már sok ilyen Max Payne Mozis videó volt.Mark Wahlberg tényleg nem a legjobb kinézetre,viszont Mona csini ;) Na majd meglátjuk,mindenesetre én drukolok,hogy jó leygen!
6.
6.
Ca$h
FÚÚÚ! Ez nagyon el lett találva, grat a készítőknek... nem semmi! =)
5.
5.
kasy
Szerintem Wahlberg nem illik a képbe, mégis jónaik tűnik a film.

A szárnyas rémek meg gondolom a rémálmaiban lesznek.
3.
3.
SL89
Nekem sem remleik egyaltalan az "szarnyas leny" ... kivancsi vagyok milyen lesz ... De sztem kaphattak volna jobb szineszt is a filmbe foszereplonek ... legalabb is hogy hasonlitana jobban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...