BLIZZARD: új fejlesztő a Ghost-on

  • Írta: InGen
  • 2004. július 8.
  • Hír
Link másolása

Pár hónapja kisebb kavarás történt a Starcraft: Ghost fejlesztése körül. A projectet, mint tudjuk a Nihilistic vitte a hátán, majd egy hónappal ezelőtt befejezték a játékot, és egy szerződés értelmében más projecten kezdtek el dolgozni. A Blizzard maximalista fejlesztői nem voltak elégedettek a Ghost-al jelenlegi állapotában, a csapattól megszokhattuk, hogy akármi is jelenik meg a nevük alatt, annak 100%-ig igényesnek kell és élvezetesnek kell lennie, és ezért mindent feláldoznak (és ez meghozta nekik mára a legprofibb fejlesztő csapat címet). A cég most egy együttműködési szerződést kötött a Swingig Ape-el, akikről a Blizzard atya, Mike Morhaime teljes meggyőződéssel állítja, hogy igazi profi játékfejlesztők, és ha ő mondja, én elhiszem nekik. A szerződés értelmében ők rakják rendbe a Ghost-ot (melynek megjelenését most egy évvel elhalasztották), valamint további multiplatform játékok elkészítésében segédkeznek a Blizzard-nak.

5.
5.
Ca$h
Ooooooo a budos francba... ezt nem hiszem el! :(((
4.
4.
InGen
Igen, de minőségi játékot adnak ki. Lásd a Starcraft, ami a mai napig minden idők legjobb RTS-e, vagy a War3, amit többször is teljesen átterveztek, és most a kedvenc játékom. Minőség emberek minőség. Ez a Blizzard.
3.
3.
Avium
Nem igaz h nem tanultatok meg, a Blizzard mindent minimum egy evvel kesleltet de alltalaban tobbel! Gondoljatok el mikor fog kijonni a WoW?! Meg 3 het a europe beta singupbol, aztan 2 honap betateszteles, en onnan meg legalabb egy ev mire lesz belole valami!
2.
2.
Myko Alto
Na de akkor is! MEgint egy név, egy játék, ami ki tudja mikor jön ki? Anno a Diabloval is ez volt :(
1.
1.
badguy
aham, szóval ez úgy lesz, hogy nem lesz... á lá Duke Nuk'em Forever. ügyes :/ de most már legalább nem csak a PCs brigád szívja a fogát :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...