Hamarosan leleplezik a PC-s GTA 4-et?

Link másolása
Egy kép jelent meg a PC Gamer magazin elején, ami pár kérdést vetett fel a nagysikerű Grand Theft Auto sorozat negyedik epizódjának PC-s verziójával kapcsolatban.
Egy kép jelent meg a PC Gamer magazin elején, ami pár kérdést vetett fel a nagysikerű Grand Theft Auto sorozat negyedik epizódjának PC-s verziójával kapcsolatban.

Ugrás a galériához

"Grand Theft Auto IV most a konzolokon, nemsokára PC-n" - olvashatjuk a címlapon. Vajon hamarosan leleplezik a GTA sorozat legújabb tagjának PC-s verzióját? Nem tudni, hogy ez egy PR-vicc vagy egy kis fényűzés, hogy megnöveljék az eladott pédányszámot, de mindenesetre érdekesnek igérkezik. Vajon tényleg arra készül a magazin, hogy lerántsa a leplet a készülő GTA 4-ről és annak megjelenési idejéről? Várjuk a fejleményeket!
45.
45.
Dcrysis02
47:Tudatnád hogy azt a cikket akkor irták,mikor még nem is tudták/tudtuk mi lesz az újságban.Igy mindenki azt gondolta hogy hivatalos bejelentést és megjelenési dátumot relyt.Én személyszerint egy kérdőjelet raktam volna a cikk végére mint itt is hogy kétesélyes legyen és hogy ne ringassa álomföldre a játékosokat.Igy csak arra tudok gondolni mintha ők is azt akarták hogy többen látogassanak az oldalra.És bocsánat Lac,csak megtévesztett a neved végén szereplő szám és a beszólásaid minősége.Igy egyből azt hittem 9 vagy,vagy még az alatt.
44.
44.
dareal
jah, a stílusból meg imho visszavehetnél, te nagylegény.
43.
43.
dareal
olvasd el még1x, hogy mi a confirmed.

azon senki sem sírt, hogy nem lesz, az mondhatni nyílvánvaló, hogy lesz. a kérdés, hogy mikor. te erősködtél, hogy október, stb.
42.
42.
laca009
crysis te hülye vagy nem 9 hanem 13 és nem vok tudatlan és nem érdekel hogy nincs oda irva hogy oktober de meg van erösítve 1 héttel ezelöt ti meg még sirtatok azon hogy lesz vagy nem lesz de én már akkor tuttam ugy hogy kuss
41.
41.
Dcrysis02
laca009:rászolgáltál a nevedre.Hogy lehet valaki már 9 évesen ennyire tudatlan?És ha nem tudsz angolul,kérlek,szépen kérlek,ne szólalj meg.Köszi.
40.
40.
dareal
44 olvasd el még1x, légyszíves :) hol látsz te ott októbert? :D
39.
39.
laca009
ott van raohadt életbe OTT VAN CONFRIMED= MEGERŐSÍTVE MIT MONDTAM ÉS A SOK KIS FASZ MEG NEM BIRJA FELFOGNI HOGY LESZ
38.
38.
Dcrysis02
Áhh már tegnap este 19:47-kor meséltek róla...meg ha óránként elnézek akkor is egy hir irási max 10 perc.
37.
37.
ATi0021
41: Látom te aztán figyeled az gamer oldalakat. :D Kíváncsi vagyok kikerül-e.
36.
36.
Dcrysis02
Kösz,már tegnap este beküldtem hirnek a fejleményeket ;)
35.
35.
ATi0021
34.
34.
ATi0021
33.
33.
Dcrysis02
Kérem azt aki nemtud olvasni az kérjen meg valakit hogy olvassa el neki.Én elhiszem hogy jönni fog GHOST is elhsizi hogy jönni fog.DE ez a játék hivatlos bejelentéséről szól és nem arról hogy tudjuk hogy jön.Ugyhogy kérek mindenkit hogy nyugodjon le.És a Pc Gamer külföldi újság kedves barátom és tudtommal ott elöbb jutnak az effajta hirekhez mint a magyar lapok.
32.
32.
dareal
34 nem azért, de az általad említett helyeken annyi volt, hogy lehetséges, hogy jön októberben. de ott is csak egy pletyka alapján írták ezt, nem hivatalos. szerinted, egy újságíró, vagy bárki más honnan tudja, hogy mikor jelenik meg, mikor, hivatalos megjelenés még nincs.

ahogy mások is kérték, adj egy linket, ahol hivatalos bejelentés van, vagy tod mi? adj olyan linket, ahol azt írják, hogy biztos, hogy októberben jön és nem azt írják, hogy a pletykák szerint októberben jön.

ég és föld a különbség, remélem érzékeled.
31.
31.
Gaben19910117
ez a kép akár PS-es kép is lehet szal...#34: Amíg nincs bejelentve te honnan veszed hogy lesz? yaboccs téged már felhívott a rockstar...ne beszéld be magadnak mert aztán nehogy csalódj^^kiadják pc-re ezzel buknak a legnagyobbat,most őszintén,hányan vennétek meg a boltban?? kijön aztán mindenki megy letölteni.remek
30.
30.
Aramisz93
#34: Elhisszük hogy lesz Pc-re, és számítunk is rá, csak mondj egy linket ahol ezt biztos leírták.
29.
29.
laca009
fu baze mert a pc gamer amit szerintem már se hol se lehet kapni az asztán meg bizhato ÉS FASZÉ NEM HISZITEK EL HOGY LESZ PC-RE 2008.OKTÓBER EZT MÁR CSAK FEL FOGJÁTOK A MOGYORONYI AGYATOKKAL.ÉS EZT MÁR A GTA HUNGARY-IS IRTA OTT AZON AZ OLDALON IS UGYAN UGY TUDJA MINENKI HOGY LESZ PC-RE MERT MOST BIZTOS OLYANOK IRJÁK EZEKET A HIREKET AKIK MÉG A SANANDREAS ELÖTI RÉSZEKKEL NEM JÁTSZOTtak ,DE MOST KOMOLYAN KI NEM TUTTA HOGY LESZ PC-RE ÉS MOST MÁR CSAK AZ IRJÓN UTÁNNAM AKI TÉLLEG TUDJA HOGY LESZ.
28.
28.
Aramisz93
#32: Hát igen , most meg az van hogy a Stories konzol exklúziv.



Lacika: A PC Guru meg a Gamestar aztán baromira megbízható forrás. :)
27.
27.
aSYx
tuti h lesz pcre, pl. a liberty city storiesnál és még számtalan más résznél is azt mondták h ilyen meg olyan konzol exklúzív.. aztán most mivan
26.
26.
Ghost
#25: Nem, nem olvasok újságot. Neten olvasok híreket. Átnéztem a Rockstar oldalát, de nem láttam erre utaló jeleket. Én csak egy linket kérek, nem újságot. Vagy legalább a szöveget idézd az újságból szó szerint, mert csak emiatt nem veszem meg.



lac15: Én is erről beszélek, pletykával tele van a világháló, de tényekre alapozzunk. GK-n is kerül ki pletyka, persze, de azt nem is kezeljük olyan bizonyossággal, mint a hivatalos bejelentéseket.



5cseh: Nem furcsa, hogy kijön sőt, ki is kell neki, csak még mindig nincs hivatalosan bejelentve, ezért meglepe a PC Gamer címlapja.
25.
25.
5cseh
nem értem miért lenne olyan furcsa ha kijönne PéCére is. Ha nem előbb, hát utóbb mindenképpen...
24.
24.
lac15
hát ez már kicsit.......

hiába mondták meg ők (ha egyáltalán igaz)addig amig a rockstar nem mondja azt h megfog jelenni pc-re addig ne számits semmire

ez csak egy pletyka volt amit láthattál gamestarban, elég sok van belőle
23.
23.
Dcrysis02
25:tudnál ahhoz a cikkhez vagy ilyesmihez linket adni?Ha akkora a hir és megerősitett hogy jön októberben akkor biztos az oldalukra is felrakták.Légszives..én is kiváncsi vagyok.
22.
22.
lac15
mér megy ez minden GTA 4-es hírnél?:DD
21.
21.
laca009
22: mit kérsz töllem olvasol újságot? a gamestar meg a pc guru már rég ki irta hogy oktoberben jön mit kell it domálni erröl semit mert minenki tudja hogy lesz és azért nem volt a stories széria pc-n mert az psp-re lett csinálva és csak nagy nehezen adták ki ps2-re mert a sony azt kérte ugy hogy a gta 4 lesz pc-re és most már ne legyen ilyen szar pici hírek hanem már valami ingame beta videó vagy ilyesmi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...