Friss képlopatok a harmadik The Sims-ből

  • Írta: Daks
  • 2008. július 26.
  • Képek
Link másolása
Az életszimulátorok királyának hamarosan megérkezik a legújabb teljes értékű része, ily módon trilógiává avanzsálva a The Sims univerzumot. Ebből kaptunk friss képeket.
Az életszimulátorok királyának hamarosan megérkezik a legújabb teljes értékű része, ily módon trilógiává avanzsálva a The Sims univerzumot. Ebből kaptunk friss képeket.

A harmadik epizód igazi folytatáshoz hűen megtartja az előző részek minden jó tulajdonságát, de feldobja azt új megoldásokkal, innovatív ötletekkel, és persze egy sokkal szebb grafikai motorral. Új rész lévén az Electronic Arts az egyik új vezető designerét, Rod Humble-t állította a Sims projekt élére, ő korábban az Everquest fejlesztésében is részt vett, úgyhogy nem számít már újoncnak a játékiparban.

Ugrás a galériához

Rod elsődleges célja, hogy eltörölje a Sims sorozatról alkotott laikus, ám többnyire igaz képet, miszerint a cél csak a fürdőszobától a konyháig kísérgetni szimünket, majd elküldeni a budira, aztán aludni. A Sims 3 már nem az idő minél jobb beosztásáról, és a napi rutinfeladatokról fog szólni, hanem magáról az életről, a nagy döntésekről, a családról és a kapcsolatokról. Reméljük Rod barátunk nem csak a levegőbe beszél!

Érdekel milyen lesz a The Sims 3?
Olvasd el előzetesünket itt, a Gamekapcson!
5.
5.
orange
4.
4.
Infected
ez semmit nem változott a 2höz képest,max annyi h vannak még házak melletted,és telerakták virágokkal....

Sims3=Sims2+Összes kieg....

Összes sims egy kalap shuit.
3.
3.
Xabinho87
Szegény gyerek alig bírja el azt a nagy halat!:D
2.
2.
Dcrysis02
Megvolt a 2-ik része 2004-ben..kölcsönadtam egy női ismerősömnek...azóta se kaptam vissza.De örülök neki.Igaz 12rongy veszett oda,de örülök hogy nem a gépemmel szimulálom az életet hanem magamtól is megy :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...