Wrath of the Lich King - ébredezik a Death Knight

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
A szerencsés béta-tesztelő játékosok már láthatták a Death Knight bevezető videóját, ám most bárki számára megtekinthetővé vált.
A szerencsés béta-tesztelő játékosok már láthatták a Death Knight bevezető videóját, ám most bárki számára megtekinthetővé vált.
 

Október és december között esedékes a World of Warcraft második kiegészítőjének megjelenése, amely a számos újítás mellett tartalmazni fog egy új karakterosztályt, ami nem más, mint a Death Knight. Ezek a Halállovagok magának a Lich királynak a szolgálatában állnak, s mesterien forgatják a kardot és használják a mágiát is. A béta-tesztelők már láthatták a karakterosztály bevezető videóját, ám most megtekinthetővé vált a kevésbé szerencsések számára is. Nagyon hangulatosra sikerült, úgy tűnik érdemes lesz kipróbálni minden World of Warcraft-játékosnak, hogy milyen is egy Death Knight élete.
19.
19.
Kennymaster
Szerintem am nem csak 1 új kasztot kellet volna bekurni a játékba hanem legalább 3at...Figy...Hogyfog az kinézni bazz...Mindenki DK val fog menni...Alig lesz vmi más kaszt mert megjön a DK...Én maradok a jó öreg Mage-nál...És bebízonyítom h a Mage le fogja verni a DK-t:D
18.
18.
axor
én már teszteltem a betat és aztkel mondanom nemcsalódunk a dk ban jó erős lesz még a rouge nál is erőseb...am persze sokembernek nagy szó mert a wowban a rouge viszi a pálmát....Az Unholy frost és blood talentek tökéletesek én szerintem unholysat kezdek majd ;)mert abban találtam a legjobb dolgokat
17.
17.
laca009
én ce-ben fogom meg venni:P
16.
16.
korirchun
szal minden dk ebon holdon kezd, no és akkor ha kijönnek? akkor pvp lesz ott...nem? vagy 2 ebon hold lesz? egy alis meg egy hordás?

lásd sunwell vendor, kivenni nemtom a cuccot mert leölnek omg
15.
15.
Mast3rmind
15: Nem lehet, mivel a küldetés teljesítéséig nem hagyhatod el Ebon Hold-t (DK kezdő terep) és nem kapsz további utasításokat képességeid fejlesztésére. Lásd.: Megidézhető DK repülő mount.
14.
14.
varti
7#: Ghost, és ha én úgy döntök, hogy abandonolom a questet? akkor maradok a lich kingnél, és a hordával és a szövetséggel is harcban állok?
13.
13.
laca009
ezt akartam mondani én is csak el ment a net
12.
12.
ssominho
hellosztok csak szólok h allinak és hordának is lehet maj DKja
11.
11.
Metal fiú
10.
10.
watto
a death knight talent is rég kinnvan...
9.
9.
Racsika
Ha emlékeztek egy új kari indítására, na ott a teraszon amire ráközelít fog valszleg állni a dk. De ha megnézitek az épület ahol kezd (akik játszák: light hope's chapel) szintén tök üres, aminek nem kellene annak lennie. Valszleg még hiányoznak belőle a karaktermodellek, ennyi. Egyébként speciálisan wowal foglalkozó oldalakon (mindenki tudja, melyikre gondolok de nem reklámozom) van egy halom videó a DKkról, már ha valaki le akarja lőni a meglepit.
8.
8.
shadowtrooper
utána néztem, akit érdekel mi lesz az a wowwiki-n keressen rá a "Starting a death knight"-ra.
7.
7.
Bloodrose
A hang nagyon jó, a klipp viszont egy nagy nulla.
6.
6.
Ghost
Ez úgy néz ki, hogy minden Death Knight kezdetben a Lich King uralma alatt van, azonban a questsorozat vége felé történik valami, ami megváltoztatja az egész helyzetet és ekkor az összes Death Knight uralkodójuk ellen fordul és így kötnek ki a Szövetség és a Horda oldalán. Nem mondom el mi történik, akit érdekel, rengeteg videót találhat erről az eseményről. Annyi biztos, hogy nagyon sok változást hoz a WotLK, a jelek szerint sokkal hangulatosabb lesz, mint a jelenlegi Burning Crusade.
5.
5.
shadowtrooper
3, ez bennem is felmerült....
4.
4.
BaDDevils
haaat en nem tudom de en 1 darab Death Knightot se lattam...szal ha tesztelo lettem volna se orultem volna ennek a trailernak...:P maskulomben pedig eggyet ertek Vartival nagyon igaza van....mert ugye ha csak 1 uj kari osztalyt tesznek be akkor a masik oldalra is kell tenni vmi uj kari osztalyt...mondjuk ha ez horde lessz akkor mit kapnak az aliancek???na ez meg talany de rem majd megh tobbet is megtudunk errol

3.
3.
varti
egy valamit nem értek. a horda és a szövetség is ugye az undead scourge ellen küzd ugye, a lich king ellen. namármost, ha a death knightok őt szolgálják, akkor a death knight karik hogy lesznek? mert kicsit paradoxon lenne akkor, ha valamelyik factionnél lennének. vagy ők külön oldalt alkotnak a lich king mellett, és mindkét factionnal szemben állnak?
2.
2.
Dcrysis02
Nekem ebből az egész videóból csak a hang tetszett :DD

1.
1.
Dinosaur
Most ebben a videóban mit kell látni? Mert Én Death Knight-ot nem látok...Hangulatos is :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...