Starcraft II - pár szó a rendszerkövetelményekről

Link másolása
Frank Pearce, a Blizzard egyik alapítója egy interjúban elárulta, hogy a Starcraft II rendszerkövetelményét is szeretnék minél alacsonyabban tartani.
Frank Pearce, a Blizzard egyik alapítója egy interjúban elárulta, hogy a Starcraft II rendszerkövetelményét is szeretnék minél alacsonyabban tartani.

Pearce eképp nyilatkozott:

"Mindig is egy nagyszabású közösséget szerettünk volna kiépíteni az aktuális játékaink köré. A játék rendszerkövetelményeit a lehető legalacsonyabban tartjuk, hogy az a legtöbb ember gépén elindulhasson. A Starcraft II minimális követelménye eddig a Shader Model 2.0-vel rendelkező kártya, ami véleményem szerint elegendő. És ami a többmagos processzorokat és a felsőbb szintű  kártyákat illeti: igen, lesznek előnyei az ilyen dolgokkal rendelkező játékosoknak is, mert így jobban fog teljesíteni a játék. Még a Multi-Threading effektet is beépítettük a játék motorjába, így ahol ennek lehetősége van, ott tudunk is vele szolgálni. De semmilyen olyan helyzet nincsen a játékban, ami ezt követelné, és szeretnénk olyan alacsonyan tartani a követelményeket, amennyire csak lehetne."
14.
14.
LonGleY
laca009: Ha nem lenne közel húsz helyesírási hiba a "mondatodban", akkor talán még értelme is lenne.
13.
13.
laca009
mind1 mert akkor is az egész wow szerverek fognak kiürülni a az sc2 miat meg a d3 miat mert egy kicsit durva lesz hogy nagyon sok játékos d2-öböl meg warcraftrol meg még a stacraftrol ment wow-ozni szal picit nagy terhet kell majd kiálnia újra a bnetnek :P
12.
12.
Metal fiú
11.
11.
ThurGrek
Azt hogy a D3 előbb fog kijönni kb fél perc múlva cáfolták mert csak egy pletyka volt, de mindeeeeegy
10.
10.
adamantine
"Csak nem akartam kimaradni a melldörgetésből"

Ezt szaknyelven e-penis lengetésnek hívják :P
9.
9.
Dcrysis02
8.
8.
Reggaester
7# A jó munkához idő kell :) Igaz a rosszhoz meg még több ^^

Egyszer majdcsak kijönnek és akkor úgy fogjuk érezni, megérte ennyit várni.
7.
7.
metafenomÉN
6#És neked fizetnek a reklámért :) Egyébként kamu hogy dio3 előbb jön ki SZVSZ dióra még várhatunk legalább nyárig de inkább jövő karácsonyig a BLIZZARD annyira lassan dolgozik hogy már az is művészet ;)
6.
6.
laca009
4 azt tudod hogy a d3 álitolag elöbb fog kijönni szoval még egy jó idő mulva szal nézz valami free mmorpg-t addig pl requiem bloodymare nagyon jó horror mmorpg umm van még a perfectworld a silkroad meg még a twelve sky lehet hogy ruszul irtam de a google kijavít:P nagyon jó ajánlom mindenkinek aki szereti ezeket a müfajokat:)
5.
5.
NereusLaceee
Azért nem kell túl alacsonyra sem venni a dolgot. HADD HULLJON A FÉRGESE!!



De nálam, akinél a Crysis minimumon 30frammel fut (csak hogy a mellveregetők mellé álljak és kiröhögjem őket) azt mondom... Jöjjön már! Neem a hülyeség érdekel. Dátumokat akarok.
4.
4.
Textmanus
OK. Oszt ki kérdezte, hogy nektek hogy menne?

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mikor jön ki... Nem az, hogy hát valszeg jáól fog futni. Szerintem ez már alapból evidens volt. A multi-threadingnek most örülök, remélem jól alkalmazzák majd :)
3.
3.
metafenomÉN
Hát ha nekem a paksi atomerőművet kiszolgálja a gépem és emellett még mindig simán futtat fejetlen csirkéket a gépem akkor ez is menni fog :)

Csak nem akartam kimaradni a melldörgetésből ;)



Ui.: ZERGEKET akarok még mindig nincsenek kidolgozva! :(
2.
2.
laca009
hát nekem ha crysis maxon amit az xp enged megy akkor ez simán menni fog :P
1.
1.
k_mark93
Helyes:D,bár nekem simán menni fog a játék:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...