Xbox 360-ra is elkészülhet a Metal Gear Solid 4

  • Írta: Daks
  • 2008. október 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb pletykák láttak napvilágot Old Snake történetének Xbox 360 konzolra való ellátogatásáról. A forrás elég komoly, ezért ezúttal talán hinni is lehet neki.
Újabb pletykák láttak napvilágot Old Snake történetének Xbox 360 konzolra való ellátogatásáról. A forrás elég komoly, ezért ezúttal talán hinni is lehet neki.

A Morningstar nevű japán befektetési kutatóintézet a Tokyo Game Showt követően elkészítette legújabb jelentését, melyben kitért rá, hogy a Tekken, a Final Fantasy és a Resident Evil sorozatok után újabb Playstation exkluzív cím, a Metal Gear Solid is elkészülhet Xbox 360-ra. A kutatásban a Konami PR-osát idézték, aki a MGS4 témához hozzászólva elmondta, hogy "élénken foglalkoztatja a játék Xbox-ra való kiadása".

Ez persze nem hivatalos bejelentés, a dologhoz biztosan lesz egy-két szava a Sonynak is. Ezt követően kezdetét veheti a két nagy konzolgyártó egymást történő túllicitálása, majd jöhet a többi egyéb ilyenkor szokásos herce-hurca. Lényeg a lényeg, hogy a szándék megvan, meglátjuk mi lesz belőle.

Kojima az Xbox standon - biztos nem véletlen!

Érdekel milyen lett a Metal Gear Solid 4?
Olvasd el Ca$h tesztjét itt, a Gamekapcson!
47.
47.
mikee
ez a hír nem véletlen, hogy nem tetszik a sonynak..

gondoljunk bele milyen érv van a ps3-és az x-box 360 mellett. hát a játékok.. egy gamer mialapján dönt h mejjik kell neki??

x-box 360-Play Station 3



Gears of War-Resitance

Forza Motorsport-Gran Turismo

Fable-Final Fantasy

Tekken-Dead or alive



A Sony ezek közül már elvesztett 1-et a tekkent.. ha a Metal Geart elveszti akkor lassan nem lesz indok, a ps3-vásárlása mellett.. hiszen 360-ra megkapjuk azt amit ps3-ra + még egyéb exklúziv játékot ráadásul az ár is bőven az x-box mellett szól.. csak egy kicsit gondolkodjatok el... mi a sony és a microsoft érdeke??

az hogy megvédjük a játékait?? vagy a másikat szidjuk??

NEM!!!...... Csak a PROFIT!!

ÜDV (CsaK eGy JáTéKoS)

46.
46.
Giga0509
47:sony meg nem tudja megtartani az exkluzívjait...szívás dehát ez van :D
45.
45.
demon68
mért kéne saját exkluzív címeket kitalálnia? xbox-om van és MGS4-ezni akarok, ha meg tudja venni az exkluzív címeket akkor jól teszi. egyébként annyira nem nagy ötletek ezek se amiket lenyúl (lopakodós játék 4. meg agyatlan verekedős játék 5. része)
44.
44.
gerappa
Annyira powa hogy nem tud saját exkluziv címeket kitalálna, inkább sorra nyúlja le a játékokat a Sonytól.
43.
43.
Toopac
XBOX POWA = Sony redőnyt lehúz!!!!!! (BLÚRÉJ így BLÚRÉJ úgy!) :)
42.
42.
Thor Vath
Juhéj! Na végre! Amúgy nem is olyan lehetetlen, a MGS2-őt is átportolták Xbox-ra anno. #39: Én is fogom érteni a történetet köszike, az összes eddigi MGS résszel játszottam még PSP-n is, csak a 4-est voltam eddig kénytelen mellőzni, mert nem veszek PS3-mat.
41.
41.
Pain
41: Köszi nem azért kérdeztem csak kíváncsiság! Nekem nem hiányzik, hogy bannoljanak... Meg ugye a régebbi játékokat egész olcsón meg lehet szerezni, szal nem éri meg a dolog. Azért köszi.
40.
40.
billgéccforprezide
a rohadt szemét gazember disznó fejüket hogy szednék ki a májukat
39.
39.
gerappa
Tényleg nagyon jó a játék. Én nem vagyok az ellen hogy átportolják 360-ra. Ezt a remekművet mindenkinek látnia kell. De nagyon kevés esélyt látok arra hogy átportolják. Amúgy miért van az hogy a PS-exkluzív címeket nagyon szeretnék megkapni a Box-tulajok, de személy szerint nem teszem össze a 2 kezem és imádkozom azért hogy a GOW-ot vagy más 360exkluzív címet portoljanak PS3-ra?
37.
37.
Tokodboy
#39

Nem értem, hogy miért ne ismernék a 360-asok a ez előző részek történéseit?

Nekem eddig csak PS-em volt és mindegyik részét végigvittem a játéknak, és csak most váltottam Boxra. Nem mindnekiinek az X360-an az első konzolja.

Akkor ennyi erővel minek jelent meg PS3-ra mert azon sincsenek az előző részek....

Ez marhaság.

Élevezni fogják.

É már nagyon várom.

Jah és ezt is végighjátszottam, a legnagyobb game ami valaha megjelent:D

Jöjjön már:D
36.
36.
Gael
nem ertem,mit kell ezen aggodni.Akit erdekelt egy kicsit is,mar regen kijatszotta legalabb egyszer.A sok boxos meg dorzsolgeti a tenyeret,hogy megkaphatja a jatekot,de sajna a jatek ketharmada teljesen elvezhetetlen lesz a szamukra az elozo reszek hianya miatt.Millio fontos,vagy csak poenos utalast nem fognak erteni,stb.

A Tekkent azert sajnalom,mert tuti le lesz egyszerusitve.A DMC is egy boduletes nagy baromsag volt.Az uj FF-ben azert meg bizok,bar lehet nem erdemes,latom mar nem volt veletlen az uj harcrendszer es gondolom messze meg a jeghegy csucsa.

Kivancsi vagyok azert,hogy ennek a szarrago,arulo,amerkanizalt,burgerzabalo kazuo hirai-nak mikor lovik szet az agyat.Csak abban remenykedek,hogy a tv ott lesz,mert azt tuti megneznem
35.
35.
Giga0509
37:te nem szoktál cod 2 multizni? tom elég elterjedt név de azért gondoltam megkérdezem... :)
33.
33.
McDuff
mi csak jól járunk ezekkel a hercehurcákkal:Dreméltem h eccer majd be fogjám jelenteni box-ra is me ez 1 naon jó játék!ezért vennék ps3at!csak a ms konzoljára még nagyobb a választék:P
32.
32.
raikoh
Látom Kojima kérése a médiához,hogy legyenek szívesek már abba hagyni ezt a portolós dolgok,nem talált megértő fülekre ,1000x kijelentette ,hogy nem lesz,de hiába,a komoly oldalak is csak elmosolyogtak ezen a marhaságon .
31.
31.
demon68
a tekken meg ez érdekel PS3-ról, szerintem a sony ezt nem hagyja elúszni, de ha igen, én leszek a legboldogabb
30.
30.
Pain
31: A God of War-t a Sony készíti úgyhogy azt nem kell félni, hogy elveszítjük:D
29.
29.
joykiller
Nem unják még az efajta hireket? Majd ha Kojima szájábol hangzik el akkor már hihetö a dolog.

Addig is készül a gears of war sega saturnra, screenshotok a folytatásban xDDDDD
28.
28.
Bins
Tőlem az összes exkluzív ímet megtarthatnátok ha a Tekken-en kívűl kapnék még egy xboxos Gran Turismo-t....o.o
27.
27.
tOMiiiiK@
26: Igaz, Uncharted tényelg jó, és várom is a 2. részt, és itt lesz mindjárt az LBP, ami sztem a PS3 védjegyévé válhat. Olyan játék ami innovativ, nincs előzménye, szórakoztató, és minőségi.

Jah pénz, pénz... Abban pedig most az MS áll jobban, az biztos...

Engem nem vonzanak az Xboxos cimek, azért választottam PS-t. (ez sokmindenkire is igaz forditva).

Várom is egyedi exkluzivokat ezután PS-re, Uncharted és LBP jó bizonyiték erre.
26.
26.
Daks
en c64en kezdtem... na azok voltak am a szep idok. aztan a polaroid gepunkkel egyutt elcsereltuk egy kutyara, majd jott a 286, 386, a turbó gombos 486, aztan cyrix, celeron áááá micsoda idők voltak t jó ég! emlékszem a kisflopytól majd beszartam mikor apa berakta a vasba!
25.
25.
Pain
23: Vannak azért még olyan címek amik keményen odavernek és biztos nem lesznek 360ra:D Ilyen a God of War 3, Uncharted 2 stb... Sőt nem tudhatja senki, hogy mi lesz még. Az Uncharted is új volt nem folytatás mégis milyen zsír lett. Ilyen játékok lehetnek még a jövőben! Amíg multi egy játék addig meg egyik felet sem érintheti negatívan, mert el nem veszti a lehetőséget a kipróbálásra!

Én csak azt tudom sajnálni, hogy a 360 részről nem jönnek a multik, pedig jó lenne. A nép szempontjából sokkal jobb, de ez nem érdekli a drága MSt. Tudod a háborúhoz 3 dolog kell: pénz, pénz, pénz!

A legjobb az ha valaki megteheti, hogy mind2 konzol a birtokában van! Ezt szeretném elérni én is.
24.
24.
Giga0509
22:tom énis ps-en kezdtem 3 éves koromba xD de nekem jobban bejön az Xbox mint a ps3....dehát kinek mi...de azért tehetne vmit a sony...1re több exkluzívjuk jön 360-ra olyanok is ami miatt csomó ember vesz ps3-at de ezek után lecserélik Xbox-ra...nem mintha gond lenne sőt,dehát Sony-t sztem ha nagyon érdekelné tenne vmit...
23.
23.
tOMiiiiK@
Ez már a Microsoft-tól is pofátlanság lenne. (mire jó az olcsó gép, marad miből játékot venni)



Pedig annyira lelettek hordva ezelőtt a PS3-as exkluzivok, most meg mégis jól jönnek az Xboxosok számára.... .... . ..

Na mind1, ha ezt is elveszti a SONY, akkor annyi. Számomra egyedül a Gran Turismo maradna fontos cimnek.



Ez amugy olyan idegesítő. Olyan mintha pl. a fél Barcelona átigazolna a Realba.



És az egész a pénz miatt van... nem azért adnák ki boxra mert ugy tartja kedvük... hanem mert több pénzük lesz, amellett amit a Microsofttól kapnának külön.. Már a japánok is megvehetőek, elég szomorú h idáig jutottunk.
22.
22.
Pain
21: Hát én még így is a PS3 mellett lennék:D Igaz már van. Nem feltétlenül kell azt nézni, hogy mi exkluzív sztem. Én alapból jobban bírom a PS kontrollert stb...és a vásárlásra ez is ösztönzött. Ha most vennék ezek tudatában akkor is a PS3 mellett döntenék.

Na persze eléggé PS fan vagyok, de a játékot nem sajnálom az Xes tábortól. Ami jó azt mindenkinek ki kell próbálni!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...