Képek a GTA 4: The Lost and The Damned-ből

Link másolása
Alig hogy bejelentették, máris érkezett öt kép a Lost and Damned címet viselő, jövő februárban érkező Grand Theft Auto 4 DLC-ből.
Alig hogy bejelentették, máris érkezett öt kép a Lost and Damned címet viselő, jövő februárban érkező Grand Theft Auto 4 DLC-ből.

A történet folyamán Johnny Klebitz, a The Lost motorosbanda egyik tagjának bőrébe bújva tehetjük veszélyessé a várost. A letölthető tartalom árát még nem árulták el, de azt már tudjuk, hogy új fegyverek, járművek, zenék, és multiplayer módok is helyet kapnak majd benne. A letölthető tartalom csak és kizárólag Xbox 360-ra fog megjelenni.
14.
14.
JcGross
13# akkor minek vettél 1600x1200-as képernyőt? Nekem 1280x1024 és tökéletesen megfelel.

Egyébként nemhiszem, hogy ami gépigényt kiírtak, az a minimum lenne. Remélem legalábbis, hogy nem szarják el a portolást.
13.
13.
haly
hát az a durva hogy mindenki álmodik meg elvannak ájulva hogy milyen jo meg minden--------------jaaaaa........

csak a baj az hogy milyen gépen tolják?

mert lehet hogy elmegy az enyimen de pl egy 1600x1200as monitorral egyutt szar 1024x768-assal futattom majd mer azzal megy jol?

NEVETSÉGES ez van a gridbe,moha,far cry ,csoóba eza baj!

NEM TOM ::::./ félek én tőle hogy mi lesz de a youtube-ot fogom bujni az fix:D

12.
12.
G Logan
Én is ürülnék ha pc-én is lenne mert ps3on ugy se lessz x-meg sem kép se vesszek tehát ên a pc ben reménykedek.
11.
11.
thurands
Hát engem ez a DLC nem nagyon izgat inkább jönne már ki a játék:D (PC-re).
10.
10.
Dcrysis02
9:A PCX360 is a Microsoft alá tartozik.Még nem biztos az.Azért fizettek hogy nekik csináljanak és a Sony-nak pedig ne.Régen még azt is mondták hogy nem lesz PC-re GTAIV aztán most nézz ide..két hét..
9.
9.
Krekk
7: miért is süllyedt el egyántalán? Mert esetleg ps3ad van vagy pc-s vagy és nem jön neked? Ha úgynézzük, hogy semmi se lett volna, de az MS pénzt adott, hogy mégiscsak legyen, akkor nemtökmindegy? PC, PS3 amúgy se kapott volna....Úgyhogy éppen, hogy ügyesen csinálják.

És légyszi ne fanboyozz le, nekem is van ps3am.
8.
8.
MT Raze
Hmmm... még ki se jött PC-re a GTA IV... de ha csak olyan jó mint a San Andreas, tuti befutó! :)
7.
7.
IceColdKillah
A microsoft (direkt kisbetű) ennél mélyebbre nem süllyedhet az én szemembe....
5.
5.
Thaddeus
4.
4.
Grizzly4x4
Tök durva most olvastam a gamer365-on a pc-s tesztet és ott elvannak attól ájulva hogy itt meg ott szebb mint a konzolos verziók meg hogy messzebb ellátsz meg ilyenek és ezt még be is tudják annak hogy mert elérték a ps meg az xbox határait:) elég vicces.CSak abba nem gondoltak bele hogy eltelt röpke fél év azóta mióta konzolra megjelent. És pont itt a lényeg ha most kijön egy dlc az xboxra akkor sok rajongo nem fog újabb fél évet várni mig kijön pc-re is hanem szépen vesz egy boxot és akkor már azon fogja tolni. ugyhogy szvsz jól csinája az ms amit csinál mert már kurvára nem érdekli hogy kinek csinálnak Dlc-t amikor az ő gépukre már fél éve kész van
3.
3.
Dcrysis02
Hát majd meglátjuk.A Microsoft fizetett a RockStarnak hogy csináljanak DLC-t de a Májkroszoft alá nem csak az X360 tartozik.Ha már annyit fizettek érte,és ezért is pénzt kérnek nem hinném hogy kihagynák az alkalmat hogy a Pc-tulajokból is $$$-t facsarjanak ki.
2.
2.
d15a5t3r
Nem 1szerű forma ez a Jhonny gyerek! Frankón bejön ez a motorosbandás ötlet! Kár hogy csak Xbox-ra érkezik!
1.
1.
Aramisz93
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...