Guitar Hero bajnokság 19-én a Mammutban

  • Írta: Daks
  • 2008. december 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Bandázz össze két barátoddal és szállj ringbe az értékes nyereményekért a Guitar Hero World Tour versenyen a Mammut bevásárlóközpontban!
Bandázz össze két barátoddal és szállj ringbe az értékes nyereményekért a Guitar Hero World Tour versenyen a Mammut bevásárlóközpontban!

A Saturn áruházban felállított Guitar Hero World Tour színpadon 2008. december 19-én egész nap lehetőséged lesz kipróbálni magad, de jól vigyázz, a siker utáni vágy a versenytársaidat is a helyszínre csalogathatja.

A bandában lennie kell egy dobosnak, egy gitárosnak és egy énekesnek. A szakmai zsűri értékeli a játékban elért pontszámokat, a színpadon nyújtott koreográfiát és persze a zenekar megjelenését.  Érdemes benevezni a versenyre, mivel a buli mellett értékes nyeremények várják a bátor fellépőket! Az első helyezett trió mindhárom tagja gazdagabb lesz egy brutális Guitar Hero World Tour Super Bundle szettel, melyben a játékszoftveren kívül, a mikrofon, a gitár és egy komplett dobfelszerelés is megtalálható. A második helyezett csapatnak sem lesz oka búslakodni, mivel az ő nyereményük három darab Guitar Hero World Tour Guitar Bundle lesz, amely tartalmazza a játékszoftvert és egy gitárt, míg a harmadik helyezett banda nyereménye egy-egy Guitar Hero World Tour játékszoftver lesz.

Helyszín:
Mammut, Saturn Buda
1024. Budapest, Lövőház utca 2-4.

Időpont:
2008. december 19.
próbák 10:00 órától, verseny 19:00-től 23:00 óráig

Jelentkezés:
ghwt@bsc.hu
vagy a helyszínen
4.
4.
gerelysa20
Miért nem ír ide senki? Valaki el fog jönni? Ha én elmegyek akkor az lesz az első hogy gitárt vagy valamit fogok majd a kezembe. És még emberek sincsenek akik eljönnének velem :S
3.
3.
gerelysa20
Most láttam van dobszóló sőt ének is.

A számok se olyan rosszak. Szal jó lesz ez.
2.
2.
gerelysa20
1: Nincs benne. Nekem is az a bajom vele hogy nagyon kevés a jó szám.

Meg hogy nincs benne olyan dobszóló szerűség mint az RB2-ben amikor akármit leüthetsz egy ideig.

Amúgy ott adnak felszerelést nem?
1.
1.
gerelysa20
El kéne mennem az biztos. Az a baj nincs meg a játék és a cuccok se.

Szerintetek ott lehet gyakorolni? Vagy egyáltalán van olyan hely ahol ezt ki lehet próbálni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...