God of War mintára készül a Dante's Inferno

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 10.
  • Hír
Link másolása
A PSM3 magazin munkatársai azon szerencsések közé tartoznak, akik az elsők között próbálhatták ki Dante művének feldolgozását az Electronic Arts-nál.
A PSM3 magazin munkatársai azon szerencsések közé tartoznak, akik az elsők között próbálhatták ki Dante művének feldolgozását az Electronic Arts-nál.



Szalagcím: "Dead Space meets God of War." Hogy miért? Mindenekelőtt a játékot az EA Redwoods Shores jegyzi, akinek a Dead Space című remekművet is köszönhetjük, másfelől pedig az elképesztő látványvilággal operáló program játékmenete sokban hajaz a God of War játékokra. A beszámoló szerint a külső nézetű akciójáték irányítása szinte megszólalásig hasonlít a PlayStation-platformokon hódító sorozatéhoz: ugyanolyan módon tudunk Dantével hárítani, támadni, sőt a levegőbe is fel tudjuk ütni ellenfeleinket. A stílushoz híven lesznek kombók is, mégha nem is túl bonyolultak, az ellenfelek pedig életenergia- és más mágikus gömböket hagynak maguk után - ilyenekre egyébként a különféle ládákban is rábukkanhatunk.

A divat a Dante's Infernót is utolérte, így ezúttal is átküzdhetjük magunkat néhány ún. Quick Time Event-en, azaz az átvezetők során a szükséges gombokat nyomogatva magunk alakíthatjuk a történéseket. A PSM3 előzeteséből egyébként kiderül, hogy Dante így lovagolt meg egy közel húszméteres rondaságot, amelyet aztán maga vett irányítás alá. Az eddigi információk alapján nagyon jónak ígérkezik a játék, a VGA-ról érkezett trailert pedig mindenképpen érdemes (újra)megnézni.
9.
9.
OldM4n
Amióta felröppent a hír a fejlesztésről, azóta van ez a trailer, úgy egy éve, és semmi új hír.. Jelenleg (SZERINTEM!) félő, hogy DNF lesz belőle. (Duke Nukem Forever) De nagyon sajnálnám. Ugyanúgy, ahogy nagyon várt volt a (tán) Q2 motorral hajtott (akkor gyönyörű) Four Horseman of Apocalypse. Hogy vártuk, és hogy megszivattak vele!!! Sajnos az is megbukott a Go-not-Go pontnál. Sajnos egyelőre ez is ilyennek néz ki. DE ADJA ISTEN, HOGY TÉVEDJEK!!!
8.
8.
felegyi
Nem rossz... kicsit Jerichos a képi világ, készítők miadt Dead Space és a trailer végén a karakter, az a kevés mozdulat is a God of War-ra emlékeztet. Sőt a vége elég Harker feeling (kár hogy leállították)! ----> http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PC/harker/screenshots/20061220_005.jpg
7.
7.
KD
Nah! ezaz végre egy god of war szerű gamma 360- ra. akkor is muszály lesz vennem egy ps3- mat a gow3 miatt, hamár az 1-2 végigvittem
6.
6.
kankadi
3:sajnos a gyerekeknek szánt shrek-ből is egy bugyuta ,,üsd aki eléd akad,, játék lett...
5.
5.
janos941127
2 :) egyet értek ilyenek a jó gamek :P :D meg a F.E.A.R 2!!:Pá áááá alig várom már :)
3.
3.
Ilukin
ez míííííííÍ? dante poklából hack&slash??? hova tarunk kéremszépen? én azt hittem valami kalandjáték lesz...(szegényes tudásom alapján Dantét csak körbevezetik a pokolban és nem monsztát hentelni megy, az másik játék......)
3.
3.
Chavez
Ez nagyon űtős trailer. Jerichos beütésű
1.
1.
boxgamer12
aaaaaaaaaaaaaaaaa eláll a lélegzetem végre xboxra wááóóóó god of war szerű :D:D:D:D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...