Resident Evil 5 - már PC-re is előrendelhető

Link másolása
Az egyesült államokbeli Amazon online webáruház oldalán érdekes dolog bukkant fel, mégpedig a Resident Evil ötödik részének számítógépes profilja.
Az egyesült államokbeli Amazon online webáruház oldalán érdekes dolog bukkant fel, mégpedig a Resident Evil ötödik részének számítógépes profilja.

Az áruház már előrendeléseket is felvesz a Resident Evil 5 PC-s verziójára, így elképzelhető, hogy a Capcom már tájékoztatta az áruháza(ka)t a PC-s változat készültéről. A megjelenési dátumhoz még a konzolos verziók megjelenési ideje van kiírva, így maradnunk kell Jerzy Cichocki múltkori kijelentésénél miszerint 2009 második fele után jelenik meg a program személyi számítógépekre.

További információ is felbukkant a játékkal kapcsolatban, miszerint visszatér a rajongók egyik kedvenc ellenfele, a második Resident Evilben bemutatott Licker. Az OPM angliai magazinja nemrég tesztelte a túlélő-horror ötödik részét és pár elég rossz minőségű képen is láthatók a régi-új ellenfelek. Mivel ezek a szörnyek a T-vírus miatt alakultak ki, egyre valószínűbb, hogy a játék története az eredeti vírus körül fog forogni.
27.
27.
laca009
26 de van mert azért a re4-nek lehetet volna sokkal coolabb irányítása meg emlékeztek az első kiadásra nem lehetett menteni mert a memo kártyát kereste meg nem lehetett ki lépni bmeg... csak alt+f4 vagy ctrl+alt+del
25.
25.
bishop02
csinálják olyanra az irányítást, mint a Dead Spacenek és akkor nincs gáz ! ;)
23.
23.
Pain
21: Igazad van az Outbreak-et ki is felejtettem! A Survivort nem ismerem szal elnézést kérek!

22: A RE 3ban a Hunter jött elő Licker nem volt!



Lickers reappear in later installments, such as Resident Evil Survivor, Resident Evil Survivor 2, Resident Evil Outbreak and The Umbrella Chronicles.
22.
22.
Mast3rmind
21: És a Resi 3-ban is (licker). A 4-re nem emlékszem... shame on me.



20: Azért, mert nem volt ráírva a dobozra, hogy GAMEPAD megvásárlása kötelező. Lásd az Ubisoft volt annyira gerinces, hogy a Pop: Two Thrones telepítése előtt megjelent egy kis doboz, amely figyelmeztetett:



"A játék maximális élvezetéhez kérjük használjon Gamepadot."



A Resiben közel sem volt ilyen...
21.
21.
G Logan
Hát azért azt hozá teném hogy a survivor , és a outbreakben is bene volt.
20.
20.
evilzombie
Nem ertem miert lett volna szar a 4. iranyitasa PC-re?

Gamepadre irtak ,igy ne probalja senki egerrel!Ha meg ugy sem sikerul akkor nagyon nagyon BENA az illeto!!!!!!
19.
19.
Pain
Na akkor adok egy gyors felvilágosítást xD



A Licker a RE2ben jelent meg először asszem utoljára is ezidáig. A hosszú nyelvű mutánsról van szó amit lehetett látni a szemét kaptárban is. DE semmi köze nincs a nyúlhoz! A Licker egy bizonyos "Crimson Head" nevezetű zombitípus mutációja. A Crimson Head is ember volt eredetileg csak kicsit nagyobb karmokkal rendelkezik az átlag zombiknál! A Hunter pedig a béka szerű 'élőlény' a RE1ben bukkant fel először és elég szívós kis dög! Hirtelen ennyi! De remélem ha lesz Licker lesz rendes zombi meg Tyrant is majd :D Már nagyon várom annyi titok fog kiderülni, hogy besz@rás!
18.
18.
koffein
15: akkor jätszäl vasgolyoval vagy azzal amivel egyidös vagy
17.
17.
Leon
16: Teljesen egyetértek, minimális módon lehet csak belekötni, azt is csak annak, aki nem gondolja komolyan. :p
16.
16.
ferrari123
Sztem ez a jatek nagyon kiraly!
15.
15.
elite_hun
Sztem ez a játék egy NAGY 0
12.
12.
westZsolt
Mi az a Licker?? Hunter? Vagy a mi? De a hunter is eggyik részben az a nyálkás hosszu izé ami itt is van a képeken, meg a Kaptárban is van, a nyúlmutáció, vagy a HUNTER amimeg a resident sokrészében volt a Béka ember szerűség ???:S Most meik?:D
10.
10.
klemid
3:Ugyanigy vagyok énis.Resi 4-et kipörgettem PS3 joy-al ugyanuy az 1 analoggal meg a az 5 demóját is kinyomtam és semmi baj nincs az irányitással.Ien volt az összes rezi irányitása csak a kameanézet volt más.

9.
9.
ZERO88
8: Azért ez is reklám a játéknak:) És minél beszélnek a játékról az annál jobb nekik!
8.
8.
okeydokey
Szerintem ez már nyilt titok, hogy pc-re is meg fog jelenni. Nem tudom, hogy a capcom meddig játsza még ezt a rohadt unalmas színjátékot.
7.
7.
ZERO88
Biztos hogy jön pc-re de nem mostanában!

Eszt onnan gondolom hogy már máskor is volt hasonló eset az oldalon!

5.
5.
Jery
Nem ertem, h lehet meg rendeli PC-re? Senki sem tud semmit a jatek iranyitasarol.
4.
4.
koffein
*ps3-on jätszom, es a kommentet is onnan irom :---c

3.
3.
koffein
2: ok hät ne legyen rossz az iränyitäs. En az 5demot ps3jätszom azt most utolag kiprobältaö pc-n a 4et mert mondtäk hogy majdnem ugyanaz az egesz. De az iränyitäs nekem a 4be nem tetszik. Ott nem kezeli a 2 kicsi joyt a jätek hanem csak 1et es ugy nekem nem tetszik. Nincs oldalazo mozgäs benne es ugy tenyleg eleg szar. A kepekröl meg annyit, hogy ez fix hogy szändekosan lettek ilyen gane' minösegüre megcsinälva, komolyan mondom a 10eves hugom jobban fenykepez
2.
2.
felegyi
1# Ezt honnan a hányásból következtetted ki :)? Tény hogy a 4-nek irtózatos lett az irányítása de azóta jó pár remek irányítású játékot készített a Capcom... (DMC4)
1.
1.
koffein
fu ez kihagyhatatlan kaland a PCseknek is. De szerintem az iränyitässal megint baj lesz pc-n
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...