Resident Evil 5 - már PC-re is előrendelhető

Link másolása
Az egyesült államokbeli Amazon online webáruház oldalán érdekes dolog bukkant fel, mégpedig a Resident Evil ötödik részének számítógépes profilja.
Az egyesült államokbeli Amazon online webáruház oldalán érdekes dolog bukkant fel, mégpedig a Resident Evil ötödik részének számítógépes profilja.

Az áruház már előrendeléseket is felvesz a Resident Evil 5 PC-s verziójára, így elképzelhető, hogy a Capcom már tájékoztatta az áruháza(ka)t a PC-s változat készültéről. A megjelenési dátumhoz még a konzolos verziók megjelenési ideje van kiírva, így maradnunk kell Jerzy Cichocki múltkori kijelentésénél miszerint 2009 második fele után jelenik meg a program személyi számítógépekre.

További információ is felbukkant a játékkal kapcsolatban, miszerint visszatér a rajongók egyik kedvenc ellenfele, a második Resident Evilben bemutatott Licker. Az OPM angliai magazinja nemrég tesztelte a túlélő-horror ötödik részét és pár elég rossz minőségű képen is láthatók a régi-új ellenfelek. Mivel ezek a szörnyek a T-vírus miatt alakultak ki, egyre valószínűbb, hogy a játék története az eredeti vírus körül fog forogni.
27.
27.
laca009
26 de van mert azért a re4-nek lehetet volna sokkal coolabb irányítása meg emlékeztek az első kiadásra nem lehetett menteni mert a memo kártyát kereste meg nem lehetett ki lépni bmeg... csak alt+f4 vagy ctrl+alt+del
25.
25.
bishop02
csinálják olyanra az irányítást, mint a Dead Spacenek és akkor nincs gáz ! ;)
23.
23.
Pain
21: Igazad van az Outbreak-et ki is felejtettem! A Survivort nem ismerem szal elnézést kérek!

22: A RE 3ban a Hunter jött elő Licker nem volt!Lickers reappear in later installments, such as Resident Evil Survivor, Resident Evil Survivor 2, Resident Evil Outbreak and The Umbrella Chronicles.
22.
22.
Mast3rmind
21: És a Resi 3-ban is (licker). A 4-re nem emlékszem... shame on me.20: Azért, mert nem volt ráírva a dobozra, hogy GAMEPAD megvásárlása kötelező. Lásd az Ubisoft volt annyira gerinces, hogy a Pop: Two Thrones telepítése előtt megjelent egy kis doboz, amely figyelmeztetett:"A játék maximális élvezetéhez kérjük használjon Gamepadot."A Resiben közel sem volt ilyen...
21.
21.
G Logan
Hát azért azt hozá teném hogy a survivor , és a outbreakben is bene volt.
20.
20.
evilzombie
Nem ertem miert lett volna szar a 4. iranyitasa PC-re?

Gamepadre irtak ,igy ne probalja senki egerrel!Ha meg ugy sem sikerul akkor nagyon nagyon BENA az illeto!!!!!!
19.
19.
Pain
Na akkor adok egy gyors felvilágosítást xDA Licker a RE2ben jelent meg először asszem utoljára is ezidáig. A hosszú nyelvű mutánsról van szó amit lehetett látni a szemét kaptárban is. DE semmi köze nincs a nyúlhoz! A Licker egy bizonyos "Crimson Head" nevezetű zombitípus mutációja. A Crimson Head is ember volt eredetileg csak kicsit nagyobb karmokkal rendelkezik az átlag zombiknál! A Hunter pedig a béka szerű 'élőlény' a RE1ben bukkant fel először és elég szívós kis dög! Hirtelen ennyi! De remélem ha lesz Licker lesz rendes zombi meg Tyrant is majd :D Már nagyon várom annyi titok fog kiderülni, hogy besz@rás!
18.
18.
koffein
15: akkor jätszäl vasgolyoval vagy azzal amivel egyidös vagy
17.
17.
Leon
16: Teljesen egyetértek, minimális módon lehet csak belekötni, azt is csak annak, aki nem gondolja komolyan. :p
16.
16.
ferrari123
Sztem ez a jatek nagyon kiraly!
15.
15.
elite_hun
Sztem ez a játék egy NAGY 0
12.
12.
westZsolt
Mi az a Licker?? Hunter? Vagy a mi? De a hunter is eggyik részben az a nyálkás hosszu izé ami itt is van a képeken, meg a Kaptárban is van, a nyúlmutáció, vagy a HUNTER amimeg a resident sokrészében volt a Béka ember szerűség ???:S Most meik?:D
10.
10.
klemid
3:Ugyanigy vagyok énis.Resi 4-et kipörgettem PS3 joy-al ugyanuy az 1 analoggal meg a az 5 demóját is kinyomtam és semmi baj nincs az irányitással.Ien volt az összes rezi irányitása csak a kameanézet volt más.

9.
9.
ZERO88
8: Azért ez is reklám a játéknak:) És minél beszélnek a játékról az annál jobb nekik!
8.
8.
okeydokey
Szerintem ez már nyilt titok, hogy pc-re is meg fog jelenni. Nem tudom, hogy a capcom meddig játsza még ezt a rohadt unalmas színjátékot.
7.
7.
ZERO88
Biztos hogy jön pc-re de nem mostanában!

Eszt onnan gondolom hogy már máskor is volt hasonló eset az oldalon!

5.
5.
Jery
Nem ertem, h lehet meg rendeli PC-re? Senki sem tud semmit a jatek iranyitasarol.
4.
4.
koffein
*ps3-on jätszom, es a kommentet is onnan irom :---c

3.
3.
koffein
2: ok hät ne legyen rossz az iränyitäs. En az 5demot ps3jätszom azt most utolag kiprobältaö pc-n a 4et mert mondtäk hogy majdnem ugyanaz az egesz. De az iränyitäs nekem a 4be nem tetszik. Ott nem kezeli a 2 kicsi joyt a jätek hanem csak 1et es ugy nekem nem tetszik. Nincs oldalazo mozgäs benne es ugy tenyleg eleg szar. A kepekröl meg annyit, hogy ez fix hogy szändekosan lettek ilyen gane' minösegüre megcsinälva, komolyan mondom a 10eves hugom jobban fenykepez
2.
2.
felegyi
1# Ezt honnan a hányásból következtetted ki :)? Tény hogy a 4-nek irtózatos lett az irányítása de azóta jó pár remek irányítású játékot készített a Capcom... (DMC4)
1.
1.
koffein
fu ez kihagyhatatlan kaland a PCseknek is. De szerintem az iränyitässal megint baj lesz pc-n
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...