Premier képek és infók a Lost Planet 2-ről

  • Írta: Daks
  • 2009. február 25.
  • Videó
Link másolása
A Capcom hétfőn leplezte le legújabb játékát, a Lost Planet 2-t, a múltkori trailert követően pedig ma befutottak az első hivatalos képek és infók is!
A Capcom hétfőn leplezte le legújabb játékát, a Lost Planet 2-t, a múltkori trailert követően pedig ma befutottak az első hivatalos képek és infók is!

A fagyott bolygó szörnyeit ezúttal co-op módban is irthatjuk majd, a kampányba pedig bármikor becsatlakozhatnak online barátaink. Egyszerre maximum négyen verődhetünk majd össze egy kis hentre, a küldetések pedig úgy lesznek kialakítva, hogy egyértelmű feladatokat adjanak minden játékosnak.

A Lost Planet 2 az előző rész eseményei után 10 évvel játszódik, Wayne Holden karaktere azonban még nem tisztázott, a sztoriban ugyanis a hókalózok kapják majd a főszerepet. A Capcom rendkívül szűkszavú volt a bejelentés alkalmával, de ígérte, hogy a következő hónapok során megered majd a nyelvük.

Ugrás a galériához

11.
11.
Glek
Ezek a képek gyönyörűek? :) Nem mondom, hogy csúnyák, de azért a jelenlegi top10-re bőven nem jutnak be. A megjelenésekor aktuális top10-be meg pláne. Viszont adok neki még egy esélyt. A Coop még a legszarabb játékokat is feldobja. :D
10.
10.
amd33
Nagyon jó game lesz várom már:)

8.
8.
K.G.
7: Heh, akkor már ketten vagyunk. Nekem is ez volt az első játékom boxon. Talán azért is volt akkora élmény. :)
7.
7.
HATRED
nekem az előzővel csupán 1 etlen bajom volt: az irányítás(pc-n) amúgy szerintem remek játék de nekem valahogy nagyon nem esett kézre. azért remélem a 2 is kijön pc re aztán adok neki 1 esélyt
6.
6.
Chavez
Egyre jobban várom azt a napot, mikor megjelenik...
5.
5.
Ca$h
Mocskosul várom már! A Lost Planet volt az első nextgen élményem... sosem felejtem el azt a napot amikor először kipróbáltam. Nem tudom, hogy jót fog-e tenni a hangulatnak a hó helyetti dzsungel, de én bízom a Capcomban! =)
4.
4.
Dcrysis02
3:Azt írják ideiglenesen exkluzív cím lesz,úgyhogy majd idővel meglátjuk.
2.
2.
Mathia$
Csomó oldalon azt írják nem lesz ps3ra
2.
2.
Mathia$
Amúgy nagyon jól néz ki.

A Capcom mindig tudta mi a jó
1.
1.
K.G.
Nagyon szépek a képek. Remélem még az év folyamán megjelenik. Mondjuk ebben szinte biztos vagyok, de már nyáron a kezemben szeretném tartani. 4 fős coop, külön küldetésekkel. Nagyon jól hangzik.

Remélem a multi több fős lesz. Nagyok a pályák, ha még nagyobbakat csinálnak (és csináljanak) akkor 32en is elférnénk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...