Tölthető a Tom Clancys HAWX PC-s demója

  • Írta: azurman
  • 2009. március 3.
  • Hír
Link másolása
Tegnap délután befutott a Tom Clancys HAWX PC-s demója. Aki kiszeretné próbálni a UbiSoft új sikerjátékát, az máris töltheti az 1,2 GB-os monstrumot!
Tegnap délután befutott a  Tom Clancys HAWX PC-s demója. Aki kiszeretné próbálni a UbiSoft új sikerjátékát, az máris töltheti az 1,2 GB-os monstrumot!

A demóban három repülőgép érhető el, egy F-16A Fighting Falcon, egy SU-35 Super Flanker és egy AV-8B Harrier II, melyekkel összesen két küldetés vár ránk, egy training pálya, valamint egy éles bevetés Rio De Janeiroban. Mindkettő nyomható az elérhető két nehézségi szinten - normal módban könnyű az irányítás, míg expertben a program kikapcsol minden segítséget, és teljesen ránk hárul a gép levegőben tartása. A teljes verzió konzolokra március 6-án, személyi számítógépre március 13-án érkezik.

18.
18.
SonyBlack
Nekem eddig nagyon tetszik a game, bár online részt még nem próbáltam, de talán eddig ez a legjobb repülőgépes játék amivel játszottam. Nem agyonbonyolított szimulátor!
17.
17.
Logic
Boxon már tolom a FULL-t. Bakker ez nagyon jó.. Az Ace Combat után kellett vmi normális repcsis gém is...:D
15.
15.
NereusLaceee
:DD -tejbetök vigyor-

Lejött és végig toltam. Hna azért aki tud az tud... mármint nem én, hogy végig toltam, hanem kaptam egy repülős játékot amit abszolút jól lehet játszani billentyűzettel, és kellően Arcade ahhoz, hogy a magam fajta szkeptikus, undok, kibírhatatlan és kielégíthetetlen heti 2 órás gamereknek is tetszen.
14.
14.
simon 555
Attol majd a teljesben lehet!Vagy nem?

LEszedem kiprobálni:D
13.
13.
LiMiT
12: ne beszélj hülyeségeket! Írták számtalan helyen(köztük a hivatalos oldalon is) hogy a demoba lesz coop. A PC-s demoból viszont kimaradt -.- ezt is olvastam.
12.
12.
JcGross
mondjuk talán azért nincs co-op mód mert demo?

controllert felismer, legalábbis az én logitech dual action-ömet. Akinek szintn ilyen van és nem tudja az assistot me-ki kapcsolni, akkor a 8 vagy 7 gomb KÉTSZERI LENYOMÁSA.
11.
11.
LiMiT
9: Hát de nagyon nem! Pedig hogy vártuk PeterPallal :(



6: Sztem über király :) Még csak expertben próbáltam...rühellem ha a gép mondja meg hogy mit tegyek, szóval nem kérek a normalból. Grafikával nincs bajom, nem egy világbajnok, de nem is baj. Szépen fut 1280x960as felbontáson 4x élsimítással, minden maxon. Szóval nálam tuti befutó a teljes :)
10.
10.
suti_88
na ez az utóbbi idők legjobban várt demója, amit le is szedek...remélem felismeri az x360-as controllert, és nem kell szenvednem a bill.el
8.
8.
NereusLaceee
Nem tud valaki olyan oldalt ahol folytathatóan (több szálon, letöltő klienssel) lehet le tölteni a demo-t?
8.
8.
Dcrysis02
7:Pedig máshol is azt írták hogy lesz(PC-s verzió)....hát ez nem volt szép dolog a fejlesztőktől.
7.
7.
Daks
Bocsánat, akkor az lehet, hogy csak a konzolosban van! Javitom!
6.
6.
felegyi
Limit, milyen lett a game?
4.
4.
NereusLaceee
A gépigényről tudni valamit?
4.
4.
LiMiT
1: Kell hogy legyen! Én azóta már 3x toltam ki a demot(minden repcsivel) de még mindig nem találom a co-op módot. Valaki aki okos/jól lát írja már meg hogy hol van, ha egyáltalán van :D
3.
3.
Logic
Jöhetne a teljes is már végre.... Persze Box-ra...
1.
1.
Nagyi06
nincs is benne co-op mód
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...