Battleground Europe - most 1 hónapig ingyen

  • Írta: Daks
  • 2009. április 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A WWII Online: Battleground Europe fejlesztői 1 hónapos free trialra hívnak mindenkit, aki szeretné kipróbálni az egyetlen második világháborús MMO játékot.
A WWII Online: Battleground Europe fejlesztői 1 hónapos free trialra hívnak mindenkit, aki szeretné kipróbálni az egyetlen második világháborús MMO játékot.

A Battleground Europe egyedinek számít a műfajon belül, mivel készítői az 1939-45 közötti időszakot választották, a helyszín pedig Észak-Franciaország és a Benelux államok, ahol is több száz, sőt akár több ezer játékostársunkkal együtt harcolhatunk a német, avagy a szövetséges oldalon.

A játék a látvány helyett a nagy bejárható területre, a látótávolságra, valamint a realizmusra helyezi a hangsúlyt. Az ellenséges rombolókkal akár 8 km távolságból is felvehetjük a harcot, de ugyanúgy választhatjuk az utcai csatározást egyszerű gyalogosként, egy páncélozott jármű parancsnokaként, és lövegkezelőként, vagy uralhatjuk a nyugat-európai légteret egy vadászgép, nehézvadász, illetve közepes bombázó pilótájaként.

Az 1 hónapra szóló E-gift kártyákat a jelenleg aktív előfizetőktől kaphatjuk meg (lásd a magyar rajongói oldalt), ennek birtokában pedig bankkártya nélkül regisztrálhatunk a játék hivatalos oldalán.

6.
6.
hupihun
Free trial kezdetektől fogva volt kisebb nagyobb megszakításokkal. Meg kell adnod egy létező bankkártya számot. Bárki regisztrálhat akinek van ilyen. 2 hetes érvényesség.



E-Gift az egy új dolog néhány hónapja van. A lényeg hogy az userek küldhetnek inviteket barátoknak, érdeklődőknek stb. 1 hónap az érvényessége.



Bárkinek küldünk akit érdekel a játék. www.wwiionline.hu

hupihun - 1. Hunyadi Páncélos Ezred CO
5.
5.
Daks
14 nap alatt is meg lehet unni egy jatekot, vagy meg annyi se kell hozza :)
4.
4.
fojesz
Ez egyszerű matematika. Valakinek jobban megéri harminc nap ingyen játék, mint tizennégy.
3.
3.
laca009
hát azt hogy ha van trial akkor az e-gift minek aki 14 napig bír játszani és tetszik az meg veszi 1 hónap minek a döntésre...
2.
2.
Daks
14 nap ingyen sima reggel, 1 honap ha szerzel egift kartyat egy usertol. ez utobbirol szol a hir. mit irtam el? :)
1.
1.
laca009
... lehet szedni 14 napos trialt

daks olvasd el a web lapot -_-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...