Szünetelnek a BioShock-film munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Alig vágtak neki a tervezésnek, alig kezdett el körvonalazódni a BioShock-mozi alkotói stábja, a Universal Pictures jóvoltából egyelőre szünetelnek a munkálatok.
Alig vágtak neki a tervezésnek, alig kezdett el körvonalazódni a BioShock-mozi alkotói stábja, a Universal Pictures jóvoltából egyelőre szünetelnek a munkálatok.



A Take-Two méltán népszerű játéka alapján Gore Verbinski, a Pirates of the Caribbean-sorozatot is jegyző úriember fog filmet készíteni, ám a munkálatokat finanszírozó Universal Pictures a 160 millió dolláros büdzsé megkurtítását kérte az alkotóktól. Az egyik szempont egy új forgatási helyszín lenne: a stúdió azt kérte a stábtól, hogy lehetőleg egy olcsóbb helyen, például Európában forgassák le a filmet. Míg a döntés nem születik meg, a munkálatok bizonytalan ideig szünetelnek. Reméljük, a BioShock nem kerül kukába, mint a Halo - ugye emlékeztek még, hogy annak az adaptációinak is a Universal pecsételte meg a sorsát?
13.
13.
LtK
én is szivesebben néznék egy Halo filmet =P=D
12.
12.
Optimus Prime
Szerintem inkább se Halo, se BioShock film ne legyen. Emlékezettek a Tomb Raiderre vagy a Resident Evilre - utóbbit csak félig bírtam nézni, igaz ott a játékot nem ismerem. Nekem eddig a Mortal Kombat jött be, jó volt a szereposztás, a karakterek, kellő humor és akció megdobva jó zenével.
11.
11.
fojesz
Köszönöm, Aramisz! :)
10.
10.
Aramisz93
Emberek :



" Reméljük, a BioShock nem kerül kukába, mint a Halo - ugye emlékeztek még, hogy annak az adaptációinak is a Universal pecsételte meg a sorsát? "



Ez a fenti hírből van. Van még kérdés?



Mellesleg egy Halo-t sokkal szívesebben megnéznék, mint egy bioshockot.
8.
8.
felegyi
A BioShock lazán lehetne olyan film ami nemcsak a látványvilágával de a sztorijával is hódítana...
7.
7.
Torque
7 Egy egyszer nézhető filmel mégis ki jár jól? Ha meg semmi köze nem lesz a Bioschock-hoz, ne hívják Bioschock-nak. Na mindegy, majd az első teaser után okosabbak leszünk.
6.
6.
fojesz
Vagyis azt akartam ezzel mondani, hogy nem szempont, hogy tetsszen is a játékosoknak, így attól még nem fog megbukni. Lásd a Doomot, aminek köze nem volt a játékhoz, általában véve pedig egy egyszer nézhető, szórakoztató film volt.
5.
5.
fojesz
Gore Verbinski jó gyerek, megoldja szerintem. :) Másfelől az ilyen filmeket többségében még mindig nem a játékosok nézik meg szerintem. Úgy tervezik őket, hogy mindenkinek tetsszen és felkeltse mindenki figyelmét, márpedig a BioShock egy jó előzetessel vonzani fogja a nézőket!
4.
4.
Torque
Csak én nem értem ezt az egészet? Mégis hogy a halálban csinálnának filmet a Bioshockból? Ha túlságosan belemennek a remek történet, a világ, és a hangulat elérésébe, a filmet csak azok fogják érteni, akik ismerik a játékot (vagyunk egypáran, de egy 160 millió dolláros mozi megtérítéséhet azért kevesen). Hameg, csak valami felületes Bioschockra alig emlékeztető valamit csinálnak, tuti bukás. Az egyetlen alternatíva szerintem az előzmények feldolgozása lehetne, az viszont félő, hogy dokumentumfilm-szerű végeredmény lenne.
3.
3.
HomoLudens
Én kíváncsi lettem volna rá főleg hogy van példa jó adaptációra is... .

3# Én hallotam valamit karib-tenger Kalózai 4 -ről , de ha engem kérdezel veszélyes biznic már a három is kicsit hát furára sikerült. jók voltak a poénok meg minden szeretem is csak valahogy nem volt úgy egyben....

Van Halo film?
2.
2.
Slik
Mi a Halo film címe? Halo? xD Valaki tudja, hogy lesz-e karib-tenger Kalózai 4?
1.
1.
Dcrysis02
Nos,vagy csinálnak egy félig-meddig(tuti hogy nem) a játékra alapuló filmet,vagy megkímélik a sorozatot egy rossz filmadaptációtól...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...