Nem lesz japán szinkron a Final Fantasy XIII-ban

  • Írta: Daks
  • 2009. május 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Final Fantasy producere, Yoshinori Kitase bejelentette, hogy nem lesz japán szinkron a sorozat legújabb, tizenharmadik részének nyugati kiadásában.
A Final Fantasy producere, Yoshinori Kitase bejelentette, hogy nem lesz japán szinkron a sorozat legújabb, tizenharmadik részének nyugati kiadásában.

A játék csak és kizárólag angol nyelven lesz elérhető, a döntés oka pedig, hogy nem férnek fel az adatok az Xbox 360 DL-DVD lemezére. A PS3-as Blu-Ray kiadással nem lennének ilyen gondok, ám lehet, hogy a két verzió kötelező azonossága miatt arról is lehagyják majd a japán hangsávot, kedvenc hőseink legújabb kalandjait így mindenki angolul évezheti majd csak. Nagy kár érte, hiszen egy japán játék eredeti szinkronnal a legütősebb!

Érdekel milyen lett az FFXIII demója?
Olvasd el InGen villámtesztjét!
13.
13.
Raam989
Amúgymeg meg lett mondva világosan az, hogy előbb a PS3 és aztán a Box. Ami belefér a PS3-ba, az benne is lesz abban a verzióban.
12.
12.
Raam989
"kedvenc hőseink legújabb kalandjait"

Csak én érzek valami hibát ebben a mondatban? :D
10.
10.
Cootermain
Követelőzés szerintem egyikünk részéről sem volt.Én például magasról tojok az xbox verzióra viszont a hírben kötelező azonosságot említ ami a ps3-ra is kihat.Persze ha ez nem igaz és ps3-ra rendesen jön japán hanggal is akkor nincs semmi baj,csak nagyon sajnálnám angol szinkronnal,rengeteg rossz tapasztalatom volt már ezzel kapcsolatban.
9.
9.
Aramisz93
A kurva anyjukat akkor :@
8.
8.
Ryo san
A ps3-ason rajta lesz az a szinkron az biztos,a 360 miatt nem fogják butítani a ps3-as verziót.Ki mondta ezt a kötelező azonosságot??Örűljenek hogy megjelenik boxra,nem hogy még követelőzzenek is.
7.
7.
Batri
hát ez nagy öngól...pedig a hangulathoz sokat tesz a japán szinkron...elég ha megnéz vki egy anime-t először japánul majd angolul/magyarul a japán körökkel veri mind2t
6.
6.
Cootermain
Japán játékot japán szinkron nélkül?Ne már...Ha ilyen játékkal játszom nálam alap a japán szinkron és az angol felirat(hasonlóan japn filmeknél is).Nagy kár érte ha tényleg így lesz.
5.
5.
juhaszdavid9
Mondjuk azt is nézzük hogy a PS is csinált érdekes dolgokat az xbox ellen.

Mondjuk ez minket nem érint.
4.
4.
Mathia$
1: mindig a box miatt szopott...

De ez inkább a MSnek az xbox elvetemültségére mutat,

nem akarják hogy a világ meglássa a ps erejét és ez mindig így volt amióta a sima box kijött.(Lásd :Just Cause)

De várjanak csak a God of War3ra vagy a GTA kövekező részére.

És még nem említettem a Doom 4-t :P





Engem nem nagyon izgat a japán nyelv, nem tudom kia akar majd közölünk japánul játszani.

Mgs is japán de nem játszanék japánul.
3.
3.
tommy93
Kb ott járunk mint a RAGE játéknál... Nekem angolul lenne jo. Bár elhiszem hogy a japán nyelv a legütősebb csak hát itt az a gond hogy nem tudok japánnul. :D
2.
2.
Krekk
Ezt most nem nagyon értem. Vagyis megértem a Microsoft részéről, hogy nem akarja, hogy ő legyen a szar, de a fejlesztőket nem vágom. Azt hittem ők már vannak olyan nagyok, hogy első cél a jó játék legyen. Attól, hogy a ps3asban lenne japán szinkron a csak xboxxal rendelkezők sztem ugyanúgy megvennék. Vagy a microsoft részvényes a cégben, vagy hogy van ez? Tartok tőle, hogy nem csak a szinkron az ami a multiplatform áldozatául esett.... És ez baj, mert a konzolháborúban épp az a jó, hogy a két fél igyekszik, hogy az ő gépéből hozza ki a maxot a játék, azon legyen a legszebb, ez a verseny pedig egy folytonos fejlődés alapja. De ha ahelyett, hogy ha látjuk, hogy másik húz el mellettünk és belehúznánk, inkább elgáncsoljuk, nem lesz egy jó verseny. Milyen lett volna már olimpián is, hööö gecc a csávó gyorsabb nálam, na gyorsan elgáncsolom. A mai világrekordok csak álmok lennének....
1.
1.
klemid
Érdekes a Box miatt szopik a PS.Nem mintha nagyon zavarna a japán szinkron.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...