Starcraft 2 - Csata a Zergek és a Protossok között

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 22.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a legújabb Battle Report a Blizzard által fejlesztett stratégiai játékból, amelyben a Zergek és a Protossok közti csatát vehetjük szemügyre.
Megérkezett a legújabb Battle Report a Blizzard által fejlesztett stratégiai játékból, amelyben a Zergek és a Protossok közti csatát vehetjük szemügyre.


Hatalmasak az elvárások a Blizzard által fejlesztett Starcraft 2-vel kapcsolatban, ugyanis a fejlesztők eddig még nem okoztak csalódást a rajongóknak, s az első részt még a mai napig is rengetegen játsszák. A legújabb videóban szemügyre vehetjük, ahogy a Zerg és a Protoss egységek harcba szállnak, miközben a játékosok kommentálják a jeleneteket. A kicsit több, mint 17 perces videó megtekintése minden rajongó számára ajánlott.
25.
25.
Pukhi-zik
28 sokan mások? egyenlöre a kisebbség vagytok. Ja meg mondj egy olyan strat gamet ami orbitalis ujitást mutatott fel a köv részre.



Sem nem rts sem más nem mutat iyle. ok volt GTA ami 3d s lett de az adta magat.

Eccerüen nem kell többet várni egy RTStöl. akinek nem tetszik meger focizni.
24.
24.
Csongi5
Egyébként kíváncsi lennék ki milyen újítást szeretne a játékba?Mindenki kritizál,de arról szó sem esett,hogy mit hiányol,csak nagy általánosságban mondja hogy "maradi" a játék.Nosza rajta,írjátok le mit szeretnétek!
23.
23.
Csongi5
Akkor szerintem a dolog a következő: aki jobbat tud rajta,mutassa meg milyen nagyszerű fejlesztő.Nem lehet olyan játékot fejleszteni,ami mindenkinek tökéletes,jó,gyönyörű és hangulatos,még akkor sem ha az a cég a Blizzard.Olyat viszont lehet ami a "többség" igényeit kielégíti,hála annak ,hogy a cégek (nem mind!!!) próbálja kielégíteni a majdani felhasználók kisebb-nagyobb kéréseit,igényeit.



26#: Ha megkérhetlek ne húzd már le a még meg sem jelent játékot!Egyébként sem kötelező megvenni, sőt szeretni sem, de kritizálni is csak a megjelent játékot elegáns dolog.Amúgy szerintem a Blizzard név garancia a minőségre,még nem okoztak csalódást.:)
22.
22.
Pukhi-zik
23 senki nem fanatikus , én biztosan nem. Csak az érveid instabilak. Mi az ,h sablonos játékmenet? Egy RTS-nél? komolyan nem értelek.. Tele van ujutásokkal.Mégis mit vársz, h le lehet menni FPSbe? :)



Ja és nem lepödj meg ha rádförmednek.

"Összegezve a dolgot én véletlenűl se azt akartam mondani hogy a SC2

szar játék lesz"



Tényleg nem, azt mondtad kiröhögné mindenki ha nem a blizzard nagyágyuja lenne.. :D



21.
21.
Csongi5
Véleményem szerint a SC2 nem az átlag játékos igényeihez lesz/van igazítva.A StarCraft első része toborzott maga köré annyi felhasználót (értsd: potenciális vásárlót), aki egy SC folytatásaként szeretné megkapni az SC2-őt.Ez szerintem rendben is van így,ami jó, azt mért kell összebarmolni?Volt már rá példa hogy az "innovatív" szuper,giga-mega újítás nagy felsüléssel párosult,mivel nem volt igény a változtatásra,ahogy az SC2 esetében sincs (kivéve az a pár száz ember,aki amúgy sem játszik majd vele,csak beleszól mert poén...).Egyébként lesz benne rengeteg apró változtatás,csak az alap koncepció marad.



#23: Na ez már rendes és elfogadható érvelés szerintem:)
20.
20.
Deruzel
Hát srácok gondoltam hogy ezzel komoly ellenérzéseket váltók majd ki, hogy nem estem hagyat a starcraft2-től de mivel nagyon szerettem az 1-et + a blizzard tudott régen nagy újdonságokat kreálni ezért én elégé csalódott vagyok hogy nem valami nagyobb léptékű dolgot hoztak létre.



A c&c-s példánál nem a koppintáson van a hangsúly és hogy ki kiről hanem a tényről hogy még mindig tök ugyan az mint az 1-ben.



A grafikára visszatérve ( köszönöm hogy elküldtetek doom-ozni meg crysis-ezni, aszem ezek ezután is kimaradnak az életemből:P)

Valóban nem mérvadó feltétlen mert igen milyen fasza RÉGI játékok vannak amiknek MÁR ratyi a grafjuk. PL én most a jó öreg popolus 3-at vettem elő ami igencsak rondácska de már az is el tudott rugaszkodni a hagyományos c&c stílustól.

A mai RTS-eket pedig azért hoztam szóba mert mondjuk a WH40K DoW2 pl igencsak hasonló játékmenettel megtudta oldani azért lényegesen kidolgozottabb graffot, és az én átlagosnak mondható gépemen is elfutott. Vagy egy kicsit messzebb megyünk RTS kategóriába akkon ott van a TW sorozat ami meg ugye teljesen más felállás tudom, de a Blizzardnak se volt megparancsolva hogy az eredeti koncepciót kövesse.

(bár megjegyzem hogy a rajongótábor is felelős hogy a Blizzard nem mert nagyot változtatni mert tuti minden fanatikus a fejét verte volna a falba mérgébe, és ugye mégiscsak nekik akarjak eladni a játékot:P)



Összegezve a dolgot én véletlenűl se azt akartam mondani hogy a SC2

szar játék lesz (tuti hogy ezerrel fogom nyüstőlni) csak azt hogy szerintem kicsit túl van lihegve ok nélkül, és hogy ezt már mindenki elkönyvelte az év játékának 3 évvel ezelőtt, mert a Blizzard játéka és egy tesztbe se fogunk olyanokat olvasni a végén az összegzésben hogy ez egy nagyon jó játékmenetű játék és fasza zene és szépen animált egységek, DE kicsit elavult látványvilág és SABLONOS JÁTÉKMENET!

Én ettől többet vártam volna a SC2-től. Lehet az én elvárásaim túl nagyok, bocsánat de milyen más cégtől várjuk a nagy dobásokat ha nem a Blizzardtól.



Jah és 19. :D a WOW-ot ironizálásnak szántam:P bocs ha félreérthető volt...



17. lényegében már válaszoltam de a vége: Ilyen baromságot, hogy lehet leírni . Ezentul adjunk midnen gamenak -1 pontot mert már volt elötte egy olyan. :DD



Igen így szokták csinálni a nagyok a cikkekben, biztos olvastad már azt a mondatot hogy : ilyet már láttunk!!!



Ja és Bitbandita köszi az ellenvéleményt, a te kommentjeidre is fentebb a reakcióm.



Előre is elnézést inden fanatikustól,( tudom hülye vok...) mielőtt lincshangulat alakulna ki:P
19.
19.
Famous
Csak nehogy úgy járjon mint a Duke Nukem!
17.
17.
Csongi5
#5: Ezért kár volt megnyilvánulnod.Akkor játsz a Doom-mal ,mert az olyan eredeti.Legalább nézz utána annak amiről beszélni akarsz (akkor nem írsz majd hülyeségeket) THX
16.
16.
Rage
5: Ha koppintás kell: Jet/Mecha Tengu Ra3, Viking SC2... Am a drága wowodat meg a D&D-ről koppintották.
15.
15.
Ricsiii123
valaki mondja h ez kijön xbox360-ra is
14.
14.
Pukhi-zik
5: Milyen mindenki röhögne???? Esetleg rajtad.



Ez a game nem a külsövel hódit . Amugy sztem nagyon szép és az animációk is gyönyörüek. De ha te ez alapján értékelsz akkor menj Crysisezni. Az meg ,hogy C&C koppintás megint érdekes. Akkor az összes FPS pl Doom koppintása? Hát ez igen erdekes. Ami tény a SC minden idök legnagyobb Strat játéka. Elsösorban a játékmenet,kiegyensulyozottság és az erre épitett taktikai lehetőségek miatt. Ezek más az általad emlitett csiricsáré RTSekben nincs.



"Még mindig ugyan az a c&c-ről koppintót játékmenet, ami persze nem feltétlenül rossz de más játékok esetében azért lehúzó tényezőnek minősülne."



Ilyen baromságot, hogy lehet leírni . Ezentul adjunk midnen gamenak -1 pontot mert már volt elötte egy olyan. :DD
13.
13.
jó lesz ez.

külön örülök neki, hogy elfut majd egy közepes gépen is, diablo3-val egyetemben.

de hol a dio3??
12.
12.
bitbandita
14: mert én nem ezt írtam? :)
11.
11.
Aramisz93
#13 A Blizzard koppintott a Westwoodról. Minden a Dune-rol van koppintva.
10.
10.
bitbandita
5: A Blizzard '94-ben adta ki a Warcraftot, a C&C '95-ben jött ki. Akkor ki koppintott kiről? De egyébként teljesen mindegy, akkor már mindkettő a Dűnét koppintja. Grafika? Lehet, hogy van szebb, de a Starcraftnak van valamije, ami sok szebb játékból hiányzik: ez a hangulat, és ezt mindenre értem. Grafika, játékmenet, story, zene. Arról nem beszélve, hogy valószínű el fog futni egy átlagosnak mondható gépen is, mert hiába csilli-villi valami, ha majd csak 3év múlva lesz (ill. kerül annyiba) olyan vas, amin élvezhető is. Bár szerintem semmi baj nincs a grafikával: részletes amennyire kell, jó a színválasztás, az egységek animációja meg egyenesen k.rva jó. Hasonlítsuk már össze a legutóbbi Red Alerttel például. Na az egy rakás fos (már bocsánat, de ezt úgy mondom, mint aki szerette a C&C-t, szóval nem szándékosan akarom lehúzni), pl. az egységek kinézete és animációja, a színek meg konkrétan hányingert keltőek, buta MI, stb, nem akarom sorolni. Egyedül a víz ami jól néz ki, meg 1-2 effekt azt' csókolom. És most nem kell azzal jönni, hogy de az mikor jelent meg, ugyanis azon is ülhettek volna tovább, csiszolgathatták volna tökéletesre. Viszont ez a hozzáállás példázza a legjobban mi is a (nagy) különbség a Blizzard és az EA között...
9.
9.
Harkat
Miért milyen új játékmenetet lehet csinálni? Meg most ez egy PvP, lehet a Kampányban lesznek újdonságok. Arról nem is beszélve sok új egység van, ami majd új taktikákat képez. Én már várom, szerintem egy jó ideig el leszek majd vele.
8.
8.
bitbandita
5: köszönjük Emese....
7.
7.
Aramisz93
Nem semmi map:O Ritka jó lesz ez a játék:D Örülök, hogy meghagyták az 1 látványvilágát.
6.
6.
serioustomy
hát sztem ez kurva nagy :D az egyik kedvenc játékom , nagyon kell :P
5.
5.
Deruzel
Hát nem tom... így elnézve a videókat nem nagy durranásnak néz ki.

Ok persze fasza mert olyan mint a Starcraf de akkor is az egy 10 éves játék és ha ez most nem a blizzard atya úristen hatalmas starcraftjanak a fojtatása lenne sztem mindenki röhögne rajta.

Még mindig ugyan az a c&c-ről koppintót játékmenet, ami persze nem feltétlenül rossz de más játékok esetében azért lehúzó tényezőnek minősülne.

A grafika meg sztem elbujthat a mai rts-ek mellet. De tudom ez is gyönyörű mint a wow:P
4.
4.
trialboj
mennyit kepesek huzni az idot,a vegen meg belebuknak, rohadt idegesito, hogy mar nem is tudom, hany eve igergetik, de meg most sem 100% hogy ebben az evben jon
3.
3.
Oliver S96
2: ezen most akkorát röhögtem XD
2.
2.
Guppi
Csata a Zergék és a Prosztók között. :D
1.
1.
Cinemabizarre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...