Dante's Inferno - nem lesz PC-s verzió

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A pletykákkal ellentétben nem készül számítógépes verzió a Dante's Infernóból, a játékot továbbra is csak PS3, X360 és PSP platformokra tervezik kiadni.
A pletykákban hallottakkal ellentétben nem készül számítógépes verzió a Dante's Infernóból, a játékot továbbra is csak PS3, X360 és PSP platformokra tervezik kiadni.



A PC-s kollégáknak ez minden bizonnyal szomorú hír, azonban ne felejtsük el, hogy a kiadónál sosem mondták, hogy esetleg számítógépre is elkészülne a játék. A Dante's Infernót anno PS3-ra és X360-ra jelentették be, majd később mutatták be a kézikonzolos változatot.

Hogy mégse szomorkodjon senki, a DC Comics-szel karöltve hatrészes képregény is készül Dante kalandjairól, amely viszont mindenkinek - így remélhetőleg a hazai közönség számára is - elérhető lesz. A sorozat nem ígérkezik gyengének, hiszen a sztoriért a méltán híres alapanyag mellett Christos Gage (X-Men), a képekért pedig az Incredible Hulk rajzolója Diego Latorre felel majd. Az első szám decemberben kerül boltokba, az előzetes kiadvány azonban már holnaptól megtekinthető lesz a Comic-conon.
29.
29.
Nem azért, hogy itt osszam az észt, de ha a PC fronton nem lenne akkora warez, mint most van, lehet jönnének a "konzolos gamek"!

Egyébként meg itt van egy jó indok, hogy vegyetek konzolt!



hiába erősebb a PC-ben a vas, mégis konzolon jobb játszani, mert több a lehetőség! egyébként meg megnézném melyik PC viszi el a GT5-öt úgy mint a PS3, meg a GOW3-at, stb...?
28.
28.
vuliem
9: Hát ja... Áldom az istent, hogy van konzolom...
27.
27.
kgabe
Necros, tisztában vagyok azzal h lehet gamepadet használni. a grafikai beállításoknál pedig azokra utaltam akinek nem túl erős a gépe. lehet h kicsit máshogy jött le mint ahogy gondoltam, csak alapjában véve inkább konzolt használok
26.
26.
Necros
kgabe, ennél nagyobb butaságot nehezen írhattál volna...



1. PC-n is lehet gamepadet használni.

2. Fél perc a grafikai opcióknál nem nagy macera... Ha erős géped van, akkor még annyit sem kell vacakolni, csak felhúzol mindent maxra, és szebb játékod van, mint a konzolos verziók.

Borzalmas lett volna a PC-s verzió, igazad van...



Nem tudom, a kalózkodást hozta-e valaki példának, de az ugyanúgy rossz kifogás lenne. Adják ki durva másolásvédelem nélkül, rendesen befejezve - nem bugoktól hemzsegve, normális gépigénnyel, tehát bánjanak jól a vásárlókkal és akkor a PC-s verzióból is elkel sok példány.
25.
25.
Fr33K
Sajnálom a PCseket nagyon leáldozóban van már a masinájuk. Egyre gyakrabban hallhatók a számítógépes platformos visszalépés. :S (játék készítés terén persze.)
24.
24.
Csimpy
Az X-men új részét sem éppen PC-re találták ki, de nekem nagyon tetszett a PC-s verzió. A kritika alapján másnak is. Szerintem nem lenne nagy probléma ezt is hasonlóan megcsinálni.
23.
23.
ACDC 4ever
22.
22.
kgabe
örülök h nem lesz pc-re. egy ilyen játékot sokkal jobb konzolon irányítani meg nem is kell a grafikai beállításokat piszkálni, h mikor akad meg a jelenlegi pc-n a játék és mekkora felbontás legyen hány szoros élsimítással...
20.
20.
ha elég pénzed van ahhoz hogy ne kelljen senkire hallgatnod, akkor csinálhatsz játékokat is :)

addig örüljetek, amig a stratégiák meg az mmo nem költözik át konzolra teljes egészében.

azt mindenki elfelejti, hogy a legtöbbeknek még választási lehetőségük sincs pénz híján.

vannak megkötések - mivel ha pénzt kérsz a fejlesztésre mástól, akkor az nyilván bele fog szólni, hogy neki is tetsszen a téma. manapság ugyebár minden cég profitorientált, könnyen lehet hogy a tuti kis ötletedből semmi sem marad mire neki tudsz állni a tényleges fejlesztésnek. a konzolok evidens hogy célplatformok, hiszen direkt játékra valók, nem is értem mit kell ezen meglepődni....
19.
19.
bzsp
20: pontosan, eléggé szemétség, de ez van. én már léptem előre és vettem, szal nem érint a hír:D
18.
18.
Gael
18:nem kell semmi miatt szegyenkezz,akkora koppintas mint a haz.A kiado,meg egy-ket fejlesztocske kiabalt,hogy igy GoW gyilkos,meg ugy.Nos,nem az,legalabb is az elozetesek alapjan nem az.Elleszunk ezzel a GoW3-ig,max ennyit nyujt.
17.
17.
Razielhu
Még egy kevés ösztönzés h vásároljon a nép konzolokat :)
16.
16.
OldM4n
Na elmennek a jó horpadt f..ba. Nem értettem soha, hogy miért jó egy stúdiónak hülyíteni a népet. Szerintem az ilyesmi nagyon el tud sülni visszafele is. Remélem jó sokan le fogják torrentezni, és csődbe mennek. :oP
15.
15.
t.roli
Killerbee: A koppintást nem negatív jelzőnek szántam, én csak örülök neki, ha hasonló stílus jön ki mint a mostani God of War.

Tisztában vagyok vele, de szerintem csak nem merik meglépni az újításokat, félnek, hogy nem lenne sikere, ilyen téren szerintem nagyon elfojtott a kreativitás a nagy kiadóknál :(
14.
14.
Killerbee
15: Manapság a játékok 80%-a akkor koppintás.

Mellesleg nem olyan könnyű teljesen új dolgot kitalálni. Bár ezzel te is tisztában vagy.
13.
13.
megalonagyix
12.
12.
t.roli
Egyáltalán nem Japán cuccos..



PSP, óh igen... igen-igen :D



Pc sajnálatos, bár látszik rajta, hogy a God of War koppintása, így én sem várnék el 1 PC-s verziót, viszont a játéktól sokat várok
11.
11.
Killerbee
10.
10.
megalonagyix
mondjuk engem nem érdekelnek ezek a japán cucosok.. xD
9.
9.
megalonagyix
nyugi már.. senki se mondta hogy jön PC-re. egyébként már unom hogy minden megy konzolra, bárcsak visszajönnének azok az idők amikor mindenki PC-n játszott, és csak PS1 volt az egyetlen jó konzol.
8.
8.
Gael
hoppa...ez nagy koppanas pc fronton.
7.
7.
LiMiT
Remélem hogy nagyon lassú és fájdalmas halált halnak, mert ez a játék piszkosul felkeltette az érdeklődésem, erre puff... :(
6.
6.
drat576
kezdem megszokni....azért b4ssszák meg! :)
5.
5.
Gula
Ez a hir valamiféle "baj" megelőzés lehet, mert én nem láttam sehol pletykát a pcs verzióról:D
3.
3.
Demigod86
a Jay és Néma Bob visszavág című filmből küldeném nekik a ,,Fuck fuck fuck'' kezdetű számot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...