Újra megjelennek a PS2-es GTA City Stories részek

  • Írta: billadama
  • 2009. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rockstar Games nem felejti el népszerű játékait, és egybe csomagolva újra kiadja Playstation 2-re a GTA Vice City Stories-t és a Liberty City Stories-t.
A Rockstar Games nem felejti el népszerű játékait, és egybe csomagolva újra kiadja Playstation 2-re a GTA Vice City Stories-t és a Liberty City Stories-t.

Lám-lám, a régi játékokat sem szabad elfelednünk. Erről most a Rockstar gondoskodik is, hiszen új kiadásban kaphatjuk meg a GTA VCS-t, és az LCS-t. Ráadásul egy lemezre lesz ráégetve a két rész. Nem több, nem kevesebb mint 30 Eurós áron már hozzá is juthatunk eme két remek játékhoz, és már rakhatjuk is öreg PS2-es masinánkba. Akinek eddig nem volt meg az most örülhet, hiszen majdhogynem egy áráért kapja meg a kettőt. Néha nem árt nosztalgiázni, igaz a kiadó valószínűleg üzleti megfontolásból teszi, azért jó néha előkapni a lefutott játékokat is.
8.
8.
laca009
7 inkább görnyedek minthogy az irányítás könyedségét feladjam az analogoknak és a kevés gombnak hogy már 6 kombináció kell a játékok irányításához...
7.
7.
t.roli
orange: Wazze, mennyivel királyabb és jobb TV elött fekve tolni, vagy ép a Buszon a szabadban vagy az iskolában GTA-zni mint a szürke gép elött a szobában görnyedveeeee!
6.
6.
orange
Wazze. Mennyivel jobb lenne ezt PC-n tolni mint sz@r konzolon.
5.
5.
t.roli
Most tolom őket PSP-n, úgy engem nem érint :)

A Liberty CS-t az végigvittem, a másik annyira nem kötött le, de lassan haladok azért ott is.
4.
4.
d15a5t3r
PC-re is átdolgozhatnák. Speciel a VCS-ra kíváncsi vok. A VC úgyis bejött (legjobb gta szvsz) szóval a stories is biztos jó lehet.
3.
3.
zoenn
Nem ér semmit így, XBLA-ra kérnénk már egy portot. Vagy PC-re, cseszni kell a Sony-megállapodásra.
2.
2.
Fr33K
Pont ezt akartam kérdezni ugyanis azon toltam ki mind2 részt. :P

Nagyon jó game mind2 ezért jó befektetés.
1.
1.
ATi0021
Én úgy olvastam, hogy most hónap végén lesz PSP GTA Pack is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...