Kipróbálható a F.E.A.R. 2: Reborn

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 28.
  • Letöltés
Link másolása
A minap megérkezett a F.E.A.R. 2: Project Origin legújabb kiegészítőjének, a Reborn kipróbálható változata - a demót egyelőre csak a konzolosok tölthetik le.
A minap megérkezett a F.E.A.R. 2: Project Origin legújabb kiegészítőjének, a Reborn kipróbálható változata - a demót egyelőre csak a konzolosok tölthetik le.



A Reborn négy új egyjátékos küldetésen keresztül viszi tovább a Project Origin sztoriját, mintegy ráadásként pedig a Slow-Mo Deathmatch nevet viselő többjátékos móddal bővíti a játékot a kötelező új achievementek és trófeák mellett. A Reborn szeptember 3-án jelenik meg PS3-ra és X360-ra, míg PC-n később teszi tiszteletét - ennek függvényében a most letölthető demó is csak a konzolosokra vonatkozik.
8.
8.
Baysi
hát megvan a polcon de az 1 sokkal jobb volt tényleg elfajult konzolossá

mondjuk kicsit le is szaromxD

inkább megyek crysis-oznixD
7.
7.
drat576
7: ízlés dolga, de nekem a 2 játékmenete jobban bejött mint az 1-é, és a befejezés is laza volt, az mondjuk az 1-ben is :)
6.
6.
Dcrysis02
6: Hát már nem PC-s játék. És ez erősen érződik is. Az első rész sokkal de sokkal jobb volt minőségileg. A második rész egy bugyuta gombnyomogatós játékká degenerálódott sajnos.
5.
5.
Qbász
Miért kell szivatni mindig a PC-seket a megjelenések eltolásával? Ráadásul ez 1 DLC + ez a F.E.A.R. aminek első részére a "konzol magazinban" azt írták nem kellenek ilyen szutyok PC játékok boxra.
4.
4.
McDuff
gyerekek én már LIVE-n lógok már folyamat 1 hete,azt se tom mit szedjek:DWet demo,Shadow Complex,IL-2 demo,Batman demo,BF 1943 és most ez is!de nem bánom jöhet még ien,el tom viselni:D
3.
3.
drat576
hogy a PC-sekkel mindig kicsesznek... :P
1.
1.
tjames
Kell hozzá az eredeti gamma?

Ha nem, akkor ma lerántom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...