GTA: The Ballad of Gay Tony - Az első trailer

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Ahogy ígérték, végre megérkezett a várt előzetes a Rockstar által fejlesztett játék második DLC-jéből, amely ismét megteremti a játék nagyszerű hangulatát.
Ahogy ígérték, végre megérkezett a várt előzetes a Rockstar által fejlesztett játék második DLC-jéből, amely ismét megteremti a játék nagyszerű hangulatát.


Hamarosan belekóstolhatunk Liberty City éjszakai életébe. A The Ballad of Gay Tony első előzetese remekül sikerült, ahogy azt a Rockstartól el is vártuk. És igen, lesz végre ejtőernyőzés is.
16.
16.
n_csacsi
kár, hogy nem dobják pc-re pedig ezt is végigtolnám, mint az eddigi összeset :D
15.
15.
Mathia$
Aztakirályübertotál kellesz ez majd ha kijön dvdre a The lost and damned-el!!!!!!!!!!



Elősztör azt hittem hogy a nigga a gay xD
14.
14.
Malackutya
Hát ez nagyon ütős lesz! És mikor meghallottam az Eric Prydz - Pjano-t hát a hideg is kirázott!!! Hatalmas zene! Hatalmas játék. Hangulat 5 csillagos! Tuti vásárló leszek. Kedvenc játéksorozatom ami mindig felfelé ível,persze a Call Of Duty-n kivül:D
13.
13.
Madd Dogg
10: Japó? Nekem a japók pont ugri bugri szarzsákok, nem gengszterek. Imádom a GTA-t, de ha egy japóval kellene mennem, összehánynám magam. Amúgy meg felesleges megcsinálni japán karakterrel, mert a skint lehet moddolni. :)
12.
12.
simon 555
akarom,akarom,akarom:Damint kijon lemezen mind 2 DLC rohanok megvenni:D
10.
10.
d15a5t3r
Nna ez egész ütős trailer lett! Csak az újabb feka karakter helyett valaki mást kellett volna belerakni. Ehhez az ugri-bugri neon-nyuszi, high-tech techno pussy dologhoz inkább egy japó srácot kellett volna beszerválni. Az frankón illett volna a ketrec harchoz is! De ütős mindenesetre!
9.
9.
Oliver S96
a neve még mindig röhögésre késztet de ez qva jól néz ki :D minden van benne :D már csak marketplace pontok kellenek XD
8.
8.
Qbász
Már csak azt nem értem miért nem csinálák meg hasonlóan tartalmasra az alap játékot. Mert ott végigvitted a storyt azt csá. Semmit nem csinálhattál szinte utána. Mostmeg víhiiiiii VINETÚ!!!! Kár hogy PC-re nem lesz mostanság....
7.
7.
jacksperrow
6.
6.
JcGross
Ja, és a főszerepl is nagyon bejön.
5.
5.
JcGross
Bár pillanatnyilag nem érint, de idővel úgyis kijön PC-re.

Kezdjük ott, hogy WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! EZ NAGYON KIRÁLY! Lesz benne box, elytőernyő és még Niko is feltűnik benne (a szemfülesek látják mikor Tony-t bevágják egy pillanatra, Niko vele szemben áll, nekünk háttal [legalábbis azt hiszem az Tony]). A missziók megint akciódúsak lesznek, bemehetünk természetesen klubbokba, mint a San Andreasban, és biztosan egy rakás minigame-el kényeztetnek majd minket!
4.
4.
Prophet
Áh ez rohadt jó lett! A R* még mindig érti a dolgát...
3.
3.
megyesfalvi_2007
Igy igaz, nagyon hangulatosra sikeredett a trailer, nomeg más videokkal ellentétben szerintem elég tartalmasnak is mondhato.
2.
2.
boda1995
Nagyon király lesz de nagyon.Csak az a baj hogy ps3 ra nem jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...