The Elder Scrolls IV-Brutális büntetés

  • Írta: Shifty
  • 2004. október 23.
  • Képek
Link másolása

A Bethesda csapata valami nagyon nagyot kiván alkotni és mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint a most megjelent friss képek az új Elder Scrolls-ról. Az eddig három rész is fantasztikus játékélményt nyújtott, no és a grafika sem volt utolsó, de a srácok kis műhelyükben valamit most nagyon eltaláltak. Az alant látható képek a játékból vannak, senki ne higgye, hogy ezek csak átvezető animációs képek. Nem-nem ezek a jövő gépein  elfutó szépségek lesznek na és persze ne felejtsük el, hogy XBox 2 is lesz, amin hasonló élményben lesz részünk.

Hivatalos oldal

3.
3.
Malfoy
Mire ez megjelenik,nekem is aktuális lesz egy gépcsere.. :) A mostani masinámban R9600XT,1GB DDR és egy Athlon XP 2500+ dohog,de szerintem mire ez kijön már rég egy 64bites AMD procival megbolondított gépem lesz. :)
2.
2.
Shifty
Tényleg brutális.Nekem ez ügyben ninncs veszteni valóm mert a mostani gépem is már elavult:)
1.
1.
Madmartigen
Ez valami eszementül néz ki... Egyébként a revjúmból is lemaradt, de megjelenés: 2006 :) Még egy ideig dobolhatunk az asztalon..

Csak az a gáz, hogy pontosan tudom, mibe fog ez nekem kerülni... A nextgen játékokhoz alap lesz a 64bites proci, és ez nem is baj, mert legalább előről kezdhetjük a számozást és a normal map megszűnne létezni.. ugyanis teljesértékű 25ezer polygonos alakok mászkálnának a pályán..

Remélem hogy a R9700-asomat nem kell kivágnom az ablakon az 1gb ramommal... szar érzés lenne. Mert ha mégis, számításba venném egy esetleges konzol beszerzését..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...