Egyelőre nem lesz Natal-ra szánt Halo

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Halo 3: ODST producere, Alex Cutting elárulta, hogy egyelőre nem tervezik az új mozgásérzékelőt beépíteni a jövőben érkező Halo játékokba.
A Halo 3: ODST producere, Alex Cutting elárulta, hogy egyelőre nem tervezik az új mozgásérzékelőt beépíteni a jövőben érkező Halo játékokba.

 
Amikor a Microsoft bejelentette a Project Natal készültét, akkor az emberek azonnal elkezdtek azon gondolkodni, hogy bajon milyen játékokban is lehetne használni ezt az új technológiát. Sokan már úgy gondolták, hogy a hamarosan majd egy Halo epizódban visszaköszön a Natal, ám erről egylőre szó sincs. A Bungie emberei majd akkor szeretnének a mozgásérzékelős vezérlővel foglalkozni, amikor már néhány játékban nizonyított, s a játékosok elégedettek vele. Elmondták, hogy a lehetőségeket mindenképp megvizsgálják, de úgy gondolják, hogy még időre van szüksége ennek a technológiának.
12.
12.
ppgabesz
mindenki azt kérdezgeti tőlem az ismerőseim között, hogy ugyan már hogyan lehet natallal fpsezni.....



de sztem tök logikus.



alapvetően kontrollerrel játszol, és a natal figeyeli a testhelyzetedet.



pl ha lehúzod a fejed, legugol a karakter, ha kidől jobbra vagy balra, akkor azzal ki tudsz nézn ia fal mögül. megjegyzem ez már félig 3d hatás, mert ugye ha apozíciódtól változik a grafika, akkor olyan lehet mintha tényleg kinéznél a fal mögül, ha mondjuk közelebb mész a tvhez, akkor az a zoom a távcsővel vagy a sniperrel. aztán lehetne mozdulatokat is beiktatni opcionálisra. pl gránát hajítás mozdulatot, vagy a melee attacket,ha meg auotóba ülnél pl haloban akor átváltana a kezelés a burnoutos natalbemutatónál ismertre.. tehát sztem elég jól lehetne használni a natalt..
11.
11.
bledzer
10.
10.
bledzer
képzeljétek el hog kéne hadonászni.. lenne belőle egy rakás boka csukloo meg csiipőficam
9.
9.
Gt17
Szerintem sikeres lesz,nem otthoni hentelős gamereknek,hanem mondjuk játéktermekbe(M.o-on lehet nincs) ott a vállalkozók veszik majd,bár lehet hogy igen kevesen lesznek,akk meg elsősorban én valami f1 2011 mellé képzelem a natal-t vagy valami szimulátoros game mellé,aztán ha az jól megy akk jön a többi...
8.
8.
Gael
6:az az igazsag,hogy elegge jatektermi arkad a technologia.
7.
7.
Mathia$
Én ennek a hírnek csak örülni tudok.
6.
6.
Kocsis92
éreztem én hogy ez lesz, kijön a NATAL, de néhány árkád játékon kívül szinte sehol nem lesz elérhető :(
5.
5.
Josix
Mert akkor sokal többe jönne ki a játék, és ugyebár ha nem jön be a natal akkor sokat buknak rajta.
4.
4.
simon 555
de az okosok miért nem gondolnak arra,hogy megcsinálhassák a játékot ugy,hogy NATAL al is mennyen meg sima kontrollerrel is?!

és akk nem lenne gond vele ha nem lenne jo a natal....
3.
3.
Gael
2:Az meg nem holnapra lesz kesz oket ismerve
2.
2.
bzsp
1: pontosan. komoly játék ne fog rá megjelenni rövid időn belül, mert nem akarnak kockáztatni a fejlesztők.

az MS nek kell rá saját játékot csinálnia, h lássák a többiek h ez jó v nem.
1.
1.
naruto88
Én csak attól tartok h mindenki így fog gondolkodni senki sem mer majd kezdeményezni és végül ottlesz szegény natal játékok nélkül mert a sok fasz arra vár hogy valaki csináljon valamit és bizonyítson
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...