Command & Conquer 4 - hamarosan indul a béta

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha hihetünk a hivatalos fórumon olvasottaknak, novemberben már elkezdődhet a Command & Conquer negyedik részének bétatesztelése.
Ha hihetünk a hivatalos fórumon olvasottaknak, novemberben már elkezdődhet a Command & Conquer negyedik részének bétatesztelése.

Ugrás a galériához

Az utóbbi időszakban nem múlt el év Command & Conquer játék nélkül, s úgy néz ki, a negyedik részre sem kell sokat várni. Pontos megjelenési dátumot ugyan még mindig nem hallottunk, azonban a hivatalos fórumon az egyik adminisztrátor elárulta, hogy már november első két hetében kiosztják a bétakulcsokat, majd nem sokkal azután kezdődhet a tesztelés is.

16.
16.
amd33
Én egy c&c generals 2-nek örülnék már ,szerintem az volt e legjobb mármint az 1 imádtam..
15.
15.
Quent1n
Megmondom nekem mi lenne a tökéletes C&& 4. A Company Of Heroes játékmenetét átültetni C&C világba C&C körítéssel. Na egy ilyen gammának örülnék. :)
14.
14.
abydos
Bétára úgy lehetett pl belépést szerezni, hogy megvetted a Red Alert 3 Premiere Editiont. Szerencsére nekem az van :) Remélem hamar kapok kulcsot.
13.
13.
Rage
#10: 1, DoW2-höz társulok, ahhoz passzolt

2, Crawler egy Mamut MkII-es ami tud csinálni 5 tankot ^^

3, Inváziós flotta jön, amikor Kane-t "megölték"

(mert megint az a terv ^^, de sztem vmi olcsó klónnal

megússza megint)

4, Neeeem, most megkapjuk, hogy mi lett volna, ha a Scrinek

nem tűnnek fel, a kieg.ben a Kane mentes világot ölik le. ^^

(A vicc, h miatta jönne az invázió :P)

5. No comment, majd meglátjuk

6, Passzolom, én inkább megvárom a béta értékeléseket,

utána majd meglátjuk, h megvesszük-e. :P



Sztem maga a története jó lenne, de ez a DoW II-es támadó/védő/támogató nem igazán jön be, az újítást nem ezzel kéne bevezetni. Részemről jobban szeretem a fix bázisos megoldásokat, de hát kinek mi jön be. Grafikára nem mondok semmit, sok bajom nincs vele. Effektek nekem full TW/KW beütések (Fényobeliszk gömböt növeszt és lő, ez megmaradt ^^). Egységekre kíváncsi leszek, de elég sok lesz az előző részekből "újrahasznosított" egység (Mamut MkII->Masztodon ^^). Kíváncsian várom
12.
12.
shooter1234
Szerintem is a Generals volt a legjobb, de a többi résszel is játszottam, de nem vittem végig mindet. Amúgy meg itt a GK -n olvastam, hogy nekiálltak a Generals 2 -nek, de szerintem ez pletyka volt, nem pedig hír, mert azóta se hallottam felőle.
11.
11.
Parker71
Szerintem az előző részben sokkal kevésbé voltak gagyik a járgányok, fegyverek, robotok, mint ebben, volt egy jó alap és ezt is képesek elrontani, mondjuk még mindig jobbak ezek mint a Red Alert-ben, az egy jó nagy vicc, csak nem nevettem.
10.
10.
Ilukin
eddigi problémáim:

1) nagyon dawn of war II másolatnak néz ki (nekik sikerült, viszont a cnc sorozatot szerintem most gyalázzák meg)

2)GDI crawler = war factoryra hegesztett lábak/lebegtetők/lánctalpak (reklámra futja de designerre nem)

3) ver ár dö szkrinz? (ugye az inváziós flotta támadásra kész erre eltűnnek?)

4)tuti, hogy nem fejezik be rendesen a sztorit és kapunk egy teljesárú küldetéslemezt, ami elmeséli, hogy mi is történt abban a nyomorult 20 évben ami a 2 rész között történt (mint múltkor)

5) nekem az jött le eddig a játékból, hogy a GDI és a NOD utolsó epic háborúja = ződ nagy valami vs fekete nagy valami (+néhány egység de úgy érzem ez elhanyagolható mennyiség)

+1) hogy lehet majd bétakulcsot szerezni? (lehet, hogy nem jó a véleményem a játékról, de azért kiváncsi vagyok, lehet nincs igazam)
9.
9.
dzsiádzsó
#6: Igen pontosan ezekre a problémákra gondoltam D:D.



Könyörgöm RTS-ről beszélünk, versus miből áll majd? Két óriás szétnyitható traktorral fogok menni a pályán és azokat bevédeni :D:D nee mááá. Vagy single-t kell majd nyomnom AI ellen, na az izgi lesz :D:D. Semmi értelme egy jó versus nélkül kiadni egy RTS-t.
8.
8.
Nagyi06
7.
7.
MadDragon
Ja és rájuk férne egy új egység designer, némelyik nevetségesen néz ki.
6.
6.
MadDragon
Az eddigi infók szerint nem lesz bázisépítés, tibérium gyűjtögetés és igen limitálva leszünk az egységek számában. Szóval játékmenet terén semmi köze a C&C-hez, de még lehet jó játék.

Sose tudták rendesen egyensúlyozni az egységek erejét, plusz Generals óta csak nagyon egyszerű, stratégia nélküli térképek vannak.
5.
5.
dzsiádzsó
Kane haragja után mér érzem úgy ez egy oltári nagy égés lesz a képek alapján :)?
4.
4.
Quent1n
#2: Generals tleg ütött valóban azt kéne folytatni. Lehet hog ynem adnának el belőle annyit mint az agyonhypeolt sima C&C-kből de sokkal jobb játék lenne.
2.
2.
air 2
Nekem a Generals a favoritom a mai napig,abból kéne egy új rész!

2.
2.
Quent1n
Remélem nem megint egy arcede null taktikos butuska rts lesz mert az már elég kevés sztem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...