Starcraft 2 - Bevetésen a Zerg csapatok

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 20.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 körül nagy a csend mostanában, ám most végre érkezett egy videó, amelyben a Zerg csapatok bevetését láthatjuk.
A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 körül nagy a csend mostanában, ám most végre érkezett egy videó, amelyben a Zerg csapatok bevetését láthatjuk.


A Changeling névre keresztelt egység képes felvenni az ellenség alakját, és bátran besétálhat azok bázisára. Sajnos a videó nagyon rövid, de csak a lényeget hivatott bemutatni. Talán a közeljövőben egy hosszabb mozgóképet is kapunk a játékból.
15.
15.
FeroxX
jaj hát ez nagyon gagyi, már RA2 -ben kiderült, hogy az ilyen unitok gyk használhatatlanok.. istenem, hát teljesen fölösleges az SC2-t egész nap pro gamer koreaiakkal teszteltetni ezekszerint ?
14.
14.
LonGleY
És még egy gondolat ezzel kapcsolatban: személyesen örülök, hogy mostanában videókban is alul vagyunk táplálva, hiszen ha már előre mindent látunk és hallunk, akkor milyen élmény lesz a játék felfedezése? Én már így is túl sokat láttam, elég nehéz volt megállni, hogy ne nézzek meg minden videót.
13.
13.
LonGleY
A fejlesztés a rengeteg játékról is szól, amit néha-néha bettle-riportokon keresztül közzé is tesznek. Ezekben folyamatosan kommentálják az újabb és újabb egységeket, lehetőségeket, taktikákat. Hát nem így kéne kinéznie egy komoly utód fejlesztésének? Ebben az esetben legalább látni lehet, hogy jóra számíthatunk, ezért Samwise Didier is eleget tesz. A Diablo 3 project ennél már sokkal aggodalmasabb, kezdve a designnal, színvilággal. De még annak esetében is remélem, hogy a sok-sok év javulást eredményez. Szerintem ez a korrekt hozzáállás, bőven elég az, hogy a wow fossal elkurvultak.
12.
12.
LonGleY
És ezen mit kell meglepődni? Eddig is sokat fejlesztettek, ezentúl is így lesz, minden bizonnyal nem a minőség rovására. kár ezért nyavajogni, totál értelmetlen. ha meg háromszoros áron, de egy minden mostatinál komolyabb és tartalmasabb játékot üdvözölhetünk, akkor mindezt ki bánja?
11.
11.
HomoLudens
#10: Lopott :) Mi eredeti ebben a világban? Leonárdó mondogatta mindig, hogy ő minden amit csinált lopta más művészektől és a természetből semmi nem az övé... de nem teljesen lényegtelen ez ha jól csinálják akkor kit zavar, hogy egyszer már elsütötték (hozzáteszem ezt az ötletet legalább már kétszer )

Más. Tényleg nagy a csendd és annak ellenére hogy király játékokat csinálnak nekem egyre kevésbé szimpatikus a BLIZZARD... az is gusztustalan ahogy beadták a népnek hogy jobb ha 3 részre vágják a játékot így előre ránksózva a kiegészítőket teljes áron...
10.
10.
OldM4n
Sry, de lopott stuff. Ez a Painter Tank a Dune 1-ből. ... Egyébként meg túl nagy a csend. Egy időben nagyon nyomták az SC2-t, hihetetlen mennyiségű film jött naponta, úgy nézett ki, közel az aranylemez, de azóta eltelt egy év... játék sehol.
9.
9.
HomoLudens
#8: szerintem ezt nem, de így sem látom sok értelmét, mert amint támadsz bejelenti a gép a támadást és 3 egységgel leszedsz majd 2scv mire kilőnek és ez az egység tuti többe kerűl annál.

Ráadásúl mikor játszól mikor csinálsz ilyen örjáratokat vagy pikniket a katonáknak ahova beépülhetnek. Azt meg csak észre veszed ha hérom bakád parancsnélül szeteppel kereszűl a bázison. Látványos de haszontalan szvsz
8.
8.
bledzer
szerintem ha lessz pl terran al detektorod az majd tuti kiszurja
7.
7.
I
De szerintem hiába látjátok, hogy többen vannak a csapatban, nem lehet őket megölni, mert hát azok a te "embereid" a gép szerint.
5.
5.
Kocsis92
azért mindenkivel előfordulhat, h benézi kicsit^^ C&C RA-ba a titkosügynökkel bejött nálam:D
4.
4.
Oliver S96
lehet hogy itt az ideje újítani a gépemen, ezen a szutykon a tetris sem futna rendesen XD
3.
3.
pyro
Trükkös, de ezzel multiban egy tapasztaltabb kölyköt tényleg nem lehet megszivatni. Várjuk :D
2.
2.
Dansz
valahogy úgy xD én is mindig ki ctrl 1,2,3....9 be szoktam rakni őket :D
1.
1.
bledzer
jajj de várom már. Mondjuk engem ezzel a csellel nem sziivatna meg senki mivel mindig egységekbe tömörítem embereim ctrl akárhánnyal. bibiii zerg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...