PS3-ra is fejleszt a jövőben a Bioware

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bioware fejese, Greg Zeschuk elmondta, hogy a Dragon Age remek tapasztalatszerzés volt, és a jövőben Playstation 3-ra is fejleszteni fognak.
A Bioware fejese, Greg Zeschuk elmondta, hogy a Dragon Age remek tapasztalatszerzés volt, és a jövőben Playstation 3-ra is fejleszteni fognak.

Ugrás a galériához


A Dragon Age: Origins mindhárom platformon tiszteletét tette, holott a Bioware eddig nem igazán fejlesztett a Sony fekete konzoljára. Greg Zeschukszerint a játék remek tapasztalatszerzési lehetőség volt, így a jövőben szeretnék a Playstation 3 lehetőségeit is kiaknázni. A Mass Effect folytatásával kapcsolatban nem árulhat el semmit, de a jövőben megjelenő játékok mindhárom platformon elérhetők lesznek, nem fogják egy külső csapatra bízni a portolást sem, házon belül oldják meg. Reméljük, hogy még sok hasonló játékot kapunk tőlük, mindhárom platformra.
16.
16.
ultradani
csak a mass effect 2-t adnák ki ps3-ra de jó is lenne az :)
15.
15.
Auchen
Csakhát elfelejtik, hogy a konzolos Dragon Age-ek értékelés 4 és 6 közötti míg a PC-sé 9. Ha legközelebb ilyen RPG-t csinálnak mint a Dragon Age-t akor szerintem hanyagolják a konzolos portot.
14.
14.
Ghost
"a resident 5 februári kiszerelése sem fér már rá a hd dvd-jére"



Tudtommal HD DVD-n nem is nagyon adnak ki játékok Xboxra o.O

Amúgy ezt a próféta dolgot tényleg fejezzétek be kérlek, hogy ki mit érez legbelül, az a magánügye, az meg hogy melyik konzol a jobb, azt mindenkinek magának kell eldönteni. Úgy is azt tartod jobbnak, amelyiket megvetted (ha mindkettő van, akkor egyiket sem tartod jónak :) )
13.
13.
keiji maeda
:D:D jaja semmi köze a hírhez ugy imádom a sok fórumos senkiházit XDXDX amugy meg hallani egy két gta xbox megsülést is meg gears of war 2 is sütögette a gépet szóval haggyuk meg a resident 5 februári kiszerelése sem fér már rá a hd dvd-jére :D :D de a xbox fanok ugy sem ismerike ezt be csak legbelűl érzik hogy csak jobb a ps3 XD nah de amugy olyan jó nézni ahogy szopulják az emberek a semmit bolhábó elefánt lesz
12.
12.
klemid
11.
11.
megalonagyix
Én megvallom őszintén nem kétkedem az Uncharted istenségében, de engem pl. egy Modern Warfare 2 jobban le tudott kötni. Oké hogy grafikailag, meg körítésileg a toppon van (zene, szinkron) de azért gameplayben akkor is egy Prince of Persia + Tomb Raider közötti fuzió.



Attól még kik*t jó játék.
10.
10.
klemid
Annyi van az Unchartedben, hogy PS3-ra van optimalizálva. Ugyan úgy meglehet oldani Xbox-on is csak ott a videókártyát kell jobban kihasználni.
9.
9.
Batri
#9: miért, mi rosszat mondott? nem kell rögtön elélvezni, ha kimondják az Uncharted nevet... az hogy csak a Ps3 birja el hülyeség... sok játékra mondták már hogy elérte a konzolok határát...
8.
8.
Mathia$
#8: ezt nem kellett volna...



Azt hiszem most a biowareről meg a Mass Effect ről kéne kommentelni, szal akkor megjegyzem még nem volt hozzá szerencsém pedig x-em van csak (még decemberig). Na PS3 userek, örülhettek ;)
7.
7.
Doc.
4:Dehogy kellene,az is csak egy jatek nem az atyauristenseg,akarmennyire is jo lett
6.
6.
Dcrysis02
#6: Úgy látszik valaki morcos. :)

Válasz. Egyszerűen jó lenne ha mindenki a valamit valamiért elvet követné. Egyszerűbb lenne az élet. De ez magánvélemény.
5.
5.
fono
na, derüljön csak ki, hogy a mass effect 2 kijön ps3-ra és már cserélem is le a boxomat -- jelenleg ez az egyetlen érvem az xbox mellett...
4.
4.
bencsizy
#2:

2 X360 kellene 1 Uncharted 2 futtatásához :P
3.
3.
keiji maeda
jah jó lenne az xboxon az uncharted ha az xboxosok meg szeretnék sütni a gépűket XD XD XD XD
2.
2.
Dcrysis02
#1: Én is eltudnék viselni egy Uncharted 2-őt PC-n.(és persze boxon) :)

Őszintén, jó játéknak tűnik. Jó lenne Tomb Raider pótléknak. Dude Raider. :D
1.
1.
klemid
Igen Mass Effect jó lenne. Sokat hallottam rolla de nem volt szerencsém kipróbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...