David Guetta leleplezte a DJ Hero 2-t

  • Írta: Daks
  • 2010. január 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Már készül a 2009-ben hatalmasat robbant DJ Hero második része, melynek a házigazdája nem más lesz, mint napjaink egyik legnagyobb lemezlovasa, David Guetta!
Már készül a 2009-ben hatalmasat robbant DJ Hero második része, melynek a házigazdája nem más lesz, mint napjaink egyik legnagyobb lemezlovasa, David Guetta!


A DJ Hero 2-t maga Guetta leplezte le a Kelownának adott interjújában, és bár nem sokat árult el a folytatásról, a szavaiból egyértelműen látszik, hogy imádja a játékot, és teljes erőbedobással dolgozik rajta, hogy tökéletesítse a DJ-élményt. Hivatalos megerősítés viszont ezúttal sem történt, egyelőre várjuk, hogy az Activision is rábólintson a hírre.
22.
22.
Kocsis92
#22: hát a DJ hero 1 már felülmúlta minőségileg a Guitar Hero sorozat, szal csaknem:D
21.
21.
Mortician
#23: Tőle ne számíts többre...
20.
20.
trialboj
#13:



Nem mindenki a szamitogep elott eli le a fel eletet! Ezzel nem rad akartam celozni, csak felvilagositottalak, hogy nem vagyok otthon az osszes jatekmegjelenessel!



Szerintem ez nem olyan nagy ugy. Segitokeszsegrol meg nem hallottal?
19.
19.
Daigoro
Ez a DJ hero is olyan lesz mint a Guitar Hero sorozat, csinálnak belőle öt részt, ami nem a minőségre, hanem a mennyiségre fog menni.
18.
18.
MLaci2009
#18: hát valóságban se bonyolult mármnt a techikai része

ennek is meg a guitarherónak annyi értelme van hogy ragad a küjkökre valami kultúra zeneileg

17.
17.
kankadi
remélem nem jön pc-re
15.
15.
bledzer
Mennyi pénzt kap Guetta ezért a dumáért:D Én kipróbáltam de egy virtual dj sokkal feelingesebb. mármint igy ahogy a játékba van az egeéssz djzés reflex játék. A valóságban ennél sokkal bonyolultabb de végülis ez annak jó aki nem akarja beleásni maát nagyon a témába.
14.
14.
Krekk
#2: Nemtom mi bajod a Band Heroval... Ugyanaz mint a GH5, csak mások a számok. Teljesen jó az is. Pláne ha most tanulsz dobolni, gitározni,énekelni. Nomeg könnyebb olyan számra ráakadni amit ismernek a barátaid/rokonaid, így sokkal jobb a bulifaktora. Hisz a GHkban azért kevesebb populiárisabb, rockot nem szerető ember által ismeret szám volt. Plusz ha lenne folytatás, senki se kötelezne, hogy megvedd:P
12.
12.
csery8
Pezsi, inkább akkor majd a második részét vegyük meg :)
11.
11.
Pezsgõ
#11: JESUS!!! Nem nincs..XD
10.
10.
trialboj
9.
9.
ThomasKoller
Amugy sokszor egymás kárára válik,hogy megjelenik pl. PCre is meg konzolra is...Mert pl. ha csak PCre jönne akkor arra lenne optimalizálva stb, de így hogy konzolra is jön, jy csak egy sima átírása annak... Meg valamennyire ez fordítva is igaz lehet.
8.
8.
Ányy
#8: És az neked miért jó?



Mondjuk engem hidegen hagy a game, de valaki magyarázza már el nekem, hogy az valakinek (legyen konol vs pc vagy xbox vs ps vita), hogy a másiknak rossz?
7.
7.
Fishman
remélem ez már ki jön pc-re mer nagyon nagy gém lehet/lessz :P
6.
6.
Kocsis92
tegyenek bele HappyHardcoret és tökéletes lesz:d
5.
5.
peterpal7
#4: Én arra gondoltam hogy lesz folytatása
4.
4.
daniel110098
mivel ő a legfelkapottabb dj
2.
2.
lesi20
csak nehogy a band herot is folytassák.... :(
1.
1.
peterpal7
Ezt annyira lehetett tudni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...