Folytatódik a Duke-sztori, mégis készül a Forever?

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 7.
  • Pletyka
Link másolása
Hiába vagyok hírszerkesztő, én is elveszítettem a fonalat a Duke Nukem Forever kapcsán: a játék fejlesztését állítólag leállították, most viszont azt hallani, hogy mégsem.
Hiába vagyok hírszerkesztő, én is elveszítettem a fonalat a Duke Nukem Forever kapcsán: a játék fejlesztését állítólag leállították, most viszont azt hallani, hogy mégsem.


Körülbelül két héttel ezelőtt nyilatkozta azt a 3D Realms egyik munkatársa, hogy végleg leállították a Duke Nuke Forever munkálatait, ennek ellenére a minap újra azt hallottuk, hogy ez mégsem történt meg. Rendben, inkább kielmélkedtük. Jon St. John, Duke szinkronhangja ugyanis legutóbb félreérthetetlen utalást tett arra, hogy mégis folytatódik a játék legendába illő fejlesztése: "Nem nyilatkozhatok a Duke Nukem Foreverről. De ne legyél csalódott! Szerinted miért nem tehetem?" Mindez jó hír, ha úgy vesszük, s persze azt is el tudjuk képzelni, hogy azért állítják le időnként a játék fejlesztését, hogy ne nőjön tovább az egyébként is botrányosan hosszú fejlesztési idő.

38.
38.
I
39: a lézerfény lehet akár optikai csalódás is. A lövedékek sebessége, a hő stb. Nézz meg a youtube-on egy videót M61A1.
36.
36.
r.o.b.
nemtom...valahogy nem lepődök meg rajta... bennevan a nevében is.. Forever...tehát örökké várhatunk rá =)
35.
35.
mibv13
Én kezdem elhinni, h 2 éven belől kijön :D
34.
34.
Horvi14
isstenem hagyjanak már békén XD
33.
33.
blade78
Kár a virtuális tintáért... mert már nem vicces ugy 5-6éve már.
31.
31.
tmngy
na pont mostanság ástam elő vmelyik 98as pc ujságomat amiben van egy cikk róla:)))
30.
30.
Sonny2
Hát csak akkor azt éred el vele hogy egyáltalán nem lesz majd a továbbiakban duke.

Figyelj, ez egy jó tanács, ha egyáltalán el is készül akkor a továbbiakban már nem kellene ennyit hazudniuk meg semmit sem, mert meglesz már a következő részhez a hozzávaló, csak a régi részeknek az újjá valósításához kell rengeteg idő utána már könnyebb az egész.
29.
29.
3NT3R
Mire elkészül, ez már Duke Nukem 4D lesz .
28.
28.
forgonati
Nevetséges. Mocsok tróger banda. Hitegetik a népet, csak hogy életben tartsák a reményt. Pfff

Bár nem vagyok nagy kalóz, és a nekem legjobban tetsző játékokra nem sajnálom a pénzt, de tuti hogy ha ez a játék kijön még ebben az évezredben, biztosan nem veszem meg. Nem érdemlik meg ezek, hogy pénzt költsek rájuk. Majd jól letöltöm torrentről, így fogom büntetni a 10 éven át tartó hazudozásukat.
27.
27.
fojesz
#26: Köze sincs a válsághoz. A válság nem 15 éve tart (gazdasági értelemben...), másfelől több száz játék megjelenik évente, még így, szűkösebb időkben is.
26.
26.
mibv13
Én ezt végigjátszanám! Csak készüljön el! :D
25.
25.
SyriusCS
Istenem, de nagy az isten állatkertje.

Csodálkoztok, hogy válság alatt húzzák a megjelenést? Szerintetek miért van? Azért mert az itt reklamálok többsége amikor megjelenik felmegy torrentre/ftp-re és letölti, nem az, hogy elmegy a boltba és ezzel támogat egy esetleges folytatást neeem....



Meg ez a alapítsunk egy játékfejlesztő céget, kíváncsi lennék mi lenne abból. Amugy nem ez az első ilyen játék ami ennyit csuszott... Area 51 is elég sokat csuszott emlékeim szerint (pár év) és megérte várni.

24.
24.
Hondoro
Ez hulyeség hogy : Érdekel még valakit? Persze hogy éredekel mindenkit, aki várta h jojjon, ha netalántán megjelenki az akkor is megveszi. Az ido tokmindegy, ha jo stuff lesz akkor megveszik.
22.
22.
tomy88trance
Figyeljétek meg az lesz a vége,hogy a végén senkit se fog érdekelni ,ha meg is jelenik egyáltalán.. ott fog csücsülni a boltok polcain és senki se fog hozzányúlni..
22.
22.
vicious
Érdekel még valakit ez a játék?

Ez már rég óta kabaré.
21.
21.
filk
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon unalmas, nemsokára jön majd egy kedvcsináló vide"ócska" és képek Duke-ról ahogy nagyon kigyurta magát......stbstb..

Én a hírportálok és hírcsatornák helyébe bojkottálnám is ezeket a híreket.

"-héj figyeljetek megcsináljuk a DN Forevert"

erre ti

"-Jaa ja aha persze, megírjuk nyugi csináljátok csak"
20.
20.
nasario
Lesz Duke Nuke Forever ??? Igen.Nem lesz sajnos Duke Nuke Forever.Mégis lesz Duke Nuke Forever dejooo ááá.Sajnos kiderült hogy nem lesz mégse Duke Nuke Forever.A legfrisseb értesülések szerint lesz Duke Nuke Forever AZTA DEJOOO uuu ááá.Mégse lesz Duke Nuke Forever .Nevetséges ami a játék körül folyik kb 10 éve,sz*rok az egészre remélem nem fog megjelenni ugyis egy fo*tartály az egész.
19.
19.
juhaszroli
Ha eddig húzzák...húzzák....akkor rohadtnagyot kell durrannia majd, hogyha érvényesülni akar majd... :)
18.
18.
dzsolt
Amúgy mindenki tudja, hogy mikor jön ki:

whenitsdone-kor már itt is lesz, már nem kell sokat várn!i



Aki keres az talál (Van egy 10mp-es gameplay is.)

Őszintén szolva szerintem még az új évtizedben kijön.

(Mátmint 2020 előtt.)

Addig meg ott van a többi játék, vannak ígéretes címek...



Ui: meg kijött egy új duke NDSre és PSPre is.

Mondjuk nem játsszottam velük.
17.
17.
dzsolt
Ennyi idő alatt megalapíthattuk volna mi magyarok a totál amatőr 4drealmsot, és megtanulunk programozni, veszünk egy ut3 enginet pl, és pár év alatt összerakjuk az egészet.

(Emlékezzetek a Crysis warhead is magyar!) Ez a játék egy millió dolláros üzlet (is lehetne).
16.
16.
LordPeti12
Tulajdonképpen ezek miből élnek meg?

Bár én mindig is reménykedni fogok...
14.
14.
OldM4n
Bocs már, de ez hülyeség. Azért állítják le, hogy ne nőjön a fejlesztési idő? Ezzel azt mondjátok, hogy azért törölték a projektet, hogy a legtöbbet eladott game legyen..



EGYÉBKÉNT MEG MAGASRÓL SZ*ROK A DNF-RE ÉS A 3DRealms-RE! Már lopva sem kell a szemetük, mert velem ne szórakozzanak ezek a mocskos munkakerülő trógerek!
13.
13.
Sonny2
Na ja és az eladási rekordokat sorra dönti meg meg minden eddigi rekordot megdönt, ja és símán letiporja még a starcraft 2-őt is meg a diabló 3--at is, és a modern warfare eladásokat is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...