Fable 3 - Új infók érkeznek februárban

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Lionhead felelőse a Twitteren tette közzé, hogy a következő hónapban új információk érkeznek a Fable harmadik részéről, néhány videóval együtt.
A Lionhead felelőse a Twitteren tette közzé, hogy a következő hónapban új információk érkeznek a Fable harmadik részéről, néhány videóval együtt.


Sokan várják már Peter Molyneux játékának harmadik epizódját, amelyben eddig sohasem látott izgalmak és kalandok várnak ránk. Eddig nem sokat árultak el a folytatásról, csak egy debütáló előzetest leshettek meg az érdeklődők, de hamarosan új információk és videók érkeznek majd, egészen pontosan a Gamefest rendezvénynek köszönhetően, amely február közepén kerül megrendezésre. Kíváncsian várjuk, hogy mit tudnak mutatni a fejlesztők.
7.
7.
Petender
6.
6.
demon68
#6: lol, egyetértek. tényleg kevés hír van mostanában, de azért ne süllyedjünk idáig, hogy egy hónapra előre örülünk, hogy majd lesz egy hír.
5.
5.
dante92
#3: ezek akkora baromságok: "Fable 3 hír! Hírek Februárban". Kedves Íróbácsik! Kevesebb ilyen hír legyen már, amiben csupán csak annyi a hír, hogy jövőhónapban jön a hír (ííííí, ez desz.r mondat:))!



Valahol olvastam, hogy ez is Natalos lesz, hát, majd a februári HÍRBEN remélhetőleg többet tudunk meg, remélem nem olyan lesz, hogy "elmarad a HÍR, márciusban viszont tényleg jön a sok HÍR". Akkor valakit megölök XD!
4.
4.
huszti
jaja ,ezek akkora poénok :D:D
3.
3.
davidragon
mindig bírtam az ilyen híreket, hogy majd hírek érkeznek :D
2.
2.
Sun9us
Nekem a 2. rész kicsit csalódás volt. De valószínűleg ez is tuti vétel lesz (persze ha lesz oly kedves a kiadó és ezt is magyarul dobja piacra)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...