Új Ace Combat készül PlayStation Portable-re

  • Írta: abydos
  • 2010. január 13.
  • Hír
Link másolása
A Namco Bandai a tegnapi nap folyamán bejelentette a legújabb készülő Ace Combat játékukat, a Joint Assaultot - az új epizód kizárólag PSP-re érkezik a nyáron.
A Namco Bandai a tegnapi nap folyamán bejelentette a legújabb készülő Ace Combat játékukat, a Joint Assaultot. Az új epizód ugyancsak a Project Ace gondozásában készül és kizárólag PSP-re érkezik, ez év nyarán.

A fejlesztők nem titkolt célja, hogy az egyik leglátványosabb PSP-s játékot készítsék el és nem is akármilyen tartalommal. Négyszemélyes Ad-Hoc és 8 fős internetes játékmód várja a levegő királyait, akár kooperációs felállásban is. Negyven licencelt repülőgéppel és a kitalált világ helyett immár valós helyszínek fölött harcolhatunk, többek közt Tokió, Los Angeles, Egyiptom és a Midway szigetek légterében. Bemutatkozik a "Joint Assault" mód és egy új nézőpont is, az "Enhanced Combat View", amik  további érdekes meglepetéseket tartogatnak számunkra.

2.
2.
abydos
Nagy érdeklődéssel várom a következő részt. Nagyon szeretem a sorozatot én is, imádom az Ace Combat stílusu légi harcokat, a multi PSP-n meg olyan jó kifejezés, hogy csak még jobban várom a kicsikét :)
1.
1.
Mortician
Szeretem az Ace Combat sorozatot. A PS1-es és PS2-es részekkel rengeteget játszottunk bátyámmal. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...