Grim Dawn - A Titan Quest alkotóinak új játéka

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Arról már beszámoltunk korábban, hogy új játékon dolgoznak a Titan Quest egykori alkotói, most pedig azt is megtudtuk, hogy mi is lesz ez a játék.
Arról már beszámoltunk korábban, hogy új játékon dolgoznak a Titan Quest egykori alkotói, most pedig azt is megtudtuk, hogy mi is lesz ez a játék.

Az egykori Iron Lore munkatársai Crate Entertainment néven folytatják tovább tevékenységüket, és azonnal egy Titan Questhez hasonló játékkal próbálkoznak, amely a Grim Dawn nevet viseli. A történet szerint a játékosnak meg kell majd küzdeni, hogy megvédje az emberiséget a fenyegető gonosztól. Ehhez öt karakterosztály áll majd rendelkezésünkre, és a játékmenet is hasonló lesz, mint a Diablo vagy a Titan Quest esetében. Lehetőségünk lesz majd online co-op játékra is a 2011-ben, csak letölthető formában megjelenő játékban.
6.
6.
talán előbb jön ez mint a Dio3 :D

TQ-IT tetszett, egyetlen gondja az volt hogy nem volt random map.

viszont ami jó volt hogy megtartották ami jó volt D2-ben, és továbbvitték.



Dio3-t meg húzzák a mindjárt mondom hova rá... tetves Blizz meg a gyökérségei hogy tizen éveket ülnek egy épkézláb játékon ( SC2, D3 szerintem már több éve kész van mellesleg ) és csak a WoW-ot istápolják. ne jöjjön senki a minőséggel, mert egész egyszerűen hazugság hogy ennyi ideig tart ha foglalkoznak vele.

az egész egy nagy szeméthegy, nálam már DNF kategória a SC2, D3 páros.
5.
5.
Ragnarök
A Diablo 3-ra még várhatsz éveket ... most a nyomorék Cataclysm-el foglalkozik a Blizz... (WoW kieg ...)

Őszintén jobban örülnék ha a Diablo-t sürgetnék hiszen már több mint egy évtizede nem jelent meg új rész ... :/
4.
4.
IceColdKillah
Én fél óra után leszedtem a gépemről a TQ-t. Egyszerűen nem fogott meg. Uhogy nem fűzök nagy reményeket. Ha majd kijön a Diablo 3 akkor az úgyis tarolni fog.
3.
3.
MT Raze
Titan Quest jó kis játék volt, bár némi változatosság azér nem árt meg.

Talán.
2.
2.
drat576
Jó volt a TQ, remélem megmaradnak, vagy még feljebb is mennek azon a színvonalon (persze a műfaj eléggé korlátozott játékélményt nyújt(hat))
1.
1.
JcGross
A Titan Quest marha jó játék, kíváncsi vagyok ez milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...